• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila
Brezplačna poštnina
V primeru nakupa vsaj 2 izdelkov
Brezplačna vračila
Vračilo izdelka v 30 dneh
100% varen nakup
Zagotavljamo varna plačila

Z odvečno prtljago na streho

Če je vaš prtljažni prostor premajhen vam priporočamo, da se odločite za nakup kakovostnih strešnih nosilcev Nordrive. Podjetje Nordrive nudi kakovostni strešni program z 5 letno garancijo in visoko nosilnostjo. Nosilci so izdelani po meri vašega vozila in poskrbijo za popolno prileganje in varno uporabo.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
STREŠNIH NOSILCEV

Narejeno po meri vozila

Strešni nosilci so narejeni po meri vozila, kar pomeni, da vam zaradi popolnega prileganja nudijo večjo varnost pri prevažanju tovora na strehi vašega vozila.

Dodaten prostor v prtljažniku

V kolikor čutite potrebo po dodatnem prostoru v prtljažniku vašega vozila lahko tovor prestavite tudi na streho. Izberite kakovostne strešne nosilce, ki vam bodo nudili varno in brezskrbno pot.

Sistem nadgrajen z varnostno ključavnico

Vsi sistemi strešnih nosilcev v naši spletni trgovini so nadgrajeni z dodatno varnostno ključavnico, kar preprečuje morebitno odtujitev strešnih nosilcev oz. tovora.

Popolna kakovost

Strešni nosilci iz naše ponudbe spadajo v višji nivo kakovosti in so opremljeni z vsemi certifikati, ki povečujejo varnost v prometu.

Aerodinamična oblika

Zelo pomemben faktor pri nakupu strešnih nosilcev je aerodinamična oblika saj omogoča vožnjo brez dodatnega neprijetnega bobnenja, ki ga lahko ustvarjajo strešni nosilci za vozila.

5 letna garancija na proizvode Nordrive

Pproizvajalec strešnih nosilcev in strešnih kovčkov Nordrive vam zaradi svoje izjemne kakovosti nudi 5 letno garancijo nav se njihove izdelke.

Strešni nosilci za
tovorna ali kombinirana vozila

Strešne nosilce po meri vozila priznanega proizvajalca NORDRIVE odlikuje izjemna in robustna kakovost z visoko nosilnostjo do 200Kg oziroma 50Kg na posamezno prečko. Hkrati pa nudijo popolno in dovršen design z odlično izvedbo, kar vam nudi vašemu tovornemu vozilu elegantin videz. Čeprav so strešni nosilci za tovorna vozila zelo kompaktne so oblikovane aerodinamično in vam nudijo udobno vožnjo. Prečke so na zgornji strani prevlečene s protizdrsno gumo in imajo na vseh stranicah kanale za montažo dodatkov.

Nosilci za osebna vozila
brez sani

Strešni nosilci NORDRIVE za osebna vozila so narejeni natančno po meri vašega vozila. Nameščajo se na predvidena mesta, ki jih določi proizvajalec vašega vozila in nudijo 100% prileganje in ekstremno zanesljivost. Strešni nosilci so izdelani aerodinamično in vam nudijo udobno in tiho vožnjo. Vsi strešni nsoilci podjetja Nordrive spadajo med najkakovostnejše strešne nosilce na tržišču.

NOSILCI ZA OSEBNA VOZILA
S SANMI

V kolikor ima vaše vozilo na strehi vzdolžne sani se morate odločiti za strešne nosilce s sanmi. Pri izbiri morate biti pozorni , če ima vaše vozilo odprte ali zaprte strešne sani. To v praksi pomeni, da se odprte strešne sani dotikajo stehe samo na dveh točkah vmes pa je razmak med streho. V primeru zaprtih strešnih nosilcev se nosilec po celotni dolžini dotika strehe in med nosilcem in streho ni nobenega razmaka.

KDAJ POTREBUJEMO STREŠNE NOSILCE?

Prtljažnik vašega avtomobila je pogosto premajhen in vanj ne morete spraviti vseh smuči, jadralnih desk, koles in podobnih športnih rekvizitov. Najboljša rešitev je, da jih prevažate na strehi, seveda pa morate izbrati kakovostne strešne nosilce, ki so posebej prilagojeni vašemu tipu vozila.
Kakovostni strešni nosilci Nordrive so izdelani iz trdega aluminija in zato veliko lažji od železnih, kljub temu pa se lahko pohvalijo z nosilnostjo sto kilogramov. To je več, kot je dovoljena obremenitev strehe velike večine osebnih vozil!
Pritrditvene roke so obložene z gumo, ki preprečuje praske, poleg tega pa so strešni nosilci Nordrive opremljeni tudi z varnostnim sistemom s ključavnico. Namestitev je enostavna in ne zahteva nobenega posebnega orodja.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se