• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Plastična zaščita odbijača

Se vam zgodi, da ob vnašanju prtljage, nakupovalnih vrečk ali športne opreme opraskate zadnji odbijač vozila? Plastična zaščita odbijača vam nudi popolno zaščito odbijača pri tovrstnih opravilih, saj je narejena po meri vozila in natančno zaščiti celotni zgornji del odbijača. Plastična zaščita odbijača je primerna tudi za prevoz hišnih ljubljenčkov v prtljažniku, saj ob vstopu ali izstopu iz vozila lahko stopijo na odbijač in ga s kremplji opraskajo.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Zaščita nakladalne površine po meri

Zaščita odbijača za avto je narejena iz odporne ABS plastike in vam ponuja elegantno in kakovostno zaščito zadnjega odbijača. Zaščita odbijača je narejena po meri vozila in omogoča zelo enostavno montažo. Na spodnji strani zaščite odbijača se nahaja 3M lepilo, na katerega se pritisne na odbijač. Zaradi kakovostnega lepilnega 3M traku bo izdelek trdno nameščen na vaš avtomobil. V primeru demontaže lahko to enostavno storite brez poškodbe odbijača, vse kar morate narediti je, da dobro segrejete zaščito odbijača in jo nežno odstranite iz odbijača. Za vse, ki si želite bolj temeljite zaščite nudimo v naši spletni trgovini tudi gumi korita Gledring, ki nudijo zaščito prtljažnika in odbijača hkrati.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
PLASTIČNE ZAŠČITE ODBIJAČA

Popolno prileganje

Plastična zaščita odbijača podjetja RGM je narejena 100% po meri vašega vozila in vam nudi popolno prileganje.

Vrhunska kakovost

Zaščita odbijača je narejena iz odporne ABS plastike, ki se na vaše vozilo pritrdi s 3M lepilnim trakom. Pri izdelavi se uporablja najsodobnejša tehnologija, ki skrbi za vrhunsko kakovost in izvedbo izdelka.

Prekrije obstoječe praske in ščiti pred novimi

S plastično zaščito odbijača lahko prekrijete stare praske na odbijaču in ga zaščitite pred novimi.

Popolna rešitev za vse uporabnike prtljažnega prostora

Če ste aktivni in redno uporabljate prtljažni prostor, je zaščita odbijača RGM popolna rešitev za vas saj odlično varuje odbijač pred nastalimi praskami.

IZDELANO PO MERI VAŠEGA VOZILA

Zaščita odbijača je narejena natančno po meri odbijača vašega vozila. Natančna zasnova in izvedba izdelka omogoča 100% prileganje in zaščito odbijača pred nastajanjem prask ali udrtin.

VRHUNSKA KAKOVOST

Najsodobnejša tehnologija podjetja RGM omogoča natančno izdelavo in obdelavo zaščite za odbijač. Kakovostna ABS plastika je tako odporna na nastajanje novih prask in popolnoma zaščiti odbijač pri nastajanju udrtin. Izdelek je proizveden v Angliji in postavlja nove kriterije kakovosti na tržišču, vam pa omogoča dolgo in kompaktno uporabo izdelka.

Prekrijte stare praske
in zaščitite odbijač pred novimi

S plastično zaščito odbijača lahko prekrijete stare praske na odbijaču, s tem se izognete dragemu popravilu. Večina vozil ima barvane odbijače, ki so močno izpostavljeni poškodbam. S zaščito odbijača pa se zavarujete pri nastanku novih morebitnih poškodb in prask.

Za vse aktivne uporabnike vozil

Ste aktivni uporabnik prtljažnega prostora? Zaščita odbijača je popolna rešitev za vse lastnike hišnih ljubljenčkov, kolesarjev, planincev, obrtnikov…Zaščitite zadnji odbijač in se brez skrbi, da bi poškodovali odbijač vozila odpravite na nove podvige.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se