Tipska korita za prtljažnik

Gumijasti ribiški škornji, blatna in umazana obutev, mokra pelerina, vesla ali gorsko kolo – vsi ti in še številni drugi pripomočki in športni rekviziti lahko močno poškodujejo prtljažnik vašega vozila ter ga umažejo do te mere, da ga ni več mogoče očistiti. Zato za zaščito uporabite kakovostno tipsko korito, ki se natančno prilega notranjosti posameznega modela.

Zaščitno korito je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike, zato nudi učinkovito zaščito in se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo. Ko boste avtomobil kot rabljen prodajali, ga preprosto odstranite in prtljažnik bo videti kot nov!

Prtljažno korito se lahko pohvali z visokimi robovi in zato prepreči razlivanje tudi večjih količin vode in umazanije, obenem pa pred poškodbami zaščiti tudi robove prtljažnega prostora.

Korito

Če v prtljažniku vašega vozila pogosto prevažate različne predmete, športno opremo ali kakšne mokre in umazane čevlje, potem ga zaščitite s kakovostnim TPE (termoplast) koritom. Ta se zaradi tipske zasnove natančno prilega prtljažniku posameznega modela avtomobila ter ga zato učinkovito zaščiti.

Korito je izdelano iz kakovostne in trpežne gumirane plastike, ki ne povzroča neprijetnih vonjav, zaradi visokih robov pa preprečuje razlivanje tudi večjih količin vode in umazanije ter obenem zaščiti tudi stranske dele prtljažnika.

Ob prodaji rabljenega avtomobila korito le odstranite, prtljažnik pa bo ostal nepoškodovan in bo videti kot nov!

Facebook

Facebook