• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Korita za prtljažnik

Tipska korita za prtljažnik se popolnoma prilegajo obliki vašega prtljažnika. Izdelana so iz termoplastičnega materiala, ki ga odlikujejo nizka teža in dobre protidrsne lastnosti. Visoki končni robovi nudijo odlično zaščito proti razliti tekočini in nesnagi. Korita so nepogrešljiva za vse, ki veliko uporabljajo prtljažni prostor (npr. športniki, obrtniki, lastniki hišnih ljubljenčkov itd.).

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Korito za prtljažnik v vsak avtomobil

V avtomobilu prevažamo razne predmete in potrebščine, ki jih potrebujemo. Velikokrat je s prtljago, športno ali delovno opremo, pa tudi s hišnimi ljubljenčki najbolj obremenjen prav prtljažni prostor. V prtljažnik lahko varno pospravimo tudi vse, kar bi bilo med vožnjo nevarno za prevoz v potniškem prostoru. Vendar lahko prav zaradi prevoza različnih stvari pride tudi do poškodb v prtljažnem prostoru. Ti so večinoma opremljeni le s tekstilnimi oblogami ali tepihi, ki se lahko hitro poškodujejo, obrabijo ali celo uničijo. Korito za prtljažnik pa nam omogoča učinkovito zaščito za naš avtomobil in prtljažnik.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA
ZAŠČITO PRTLJAŽNIKA S KORITOM

Popolno prileganje

Korita za prtljažnik so narejena po meri vašega vozila in vam nudijo dobro zaščito prtljažnega prostora.

Visoki robovi

Visoki robovi (4cm) vam nudijo idealno zaščito, v kolikor uporabljate vaš prtljažnik v bolj ekstremnih pogojih.

Enostavno vzdrževanje

Korito po meri vozila je enostavno za vzdrževanje, najlažje in najhitreje ga boste očistili z visokotlačnim čistilcem.

Tipska korita za prtljažnik

Gumijasti ribiški škornji, blatna in umazana obutev, mokra pelerina, vesla ali gorsko kolo – vsi ti in še številni drugi pripomočki in športni rekviziti lahko močno poškodujejo prtljažnik vašega vozila ter ga umažejo do te mere, da ga ni več mogoče očistiti. Zato za zaščito uporabite kakovostno tipsko korito, ki se natančno prilega notranjosti posameznega modela.
Zaščitno korito je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike, zato nudi učinkovito zaščito in se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo. Ko boste avtomobil kot rabljen prodajali, ga preprosto odstranite in prtljažnik bo videti kot nov!
Prtljažno korito se lahko pohvali z visokimi robovi in zato prepreči razlivanje tudi večjih količin vode in umazanije, obenem pa pred poškodbami zaščiti tudi robove prtljažnega prostora.

Material korita za prtljažnik

Če v prtljažniku vašega vozila pogosto prevažate različne predmete, športno opremo ali kakšne mokre in umazane čevlje, potem ga zaščitite s kakovostnim TPE (termoplast) koritom. Ta se zaradi tipske zasnove natančno prilega prtljažniku posameznega modela avtomobila ter ga zato učinkovito zaščiti.
Korito je izdelano iz kakovostne in trpežne gumirane plastike, ki ne povzroča neprijetnih vonjav, zaradi visokih robov pa preprečuje razlivanje tudi večjih količin vode in umazanije ter obenem zaščiti tudi stranske dele prtljažnika.
Ob prodaji rabljenega avtomobila korito le odstranite, prtljažnik pa bo ostal nepoškodovan in bo videti kot nov!

Enostavno za vzdrževanje

Korito za prtljažnik je narejeno iz posebnega termoplastičnega materiala oziroma gumirane plastike, ki omogoča najboljše lastnosti takšnega zaščitnega korita. V prtljažniku takšno korito ne drsi in se ne premika ter je izjemno enostavno za čiščenje in vzdrževanje. V primeru politih ali razstresenih stvari ter druge umazanije, korito za prtljažnik enostavno vzamemo iz avtomobila in ga operemo z vodo ter po potrebi z detergentom. Po pranju ga enostavno obrišemo do suhega, nato pa ga ponovno namestimo v prtljažnik. Tam je ponovno nared za uporabo. Namestitev in vzdrževanje prtljažnega korita je zelo enostavno, saj je zaradi posebnega materiala korito lahko in ga ni težko dvigniti in premeščati. Korito za prtljažnik ima visoke robove, ki preprečujejo, da se po prtljažniku razlijejo tudi večje količine tekočin.

Čist in ohranjen avto s pomočjo korita za prtljažnik

Sploh ob nakupu novega avtomobila, želimo le tega čim dlje obdržati ohranjenega in nepoškodovanega. A kljub temu, aktivni ljudje potrebujejo različne pripomočke za svoje delo, prosti čas ali športno udejstvovanje. Avtomobil lahko enostavno zaščitimo s koritom za prtljažnik, kjer lahko povsem brez skrbi prevažamo vse pripomočke in opremo, pa četudi so le-ti blatni ali mokri.
Korito za prtljažnik se je izjemno dobro izkazalo tudi pri različnih obrtnikih, serviserjih ali gradbenikih, ki za svoje delo potrebujejo s seboj v avtomobilu tudi posebno delovno opremo in materiale. Slikopleskarji brez težav v prtljažnem koritu prevažajo tudi barve v večjih količinah, gradbeniki prevažajo tudi pesek in podobne umazane materiale, mehaniki delovno orodje in podobno, a konec dneva lahko avtomobil še vedno uporabijo kot družinski avto. Prtljažno korito enostavno odstranijo ali očistijo, nato pa v prtljažnem prostoru ni nikakršne sledi več o delovnem dnevu.
  • Prtljažno korito je zelo priporočljivo za uporabo v primerih, ko v prtljažnem prostoru prevažamo vlažne in mokre stvari, kot so smuči in smučarski čevlji po zaključenem smučarskem dnevu, oprema za veslanje ali potapljanje ter ribiška oprema. Ob rednem prevažanju vlažnih ali mokrih predmetov v prtljažniku, se vlaga vpija v tekstilno oblogo na dnu prtljažnika. Velikokrat nimamo prilike primerno posušiti in prezračiti prtljažnega prostora, zato začne tekstil plesneti in tudi oddajati neprijetne vonjave. Temu se enostavno izognemo z uporabo prtljažnega korita. Zaradi posebnega materiala se vlaga vanj ne vpija, ampak ostaja na površju, kjer jo enostavno obrišemo do suhega.
  • Tudi lastniki hišnih ljubljenčkov so nadvse navdušeni uporabniki korita za prtljažnik, saj nudi potrebno zaščito pred praskami, dlakami in drugo umazanijo, ki bi se nabirala v prtljažniku. Korito za prtljažnik je predvsem izjemno praktični pripomoček za vse aktivne posameznike in aktivne družine. V spletni trgovini withcar.si so na voljo tipska korita za prljažnik, ki so prilagojena posameznim znamkam in modelom avtomobilov. Za vsak avtomobil lahko najdete primerno korito za prtljažnik in tako ohranite vaš prtljažni prostor v avtomobilu povsem nepoškodovan in lepo ohranjen skozi vsa leta uporabe.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se