• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Personalizirajte in zaščitite platišča

Z izdelkom Rimblades ali Rimsavers odlično zaščitite rob vašega platišča proti udarcem in odrgninam. Poleg odlične zaščite pa nudijo tudi personaliziran izgled vašega vozila saj lahko izbirate med 10 različnimi barvami. Trend barvnih platišč je trenutno zelo prisoten v OEM avtomobilski industriji predvsem na vozilih višjega cenovnega ranga.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
zaščite platišč Rimblades

Popolna zaščita platišča

Z Rimbladsi popolnoma zaščitite platišča na vašem vozilu in z njimi preprečite nastajanje poškodb na robu platišča.

Personalizacija vozila

Izdelek je na voljo v 10 različnih barvah, ki omogočajo popolno personalizacijo vašega vozila. Za vse, ki želite zgolj zaščito predlagamo, da s odločite za črno ali srebrno bravo.

Originalen in patentiran izdelek

Na trgu je ogromno slabih ponaredkov izdelka Rimblades. Na spletni strani Withcar.si pa lahko kupite orginalen in patentiran izdelek, ki edini nudi dolgo življensko dobo in kakovostno zaščito.

Rimblades univerzalno
prileganje za vsa platišča

Izdelek Rimblades je izdelan tako, da se prilega vsem platiščem z okroglim ali ravnim robom. Za še boljši prijem na platišča z ravnim robom vseeno priporočamo izdelek Rimsavers. V paketu dobite dovolj traku, da lahko zaščitite platišča do 22"

Rimsavers popolno prileganje
za platišča z ravnim robom

Rimsavers je premium produkt za ravna platišča, saj se z svojo patentirano L obliko prilega vsem platiščem z ravnim robom. Paziti morate le, da se krak platišča ne dotika direktno roba, mora biti vsaj 7mm prostora.

IDEALNA ZAŠČITA

Izdelka Rimblades in Rimsavers sta idealna zaščita platišč. Velikokrat se zgodi, da pri parkiranju grdo zapeljemo na pločnik ali ob robnik, ki nam podrsa rob platišča. Z Izdelki podjetja Rimblades boste popolno zaščitili vaša platišča. Idealni so tudi za prekrivanje starih poškodb.

ENOSTAVNA IN
HITRA MONTAŽA

Postopek montaže je zelo enostaven in ga lahko opravite sami. Najprej poskrbite, da so platišča suha in da predhodno niso bila čiščena z mastnimi čistilnimi sredstvi ali celo voskana (avtopralnica itd.) V paketu dobite alkoholne čistilne robčke s katerimi dobro očistite površino, kjer se bo 3M lepilo stikalo s platiščem, nato nanesete 3M primer za boljši oprijem lepila in počasi namestite izdelek na platišče.

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se