• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Zračni odbojniki

Zračni odbojniki preprečujejo vstop padavin (dež, sneg) skozi odprta stekla. Izboljša se tudi počutje potnikov med vožnjo, saj z odprtimi stekli ustvarimo naravno kroženje zraka, brez prodiranja vetra v avtomobil, hkrati pa se zmanjša uporaba klime.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Udobje z odprtimi okni

Bistveno pripomorejo tudi k zmanjšanemu rošenju bočnih stekel in s tem izboljšajo vidljivost in povečajo varnost. Zračni odbojniki so tipske izdelave, tako da se natančno prilegajo vašemu vozilu. Tipski zračni odbojniki so proizvod portugalskega podjetja DGA.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
ZRAČNIH ODBOJNIKOV

Popolno prileganje

Odbojniki zraka podjetja DGA so narejeni po meri vašega vozila in nudijo 100% prileganje.

Popolna namestitev na vozilo

Zračni odbojniki podjetja DGA so edini odbojniki na tržišču, za katere pri montaži ne potrebujete dodatnih nastavkov ali posega v vozilo. Odbojniki se 100% kanalu stekel na vozilu.

Naravna klima

Odbojniki zraka vam omogočajo vožnjo z odprtimi stekli brez, da bi pihalo v vozilo. S tem poskrbite za dotok svežega zraka v avtomobil in s tem zmanjšate delovanje klimatske naprave. Z odprtimi stekli lahko vozite tudi v dežju, ne da bi vas zmočilo.

Večja varnost v vozilu

Zračni deflektorji povečajo varnost v vozilu, saj zmanjšujejo rošenje bočnih stekel in s tem povečajo vidljivost.

Eleganten izgled

Design zračnih odbojnikov DGA je narejen tako, da ni izbočen iz avtomobila, tako da ne izgleda kot tujek in se elegantno podajo na vsa vozila, pri tem pa še vedno opravljajo svojo funkcijo.

NARAVNA
KLIMA V VOZILU

Zračni odbojniki preprečujejo megljenje šip in prodor dežja ali snega v notranjost vozila. Vozite se lahko z odprtimi stekli in pri tem zračite vaše vozilo in zmanjšate delovanje klime. Zasnova oblike zračnih odbojnikov omogočajo pranje v avtomatskih avtopralnicah, aerodinamična oblika pa zmanjšuje vpliv piša vetra na avtocesti.

KAKOVOSTNA
IZDELAVA

DGA zračni odbojniki so narejeni iz trpežne akrilne plastike s standardom TÜV (ISO 9001: 2000 in TIS 18001), lepljenje pa omogoča lepilo 3M. Gre za najkakovostnejše odbojnike zraka na tržišču, ki nudijo popolno prileganje.

POPOLNO
PRILEGANJE

Zračni odbojniki so narejeni po meri vsakega vozila in nudijo 100% prileganje. Odbojniki zraka proizvajalca DGA se zaradi odličnega prileganja hitro in enostavno nameščajo v kanal vrat brez dodatnih montažnih čepov ali orodja.

ELEGANTNA
IZDELAVA

Zračni odbojniki DGA nudijo vašemu vozilu eleganten izgled, saj se poravnajo z okvirjem vrat in na vozilu ne izgledajo kot tujek, pri tem pa še vedno opravljajo svojo funkcijo.

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se