• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila
Brezplačna poštnina
V primeru nakupa vsaj 2 izdelkov
Brezplačna vračila
Vračilo izdelka v 30 dneh
100% varen nakup
Zagotavljamo varna plačila

Zaščitite potnike
v vozilu

Zaščitne mreže prtljažnika niso le pripomoček, ki prepreči skok vašemu kužku v kabino, ampak imajo tudi močan varnostni pomen. Ob potencialnem trku vozila bo mreža preprečila vdor vsebine iz prtljažnega prostora v potniško kabino in s tem zaščitila vaše potnike in seveda tudi voznika.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
DELILNE MREŽE

Izdelano po meri vozila

Delilne in razdelilne mreže so narejene 100% po meri vašega vozila. Namestijo se na predpisane točke, ki jih določi proizvajalec vozila.

100% povečanje varnosti

Ob potencialnem trku bo delilna mreža poskrbela, da vsebina iz prtljažnika ne more penetrirati v potniški prostor in s tem poskrbi za varnost vaših sopotnikov.

Enostavna in hitra montaža

Mreže se montiranjo na določene točke, ki jih je predpisal proizvajalec avta. Mreže se namestijo hitro in brez poseganja v vozilo (vrtanje, lepljenje) ali orodja, tako da si jih lahko sami hitro namestite.

DELILNA MREŽA

Delilna mreža ima veliko pomembnih lastnosti, ki poskrbijo za varno vožnjo. Preprečuje skok vašega ljubljenčka v potniško kabino, ob morebitnem trku pa prepreči, da bi lahko prtljaga iz prtljažnika vdrla v potniški prostor in povzročila poškodbo potnikov. Tudi hišni ljubljenčki bodo ob trku varnejši, saj jih sila trka ne more katapultirati v potniški prostor.

RAZDELILNA MREŽA

Razdelilna mreža se lahko montira zgolj na delilno mrežo, saj ima ta predvidena mesta montaže, ki so statično preračunani. Funkcija razdelilne mreže je, da lahko ločite prtljago od vašega kužka in mu s tem nudite varnost pri prevozu, saj bi ob morebitnem trku prtljaga ostala na mestu. Dobra lastnost razdelilne mreže je tudi, da ne potrebujete otesnjene pasje kletke v vozilu in ponudite vašemu ljubljenčku več prostora za gibanje med transportom.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se