Tipske tekstilne preproge

Leta in prevoženi kilometri vašega vozila se ne poznajo le na volanskem obroču, sedežu in stopalkah, temveč tudi na podu. Ta se zaradi vlage in umazanije ter vstopanja v avtomobil s čevlji sčasoma obrabi – še posebej opazno je to na voznikovi strani v bližini stopalk.

Zato pod avtomobila zaščitite s tipskimi tekstilnimi predpražniki, ki se natančno prilegajo notranjosti posameznega modela avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo posebnih čepov, drsenje po podu pa preprečuje tudi s posebnim gelom premazan spodnji del.

Tepihi so izdelani in kakovostnega polipropilena, brez neprijetnih vonjav ter mehki in prijetni na otip. Z njimi bo notranjost vašega vozila videti zelo imenitno, obenem pa bo tudi zaščitena pred različnimi poškodbami.

Tekstilne preproge

Tla kabine vašega vozila pred umazanijo in obrabo zaščitite s kakovostnimi tipskimi tekstilnim preprogami, ki se natančno prilegajo notranjosti vsakega modela avtomobila.

Preproge so izdelane iz kakovostnega in trpežnega materiala, zaradi svoje posebne strukture pa so tudi enostavne za čiščenje. Seveda jih lahko tudi odstranite, v vozilo pa so pritrjene s pomočjo originalnih čepov, kar preprečuje njihovo premikanje in drsenje. Med vožnjo so tako ves čas na svojem mestu, k čemur pripomore tudi s posebno protidrsno snovjo premazana spodnja stran preproge.

Tepihi so brez neprijetnih vonjav ter tudi na otip prijetni in mehki, zaradi svoje kakovostne izdelave in privlačnega videza pa naredijo notranjost vašega vozila še bolj imenitno.

Za jesensko - zimski čas, ko je več dežja, blata in snega, pa priporočamo uporabo gumi tepihov Gledring.

Facebook

Facebook