• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • Brezplačna vračila - v 30 dneh
 • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Tekstilne preproge

Tipske tekstilne preproge se natančno prilegajo notranjosti avtomobila. Pritrdilni čepi, ki se namestijo v dno avtomobila, pa poskrbijo za večjo varnost, saj se tako preproge ne premikajo in zatikajo za stopalke. Preproge vam bodo skozi veliko prevoženih kilometrov nudile odličen občutek udobja zaradi inovativnega mehkega materiala.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
 • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
 • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • 100 varen nakup - varna plačila

Nežna mehkoba za vrhunsko udobje

Preproge so izdelane iz 100-odstotnega polipropilena, imajo mehko površino in poseben gel proti drsenju na spodnji strani preproge. S privlačnim videzom in popolnim prileganjem poskrbijo za lepo urejeno notranjost avtomobila.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
TEKSTILNIH PREPROG

Natančno prileganje

Tekstilne preproge so izdelane točno po meri in se natančno prilegajo posameznemu modelu vozila. Vsi avtomobilski tepihi so opremljeni z varnostnimi čepi za dodatno varnost.

Kakovostni avto tepihi

Tekstilni tepihi so izdelani iz kakovostnega tekstila in sicer iz 100-odstotnega polipropilena. Tekstilne preproge so izredno trpežne, mehke in ne prepuščajo tekočine. Naše avto preproge so kakovostne izdelave elegantnega videza in mehke na otip.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Tekstilne avto preproge so enostavne za vzdrževanje. V večini primerov je dovolj le uporaba sesalnika. Če je madež na njih trdovratnejši, se morajo tekstilne preproge našamponirati, sprati z vodo in nato posesati.

Zanesljiva namestitev

Tekstilne preproge za avto ne drsijo in se ne premikajo, robovi pa se ne vihajo. Zanesljivo nameščanje se izvede s pomočjo varnostnih čepov, ki preprečujejo premikanje tekstilne preproge pod pedalke vozila in s tem povečajo varnost med vožnjo.

POPOLNO PRILEGANJE

Naš cilj je zagotoviti popolno prileganje vseh artiklov v programu s poudarkom na izdelkih, kjer je stik s potniki še večji. Tekstilni tepihi so narejeni po standardih avtoindustrije, torej izpolnjujejo pogoje skladnosti in varnosti s pritrdilnimi zatiči.

Enostavno čiščenje

Tekstilne avtopreproge omogočajo zaradi strukture materiala oz. gostega tkanja enostavno sesanje. Tepihe lahko tudi operete s čistilom za tekstil ali jim privoščite globinsko pranje. V vsakem primeru bo obstoj tepiha neoporečen.

ZANESLJIVA NAMESTITEV

Naše tekstilne preproge za avto so opremljene z varnostnimi čepi, ki preprečujejo, da bi tepih lezel pod pedalke. To je pri tekstilnih preprogah še posebej važno, saj so lahke in zelo hitro zaidejo iz svojega mesta.

Dva nivoja kakovosti

Tekstilne tepihe je za nekatera vozila možno naročiti v še žlahtnejši izvedbi Lux, ki je povezana s samo podobo in notranjostjo dotičnega modela vozila. Taki tepihi so na lestvici označeni z višjo gramaturo 800g/m2. Kakovost materiala je za vsak tekstilni tepih oz. model vozila določena v naprej, tako da med kakovostjo ne morete izbirati. V obeh primerih gre za najkakovostnejše materiale na tržišču.
 • Leta in prevoženi kilometri vašega vozila se ne poznajo le na volanskem obroču, sedežu in stopalkah, temveč tudi na podu. Ta se zaradi vlage in umazanije ter vstopanja v avtomobil s čevlji sčasoma obrabi – še posebej opazno je to na voznikovi strani v bližini stopalk. Zato pod avtomobila zaščitite s tipskimi tekstilnimi predpražniki, ki se natančno prilegajo notranjosti posameznega modela avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo posebnih čepov, drsenje po podu pa preprečuje tudi s posebnim gelom premazan spodnji del.
 • Tepihi so izdelani iz kakovostnega polipropilena, brez neprijetnih vonjav ter mehki in prijetni na otip. Z njimi bo notranjost vašega vozila videti zelo imenitno, obenem pa bo tudi zaščitena pred različnimi poškodbami.
 • Tla kabine vašega vozila pred umazanijo in obrabo zaščitite s kakovostnimi tipskimi tekstilnim preprogami, ki se natančno prilegajo notranjosti vsakega modela avtomobila.
  Preproge so izdelane iz kakovostnega in trpežnega materiala, zaradi svoje posebne strukture pa so tudi enostavne za čiščenje. Seveda jih lahko tudi odstranite, v vozilo pa so pritrjene s pomočjo originalnih čepov, kar preprečuje njihovo premikanje in drsenje. Med vožnjo so tako ves čas na svojem mestu, k čemur pripomore tudi s posebno proti drsno snovjo premazana spodnja stran preproge.
 • Tepihi so brez neprijetnih vonjav ter tudi na otip prijetni in mehki, zaradi svoje kakovostne izdelave in privlačnega videza pa naredijo notranjost vašega vozila še bolj imenitno.
  Za jesensko - zimski čas, ko je več dežja, blata in snega, pa priporočamo uporabo gumi tepihov Gledring.
 • Izberi svoje vozilo

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se