• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Pokrivalo proti toči - 4x izboljšano pokrivalo EVO II

Pokrivalo proti toči EVO II je popolna izbira za vse uporabnike, ki želite vaše vozilo zaščititi pred točo ali ostalimi vremenskimi pogoji. Debela proti-udarna pena ščiti vaše vozilo po celotni dolžini še dodatno pa je ojačana na nabolj obremenjenih delih. Modifikacija pokrivala za avto je dodala tudi dodatne bočne zaščite, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

NOVO! 4x izboljšano pokrivalo proti toči.

Proizvajalec vreč proti toči Wagner vsako leto doda nekaj izboljšav, ki bistveno izboljšajo zaščito vozila in uporabnikom izboljšajo izkušnjo. Pokrivalo za avto proti toči EVOII je tako najkakovostnejša zaščita za avto proti toči na tržišču. Modifikacija zajema tri-točkovno pripenjanje vreče proti toči na vozilo, dodatno zaščito na boku vozila, s čimer se prekrije večja površina, odprtino, ki omogoča zračenje vreče in preprečuje zadrževanje vlage. Poleg torbe za shranjevanje vreče za točo, je paketu dodana tudi nova vreča za lažjo hrambo.
Vreče so na voljo v 4 različnih velikostih: M, L, XL in XXL. V spodnji tabeli poiščite pokrivalo, ki je primerno za vaš avtomobil.

4x IZBOLJŠANO POKRIVALO PROTI TOČI EVO II - NAJNOVEJŠE MODIFIKACIJE

Dodatna bočna zaščita

Pokrivalo je nadgrajeno z dodatnimi bočnimi zaščitami, ki bistveno pripomorejo pri zaščiti bokov vozila ob padanju toče.

Dodatno sredinsko zapenjanje

Zapenjanje na sprednjem in zadnjem odbijaču + sredinsko zapenjanje.

Odprtina proti kondenzaciji

Odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom (preprečujejo kondenzacijo).

Vreča za enostavno shranjevanje

Paketu je dodana tudi dodatna vreča za enostavnejše shranjevanje.

Dodatna bočna zaščita na pokrivalu

Proizvajalec Wagner je dolgoletne izkušnje izdelovanja prevlek za avto proti toči nadgradil z novo generacijo EVO II, ki nudi vašemu avtomobilu bistveno boljšo zaščito pred točo kot prejšnja serija ali katerakoli druga pokrivala proti toči za osebna vozila na tržišču. Zelo pomembna modifikacija je dodatna bočna zaščita, ki vozilo ščiti na bokih. Ravno boki so problem, saj prihaja med spojem dveh ploskev, ki tvorita kot. Če toča prileti na spoj, lahko deformira pločevino, kar pomeni, da bo vozilo potrebno klepati.

Dodatno sredinsko zapenjanje - 3x zapenjanje

Ob močnem vetru se velikokrat zgodi, da veter pride pod pregrinjalo za avto in ga nato odpihne. Ravno zato je podjetje Wagner na modifikaciji pokrivala proti toči EVO II dodalo poleg klasičnega zapenjanja na sprednjem in zadnjem odbijaču, tudi sredinski varnostni pas, ki preprečuje, da bi pokrivalo za avto proti toči odpihnilo. Sistem se v praksi ekstremno dobro odnese, kar vsako leto posebej potrjujejo zadovoljni uporabniki.

Odprtina proti kondenzaciji - namenjeno daljši rabi

Odprtina za kondenzacijo je zelo pomembna funkcionalnost, ki je bila dodana pri modifikaciji, saj preprečuje zadrževanje vlage pod vozilom in omogoča hitrejše in enostavnejše sušenje tudi na vozilu. Na ta način je pokrivalo za točo namenjen tudi daljši hrambi vozila in dodatnega dela. Vseeno svetujemo, da se pokrivalo za avto proti toči nanaša na suho vozilo v nasprotnem primeru pa točo odstranite in dobro izsušite pred naslednjo rabo.

Vreča za enostavno shranjevanje

V paketu je dodana tudi trpežna in velika vreča za enostavnejše shranjevanje. Do sedaj je bilo zloženo ponjavo za avto zelo težko vrniti v prvotno torbo za shranjevanje, saj je bila tudi zložena cerada prevelika. Zato je podjetje Wagner dodalo trpežno vrečo, ki je namenjena za neomejeno uporabo. Pregrinjalo za avto lahko uporabnik zloži in shrani sam, tako da vrečo 3x prepogne po širini in jo potem po dolžini še zvije. Takšno vsebino boste brez problema shranili v dodatno vrečo za shranjevanje.
  • Toča ne povzroča škode le na pridelkih, temveč lahko močno poškoduje tudi vašega jeklenega konjička. Najboljša zaščita za avto proti toči je seveda garaža, če pa te nimate, je zelo uporabna tudi posebna vreča za zaščito proti toči. Ta je izdelana iz večslojnega materiala in zato površino vozila učinkovito zaščiti tudi pred močnejšo točo. Na voljo je v več standardnih velikostih ter tako primerna za različne tipe in velikosti vozil. Pokrivalo za avto enostavno razgrnete prek vašega vozila in jo pritrdite s posebnimi trakovi, s tem pa preprečite, da bi ta vremenska nevšečnost poškodovala vaše vozilo. Popravilo tudi manjših poškodb namreč utegne biti precej zahtevno in pomeni nepotreben strošek, pa tudi če popravilo krije zavarovalnica, to vseeno negativno vpliva na vrednost vozila.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se