O nas

Withcar

withcar hq

Withcar.si je spletna trgovina z dodatno opremo narejeno po meri vašega vozila. Tu boste  na enem mestu našli številne izdelke dobro uveljavljenih proizvajalcev na svetovnem in evropskem tržišču.

Najbolj smo ponosni na lastno proizvodnjo po meri narejenih gumi tepihov Gledring, v našo ponudbo pa sodi več različnih izdelkov iz kategorije dodatna oprema za avtomobile.

Gumi tepihi za avto

Avto tepihi so naš najbolj pomemben del proizvodnje. Pri nas so narejeni vrhunski gumijasti tepihi za avto.  Gledring tepihi so naša domača blagovna znamka.

Tekstilne preproge za avto

Tekstilni tepihi za avto so izdelek, ki ga potrebuje vsak voznik in mu izjemno poveča zaščito potniškega dela vozila.

Korito prtljažnika

Korito za prtljažnik olajša čiščenje, preprečuje zdrse tovora in prepreči poškodbe na spodnjem delu prtljažnega prostora vozila.

Senčnik za avto Privacy

V sončnih dneh so senčniki za avto zelo pomembni sopotniki za varno in bistveno manj utrujajočo vožnjo. Ko vozilo stoji pa zmanjšujejo hitro pregrevanje vozila.

 

Prevleke za avto Wagner

Pokrivalo proti toči ali drugim neprijetnim vremenskim vplivom je narejeno v okviru programa blagovne znamke Wagner. Njihovo pregrinjalo za avto je enostavno namestiti in očistiti.

Univerzalni strešni nosilci Nordrive

Priznana blagovna znamka Nordrive ponuja izjemno enostavno montažo, demontažo ter varno in hitro pritrjevanje tovora na strešne sani osebnega vozila.

V naši ponudbi najdete še delilne in razdelilne mreže Travall, zračne odbojnike DGA, zaščito  platišč Rimblades in še drugo ponudbo.

Poleg kakovostnih izdelkov nas odlikuje tudi celovita podpora, strokovna pomoč kupcem (tudi preko telefonske številke 080 4740) ter kakovostna logistika, saj z dostavno službo GLS izbrane izdelke povprečno dostavimo že v 24 urah od prevzema naročila.

Facebook

Facebook