• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • Brezplačna vračila - v 30 dneh
 • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

 • O Withcar

Smo mlada, strokovna in strastna spletna ekipa Withcar, ki deluje v sklopu slovenskega proizvodnega podjetja Gledring d.o.o., ki je bilo ustanovljeno že leta 1949. Naše poslanstvo je, omogočiti popolno spletno izkušnjo ob široki izbiri in nakupu avtomobilske dodatne opreme po vaši meri.

Withcar izbrana popolnost

Zgodovina

in

Naša zgodba

 • Ustanovitev podjetja Gledring d.o.o.

  Pričetek izdelave butičnih gumijastih izdelkov z velikim poudarkom na odlični kakovosti, kar je še danes naše osnovno vodilo.

  Gledring ustanovitev

  1949

 • Zagon proizvodnje gumi tepihov

  Prelomnico v našem delovanju je zaznamoval pričetek proizvodnje univerzalnih gumijastih tepihov za osebna vozila, kot pionirji na tem področju v Sloveniji, smo si s tem zagotovili dobro ime v avtomobilski industriji. To je botrovalo tudi dejstvu, da je z leti ime našega podjetja postalo sinonim za gumi tepihe, katere večina naših strank preprosto poimenuje kar gledringi.

  Zagon proizvodnje gumi tepihov

  1988

 • Ustanovitev spletne trgovine Withcar.si

  Novi časi so prinesli nove možnosti plasiranja proizvodov na trg – preko internetne prodaje. Prihod nove generacije v podjetju in uveljavitev svežih idej in pristopov, je omogočilo nastanek prve spletne trgovine v Sloveniji z izbranimi izdelki po meri vsakega vozila. Blagovna znamka Withcar se je skozi leta dokazala tako inovativna pri široki paleti produktov, kot tudi odlična pri podpori svojim strankam. Poleg Slovenije je Withcar priznana spletna trgovina širom celotne Evrope.

  Ustanovitev spletne trgovine Withcar.si

  2012

 • Pogled v prihodnost

  Gledring in Withcar sta skupaj velika, prodorna in uspešna ekipa, ki razveseljuje svoje stranke po več kot 50-ih državah po celem svetu. Gledring preko svoje veleprodajne mreže, Withcar preko svoje spletne prodaje. Tako naši lastni proizvodi – gumi tepihi in gumi korita, kot produkti naših dobaviteljev, katere ponujamo v internetni trgovini kot sama spletna platforma, so na najvišjem nivoju. Naša vizija je stremeti k popolnosti, kar je tudi naš največji cilj za prihodnost.

  Pogled v prihodnost

  2020

PRODUKTI

IN

BLAGOVNE ZNAMKE

Gumi tepihi za avto

Avto tepihi po meri vozila so naš lasten proizvod in zajemajo naš največji del proizvodnje. Gumijasti tepihi za avto Gledring so narejeni iz vrhunskega naravnega kavčuka, odlikuje jih popolno prileganje, atraktiven design, zaradi katerega so preproge za avto enostavne za čiščenje in nadpovprečno dolga življenska doba. Zaradi vseh teh parametrov so bili naši gumijasti tepihi v letu 2018 prejemniki prestižne nagrade za kakovost in design evropske revije Autobild.

Gumi tepihi za avto Preveri ponudbo
Korito za prtljažnik

Korito za prtljažnik naše blagovne znamke Gledring je izdelan natančno po meri prtljažnika, tako da ga hermetično zapre in prepreči vdor umazanije in tekočine. Korito za prtljažnik olajša čiščenje, preprečuje zdrse tovora in prepreči poškodbe na spodnjem delu prtljažnega prostora vozila. Smo prvo podjetje, ki je na korito prtljažnika integriralo in patentiralo dodatno preprogo z imenom Multimat (Doggymat), ki omogoča varen vstop/izstop hišnega ljubljenčka ali natovarjanje prtljage v prtljažnik ne, da bi pri tem poškodovali odbijač.

Gumi tepihi za avto Preveri ponudbo
Tekstilne preproge za avto

Tekstilne preproge so narejene po meri vašega vozila. V naši spletni trgovini ponujamo dve kakovosti tekstilnih tepihov 600g/m3 in 850g/m3, ki pa so že v naprej določene za vozilo in med njima ne morete izbirati. V obeh primerih gre za premium kakovost materiala, ki je zaradi gostega tkanja prilagojen enostavnemu čiščenju. Tekstilni tepihi za avto so izdelek, ki ga potrebuje vsak voznik in mu izjemno poveča zaščito potniškega dela vozila.

Tekstilni tepihi za avto Preveri ponudbo
Senčniki za avto

V sončnih dneh so senčniki za avto zelo pomembni sopotniki za varno in bistveno manj utrujajočo vožnjo. Ko vozilo stoji, pa zmanjšujejo hitro pregrevanje vozila. Vse dobre lastnosti izdelka vplivajo na prevoz potnikov, še zlasti otrok in hišnih ljubljenčkov. V naši spletni trgovini ponujamo senčila za vozila dveh priznanih proizvajalcev CarShades in Laitovo. Oba proizvajalca nudita enako funkcionalnost in udobje med vožnjo s senčniki narejenimi po meri vašega vozila.

Senčniki za avto Preveri ponudbo
Prevleke za avto Wagner | Pokrivalo proti toči EVO II

Pokrivalo proti toči ali drugim neprijetnim vremenskim vplivom je narejeno v okvirunaše lastne blagovne znamke Wagner. Pokrivalo za avto proti toči je najsodobnejša prevleka za vozila na tržišču saj odlično ščiti celotno vozilo. Pregrinjalo za avto Wagner Evo II se na avto enostavno in hitro namesti. Paketu je dodana tudi vreča za enostavnejšo hrambo pokrivala. Pokrivalo proti toči je tudi odlična zaščita proti smoli in storžem, ki padajo iz visokih dreves v avto kampih.

Tekstilni tepihi za avto Preveri ponudbo
Strešni nosilci za osebna vozila

V našem programu vam ponujamo strešne nosilce za osebna vozila s sanmi ali brez njih blagovne znamke Nordrive. Nosilci za avto Nordrive nudijo 5 letno jamstvo na kakovost, 100kg nosilnosti in so aerodinamične izdelave. Vsi sistemi so nadgrajeni z varnostno ključavnico in profilom za nastavke koles, nosilcev za smuči itd., ki so kompatibilni tudi z drugimi proizvajalci strešnih nosilcev in dodatkov. Priznana blagovna znamka Nordrive ponuja izjemno enostavno montažo, demontažo ter varno in hitro pritrjevanje tovora na strešne sani osebnega vozila.

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Preveri ponudbo
Strešni nosilci za tovorna vozila

Italijanski proizvajalec Nordrive nudi najsodobnejše in kakovostne strešne nosilce zatovorna vozila. Nosilci za tovorna vozila prenesejo ekstremne obremenitve do 200Kg(v primeru štirih prečk) in vam zaradi svoje kakovosti nudijo 5 letno jamstvo nakakovost. Ker se nameščajo na visoka kombinirana vozila je izredno pomembno, daso izdelani aerodinamično, tako da vam omogočajo tiho vožnjo. Prečke so na zgornjistrani prevlečene z gumo, ki še dodatno preprečuje zdrs tovora, ki ga prevažate nastrehi.

Strešni nosilci Nordrive - tovorna vozila Preveri ponudbo
Zračni odbojniki

Zračni odbojniki podjetja DGA so narejeni po meri vozila in vam omogočajo vožnjo z odprtimi stekli brez, da bi v avtomobil pihalo. S tem si zagotovite naravno klimo in večje udobje med vožnjo. Zračni deflektorji so kakovostne izdelave, njihova oblika pa je narejena tako, da se na avto namestijo zelo enostavno brez dodatnih pritrdilnih čepov. Oblika deflektorjev poskrbi tako, da navozilu ne izgledajo kot tujek, saj se poravnajo z okvirjem vrat in vam poleg praktičnosti nudijo tudi eleganco na vozilih prestižnih znamk.

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Preveri ponudbo
Plastična zaščita odbijača

Plastična zaščita odbijača proizvajalca RGM je najtrpežnejša in kakovostnejša zaščita odbijača na trgu. Zaščita odbijača je narejena natančno po meri vozila in zaradi izjemno kakovostne obdelave omogoča popolno prileganje vozilu. Zaščita odbijača je nepogrešljiv dodatek za avto zlasti za vse, ki redno koristite prtljažni prostor in pri tem skrbite, da ne bi poškodovali zadnjega odbijača na vašem avtomobilu. Izdelek je primeren tudi za obrtnike, športnike in ljubitelje hišnih ljubljenčkov, ki svoje pse prevažajo v prtljažniku vozila.

Plastična zaščita odbijača Preveri ponudbo
Nosilci za kolesa

V naši spletni trgovini vam ponujamo dva proizvajalca strešnih nosilcev GreenValley in Nordrive. Strešni nosilec za kolesa GreenValley EasyRider velja za enega od najkakovostnejših izdelkov na trgu. Poleg kakovosti pa vam nudi tudi enostavno montažo kolesa na streho saj ima patentirano obliko, ki vam omogoča montažo kolesa na nosilec z eno roko. Novost v našem progamu je nosilec za kljuko vozila GreenValley SmartRider, ki zaradi svoje nosilnosti in prilagojene čeljusti za držanje omogoča tudi prevoz električnih koles oz. e-bike.

Strešni nosilci Nordrive - osebna vozila Preveri ponudbo

 


Imate dodatna vprašanja?

Pogosta vprašanja Kontaktirajte nas
 • Izberi svoje vozilo

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se