• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • Brezplačna vračila - v 30 dneh
 • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Gumijasti tepihi

Slovenski izdelek podjetja Gledring.

Gumijasti tepihi za avto so slovenski izdelek podjetja Gledring. Narejeni so natančno po merah avtomobilov in z visokimi robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Gumi tepihi so opremljeni z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki skrbijo, da se avto preproge ne premikajo prosto ali se pomaknejo pod stopalke avtomobila, kar je lahko zelo nevarno.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
 • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
 • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • 100 varen nakup - varna plačila

Gledring eko materiali

Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji so človeku prijazni. Gumi preproge so zato prijetnega vonja in brez kakršnih koli strupenih primesi. Ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji. Gumijasti tepihi imajo vse certifikate vključno z EKO certifikatom. Gledring tepihi so namreč narejeni iz naravne mehke gume, ki vam bo nudila močan oprijem pod nogami.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
GUMI TEPIHOV GLEDRING

Popolno prileganje

Gumi tepihi Gledring so narejeni precizno in nudijo popolno prileganje v vašem vozilu. Mere Gledringov so avtorsko delo, saj podjetje vse oblike naredi samo in za njih tudi odgovarja.

Odlikovani z nagrado

Podjetje Gledring je za gumi tepihe prejelo prestižno nagrado za kakovost in design AutoBild, ki je največja Evropska avtomobilistična revija, ki postavlja visoke standarde kakovosti.

Enostavno čiščenje

Gledringovi gumi tepihi so prilagojeni hitri in enostavni negi z namenskim EKO čistilom za suho pranje Gledring ali visokotlačnim čistilcem. Čiščenje preprog še nikoli ni bilo tako enostavno.

Skrb za okolje

Podjetje Gledring je inovativno visokotehnološko podjetje, ki konstantno strmi k izboljšavam, ki pripomorejo k skrbi za okolje.

Slovenska kakovost

Gumi tepihi Gledring so poizvedeni v Sloveniji v našem podjetju Gledring. Naše znanje in tradicija gumi izdelkov segajo že v l. 1949. Danes Gledringi postavljajo visoke standarde kakovosti in so najbolje prodajana znamka tepihov v Sloveniji.

Popolno prileganje
AVTO TEPIHOV

 • Gledringi so izdelani po meri vašega vozila. Gumi tepihi se popolnoma prilagajo vozilu, saj so skrbno prilagojeni vsakemu modelu posebej in vam zaradi natančne izdelave nudijo popolno zaščito.
 • V kolikor imate v vašem vozilu integrirane orginalne čepe jih imajo tudi avto tepihi Gledring. Varnostni čepi so izredno pomembnega pomena saj preprečujejo morebiten zdrs preproge pod pedalke vozila, k ise v tem primeru zatakne pod pedalko in vam onemogoči varno opravljanje vozila. Za varnost na poti poskrbite, da so vaši gumi tepihi opremljeni z varnostnimi čepi.
 • Gumi tepihe Gledring odlikuje natančna izdelava, kar nudi vašemu avtu popolno prileganje in zaščito. Podjetje Gledring je na trgu poznano kot izredno precizen izdelovalec avtopreprog saj vse mere tepihov vzame sam z mislijo kako čim boljše zaščititi vozilo. Tako da se gumi tepihi Gledring prilegajo bolje kot original.

AVTO TEPIHI GLEDRING
ODLIKOVANI Z NAGRADO

Največja Evropska revija AutoBild je podjetju Gledring za gumi tepihe podelila prestižno nagrado za kakovost in dizajn. Nagrada Autobild odraža inovativnost, dizajn in kakovostno izdelavo gumi tepihov Gledring, kar prepoznajo številni uporabniki po širnem Svetu. Podjetje Gledring narekuje modne in trendovske smernice v celotni avtomobilski industriji saj je kot prvo izdelalo dizajnerske gumi tepihe, ki niso kockaste oblike in so prilagojeni enostavnemu čiščenju. Podjetju Gledring še zmeraj največ pomenijo njihovi zadovoljni uporabniki v več kot 52 državah po svetu. Podjetje si nagrado Autobild šteje v ogromno čast, saj je bil njihov trud nagrajen tudi iz strani strokovnjakov avtomobilskega trga.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

 • Inovativen dizajn gumi tepihov Gledring ni namenjen samo lepšemu in sodobnejšemu izgledu, prilagojen je tudi enostavnejšemu čiščenju. Linije tepiha so zasnovane tako, da nimajo ostrih notranjih robov, iz katerih je nemogoče popolnoma odstraniti umazanijo, hkrati pa še vedno zadržijo enako količino nesnage in tekočine kot klasična kockasta oblika navadnih preprog.
 • Podjetje Gledring je za svoje avto preproge izdelalo EKO čistilo, ki je namenjen suhemu pranju avto tepihov Gledring brez uporabe vode. Enostavno nanesite čistilo na tepihe in z mikrofobro sledite linijam na preprogi. Tako bodo vaši tepihi zmeraj čisti tudi, če nimate dostopa do vode. Čistilo hkrati tudi inpregnira in zaščiti Gledringe.
 • Za vse ekstremne uporabnike, ki na gumi tepihe nanesejo ogromno blata in umazanije je primerno tudi visokotlačno čiščenje saj boste že v nekaj trenutkih prišli do želenega rezultata. Blato in umazanije se ob uporabi visokokotlačnega čiščenja odstrani v naprej predvidenih kanalih v gumi tepihu Gledring, ki tudi preprečujejo špricanje umazanije naokoli.

SKRB ZA OKOLJE

 • Skrb za okolje pomeni tudi izdelava visokokakovostnih gumi tepihov. Življenjska doba gumi tepihov Gledring je v lastni robotski simulaciji pokazala 40% daljšo življenjsko dobo kot pri povprečni konkurenčni gumi preprogi. To pomeni, da so gumi tepihi Gledring v vašem vozilu bistveno dlje in ne čutite potrebo po menjavi.
 • Avto tepihi Gledring se proizvajajo iz naravne mehke kavčukove gume brez regeneratov ali škodljivih primesi. Zato ima guma Gledring poleg vseh potrebnih certifikatov za Svetovno prodajo tudi EKO certifikat, kar pomeni, da se lahko uporablja v jedilni industriji. Gumi material za izdelavo gumi tepiho Gledring je tako zaščiten in edinsven na avtomobilskem trgu.
 • Ker so gumi tepihi narejeni iz naravne kavčukove gume so primerni za recikliranje saj se odvržen izdelek ali odpadek iz proizvodnje zmelje in nato vrne v druge proizvode, ki so primerni tudi živalim in otrokom in jedilni industriji. Podjetje Gledring je eno redkih podjetij na trgu, ki v svoje zmesi ne dodaja odpadne zmlete avtomobilske pnevmatike.
 • Pitna voda je dragocen vir življena i nje z njo potrebno varčevati! Zaradi skrbi za okolje je podjetje Gledring razvilo namesko EKO čistilo za suho čiščenje Gledring gumi tepihov na vodni osnovi z manj kot 5% dodanih silikonskih. Za Gledringov, tako ne rabite po nepotrebnem trošiti dragocene pitne vode.

SLOVENSKA KAKOVOST

Gumi tepihi Gledring so proizvedeni v Sloveniji in že od l. 1949 postavljajo visoke standarde kakovosti na svetovnem tržišču. Danes je že vsako 4 evropsko vozilo opremljeno z Gledringi.
 • Gumi tepihi Gledring so prepoznavni zaradi edinstvenega dizajna. Naši predpražniki za avto ne poznajo zastajanja in nabiranja umazanije ob izbočenih linijah preprog. Tepihi za avto so enostavni za vzdrževanje, saj so linije zasnovane tako, da se gumi tepihi enostavno čistijo. Podjetje Gledring je razvilo posebno čistilo za suho pranje preprog Gledring. Avto tepihi bodo spet čisti, pri čiščenju pa ne potrebujete vode ali visokotlačnega čistilca. Gumijasti tepihi so primerni za celoletno uporabo, saj avto odlično zaščitijo v vseh letnih časih.
 • Gumijasti tepihi Gledring so učinkovita zaščita za notranjost vašega vozila. Vlaga, umazanija, blato – vse to se sicer rado zažre v pod avtomobila, gumi preproge pa lahko preprosto odstranite in očistite. Ker gre za tipske izdelke, namenjene vsakemu modelu vozila posebej, se natančno prilegajo obliki notranjosti in jo učinkovito zaščitijo pred umazanijo. Gumi tepihi za avto imajo tako izdelane robove, da preprečijo razlivanje vode. Inovativna oblika, v stilu profila avtomobilske pnevmatike, je privlačne oblike in hkrati enostavna za čiščenje.
  Gledring tepihi so izdelani iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav. Posebni čepki jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvili pod stopalke.
 • Gumi preproge Gledring so zaradi svoje oblike prilagojeni enostavnemu čiščenju. Gumijaste preproge nimajo ostrih kotov, tako da lahko s krpo in čistilom hitro odstranite vso umazanijo iz gumi preproge. V primeru večje umazanije, kot je to tudi prikazano v videoposnetku se lahko poslužite visokotlačnega čiščenja in gumi tepihu vrnete prvoten izgled brez dodatnega napora. Avto tepihe lahko enostavno očistite tudi z Gledring sredstvom za suho čiščenje narejeno na vodni osnovi.
  Slovenski proizvajalec gumijastih preprog Gledring je inovator na področju hitrega in enostavnega čiščenja preprog. Zaradi svoje enostavnosti čiščenja in odlične zaščite so gumi preproge Gledring primerne za vse letne čase.
 • Pred vlago, umazanijo, snegom in snežno brozgo tla kabine vašega vozila učinkovito zaščitite z gumijastimi preprogami Gledring, ki izpolnjujejo najvišje kakovostne, okoljevarstvene in druge standarde.
  Izdelane so iz kakovostne gume, ki ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, poleg tega pa imajo preproge tudi prijeten vonj in ne drsijo. Preproge Gledring se lahko pohvalijo s privlačnim dizajnom avtomobilske pnevmatike in so brez ostrih robov, kar poleg imenitnega videza pripomore k enostavnemu čiščenju. Avto preproge Gledring so na voljo za več kot 500 modelov osebnih vozil ter se tako popolnoma prilegajo notranjosti avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo originalnih čepov, kar prepreči premikanje in pripomore k večji varnosti. Gumi tepihi so izredno kakovostni in trpežni, zato bodo prava izbira za vaš avtomobil, podjetje Gledring pa proizvaja tudi vrhunska korita za prtljažnik.
 • Podjetje Gledring je razvilo namensko čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo. Gledring tepihi bodo v vašem vozilu tako zopet zasijali. S prilagojenim čistilom za suho pranje lahko hitro in učinkovito očistite gumi tepihe Gledring v vašem vozilu brez uporabe vode, tudi v primeru močne umazanije. Zaradi dodatne impregnacije bodo ob redni uporabi čistila vaše avtopreproge na izgled kot nove.
  Eko čistilo je narejeno na vodni osnovi (H2O) in ne vsebuje grobih detergentov ali kemikalij, zato je prijazno okolju in človeku. Vsebina čistila 500 ml je primerna tudi za več kot 25 čiščenj celotnega kompleta gumi preprog Gledring
 • Gledring tepihi so izdelani iz kakovostne gume, ki nima neprijetnega vonja in ne drsi. Pri izdelavi preprog so upoštevani najvišji kakovostni, ekološki in drugi standardi.
  Stroji za njihovo izdelavo so plod slovenskega znanja, v podjetju Gledring pa vsako avto preprogo pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi.
  V podjetju Gledring se vsi avto tepihi pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo, v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi. S pomočjo posebne naprave simulirajo njeno uporabo v vsakdanjem življenju ter s tem optimizirajo obrabo, drsnost in druge lastnosti. Zato so avto tepihi Gledring vodilni na trgu gumijastih preprog za osebna in lahka gospodarska vozila. V podjetju Gledring se namreč lahko pohvalijo z dolgo tradicijo izdelave, že od leta 1949, z bogatim znanjem in številnimi izkušnjami, kar se odraža tudi v kakovosti njihovih izdelkov. Gumi tepihi Gledring so sinonim slovenske kakovosti na svetovnem tržišču.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se