Gumijaste avto preproge

Gumijasti tepihi Gledring so učinkovita zaščita za notranjost vašega vozila. Vlaga, umazanija, blato – vse to se sicer rado zažre v pod avtomobila, gumi preproge pa lahko preprosto odstranite in očistite. Ker gre za tipske izdelke, namenjene vsakemu modelu vozila posebej, se natančno prilegajo obliki notranjosti in jo učinkovito zaščitijo pred umazanijo. Gumi tepihi za avto imajo tako izdelane robove, da preprečijo razlivanje vode. Inovativna oblika, v stilu profila avtomobilske pnevmatike, je privlačne oblike in hkrati enostavna za čiščenje.

Gledring tepihi so izdelani iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav. Posebni čepki jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvili pod stopalke.

 

Enostavno čiščenje gumi tepihov Gledring

Gumi preproge Gledring so zaradi svoje oblike prilagojeni enostavnemu čiščenju.

Gumijaste preproge nimajo ostrih kotov, tako da lahko z krpo in čistilom hitro odstranite vso umazanijo iz gumi preproge. V primeru večje umazanije, kot je to tudi prikazano v videoposnetku se lahko poslužite visokotlačnega čiščenja in gumi tepihu vrnete prvoten izgled brez dodatnega napora. Gumijaste tepihe lahko enostavno očistite tudi s Gledring sredstvom za suho čiščenje narejeno na vodni osnovi.

Slovenski proizvajalec gumijastih preprog Gledring je inovator na področju hitrega in enostavnega čiščenja preprog. Zaradi svoje enostavnosti čiščenja in odlične zaščite so gumi preproge Gledring primerne za vse letne čase.

Gumijasti tepihi - kakovost

Gledring tepihi so izdelani iz kakovostne gume, ki nima neprijetnega vonja in ne drsi. Pri izdelavi preprog so upoštevani najvišji kakovostni, ekološki in drugi standardi. Stroji za njihovo izdelavo so plod slovenskega znanja.

Stroji za njihovo izdelavo so plod slovenskega znanja, v podjetju Gledring pa vsako preprogo pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi.

V podjetju Gledring se vsi avto tepihi pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo, v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi. S pomočjo posebne naprave simulirajo njeno uporabo v vsakdanjem življenju ter s tem optimizirajo obrabo, drsnost in druge lastnosti. Zato so avtotepihi Gledring vodilni na trgu gumijastih preprog za osebna in lahka gospodarska vozila. V podjetju Gledring se namreč lahko pohvalijo z dolgo tradicijo izdelave, že od leta 1949, bogatim znanjem in številnimi izkušnjami, kar se odraža tudi v kakovosti njihovih izdelkov. Gumi tepihi Gledring so sinonim slovenske kakovosti na svetovnem tržišču.

Čiščenje avto tepihov Gledring

Podjetje Gledring je razvilo namensko čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo. Gledring tepihi bodo v vašem vozilu tako zopet zasijali.

S prilagojenim čistilom za suho pranje lahko hitro in učinkovito očistite gumi tepihe Gledring v vašem vozilu brez uporabe vode, tudi v primeru močne umazanije.

Zaradi dodatne impregnacije bodo ob redni uporabi čistila vaše gumi preproge na izgled kot nove.

Eko čistilo je narejeno na vodni osnovi (H2O) in ne vsebuje grobih detergentov ali kemikalij, zato je prijazno okolju in človeku.

Vsebina čistila 500 ml je primerna tudi za več kot 25 čiščenj celotnega kompleta gumi preprog Gledring

Gumi tepihi

Tepihi za avto za večje udobje

Pred vlago, umazanijo, snegom in snežno brozgo tla kabine vašega vozila učinkovito zaščitite z gumijastimi preprogami Gledring, ki izpolnjujejo najvišje kakovostne, okoljevarstvene in druge standarde.

Izdelane so iz kakovostne gume, ki ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, poleg tega pa imajo preproge tudi prijeten vonj in ne drsijo. Preproge Gledring se lahko pohvalijo s privlačnim dizajnom avtomobilske pnevmatike in so brez ostrih robov, kar poleg imenitnega videza pripomore k enostavnemu čiščenju. Avto preproge Gledring so na voljo za več kot 500 modelov osebnih vozil ter se tako popolnoma prilegajo notranjosti avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo originalnih čepov, kar prepreči premikanje in pripomore k večji varnosti. Gumi tepihi so izredno kakovostni in trpežni zato bodo prava izbira za vaš avtomobil, podjetje Gledring pa proizvaja tudi vrhunska korita za prtljažnik.

Facebook

Facebook