• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • Brezplačna vračila - v 30 dneh
 • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

 • Pogoji poslovanja in piškotki

Gledring d.o.o. (preko spletne trgovine withcar.si) in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini urejata s temi splošnimi pogoji.

Cene in načini plačila
Vse cene so v EUR in vsebujejo DDV in veljajo v trenutku oddaje naročila. Po naročilu dobite na vaš elektronski naslov predračun. Po plačilu predračuna začne teči rok dobave.

Plačilo po predračunu
Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN/SEPA. 


Obdelava naročila, prevzem in dostava
Gledring d.o.o. bo vsak delovni dan obdelal sprejeta naročila in jih oddal v odpremo. Kupec prejme naročene proizvode v najkrajšem možnem času.
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 8. uri po prejemu plačila. 

Za različne izdelke so predvideni naslednji roki dostave:

Gumijaste preproge in Gumijaste preproge za prtljažnike: 5 delovnih dni od plačila.

Tipski senčniki, Strešni nosilci in dodatki, Ščitniki za odbijač, Predalniki – nasloni za roke, Korita za prtljažnik: 12 delovnih dni od plačila. 

Možni so izredni primeri, ko blago ne bo dobavljivo v določenem predpisanem roku, takrat bo kupec o tem tudi obveščen.

Gledring d.o.o. pri dostavi sodeluje s podjetjem GLS (General Logistics Systems
Logistične storitve d.o.o.).
Cena dostave je 4,50€. Ob nakupu dveh ali več izdelkov naenkrat, je poštnina brezplačna.

Preklic naročila
Kupec lahko prekliče naročilo v roku 12 ur po oddaji naročila po elektronski pošti.

Pravica do odstopa od nakupa 
Kupec ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe ali naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago mora potrošnik vrniti prodajalcu najkasneje v 30 dneh po sporočilu o odstopu. Kupec, ki od pogodbe ali naročila odstopi, mora blago vrniti nepoškodovano in v morebitni originalni embalaži in v nespremenjeni količini in ga poslati prodajalcu.

Vračanaje
Če je kupec od naročila pogodbe odstopil skladno s pogoji za odstop, mu je prodajalec dolžan vrniti vplačano kupnino preko TRR.
V primeru, če ste naročili neustrezen izdelek ali z njem niste zadovoljni in ga želite vrniti na sedež našega podjetja vas prosimo, da izdelek vključno z embalažo vrnete v prvotnem stanju. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico, da kupnine ne vrnemo.

Pravno varstvo
Za ostale pogoje, ki niso navedeni v splošnih pogojih poslovanja, veljajo določila po veljavni ustrezni zakonodaji.

Varovanje podatkov
Withcar.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov naročnika/kupca.

V primeru potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo, nam pošljite sporočilo na [email protected].

Oddaja in potrditev naročila hkrati pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Podjetje Gledring d.o.o. se bo trudilo, da bodo spletne vsebine točne in ažurne ter ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev spletne trgovine Withcar.si (za potrebe osnovnega statističnega obravnavanja kupcev po državah in za noben drug namen), pri registriranih članih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, naslov za dostavo in državo prebivališča. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Frekventnost uporabe osebnih podatkov spletne trgovine Withar je minimalna in omejna samo na potrebe prodajnega procesa.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Uporabnik ima možnost venomer zahtevati spremembo, izbris ali dopolnitev podatkov z zahtevo preko e-pošte ali telefonske številke ponudnika

Piškoti

Z uporabo spletne trgovine Withcar se strinjate z uporabo piškotov na vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani (katere izdelke ste dodali v košarico, ali ste že prijavljeni, katere nastavitve ste izbrali, itd.)

Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika.

Med brskanjem spletne strani se vrskalnik nalagajo piškoti, preko katerih nam naš oglaševalski partner omogoča ponovno oglaševanje obiskovalcem withcar.si na drugih spletnih straneh. Storitev ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov. Odjavite se lahko na Odjava

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij samo z izrecno in jasno privolitvijo uporabnika pred kakršnim koli nakupno-prodajnim postopkom ali obveščanjem s strani ponunudnika. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Bonitetna ocena

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temeljina računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Podjetja z bonitetno odličnostjo poslujejo nadpovprečno in izpolnjujejo kriterije za doseganje manjše verjetnosti, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih dogodkov:

 • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0.32% verjetnost),
 • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 1.15% verjetnost),
 • blokada transakcijskih računov subjekta več kot 60 dni nepretrgoma oziroma več kot 90 dni pretrgoma (< 1.33% verjetnost).

Za pridobitev bonitete odličnosti AA mora gospodarski subjekt dodatno izpolnjevati še naslednje pogoje:

 • Celotni letni prihodki morajo presegati 50.000 EUR;
 • Delež dolga v financiranju ne sme presegati 80%.

Gospodarski subjekti z boniteto odličnosti AA imajo 76% verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu.

V mednarodnem okolju je certificiranje že uveljavljena praksa in na ta način si poslovni subjekti dodatno utrjujejo svoj ugled ter zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju. Imetniki certifikata si tako pridobijo dodatno zaupanje poslovnih partnerjev.

Skupina Bisnode ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v naslednjih evropskih državah: Švedska, Norveška, Finska, Danska, Slovenija, Hrvaška in Madžarska. V prihodnjih letih se bo certificiranje izvajalo v celotni skupini 17ih evropskih držav, kjer je prisoten Bisnode.

Pravno obvestilo

Vsebina in oblika spletne strani www.withcar.si sta izključno lastništvo družbe GLEDRING trgovina in proizvodnja izdelkov iz gume in orodij d.o.o., Ljubljana, Kamnogoriška cesta 26, 1000 Ljubljana. Prav tako je navedena družba izključni imetnik vseh avtorskih pravic na avtorskih delih, ki predstavljajo vsebino in strukturo spletne strani www.withcar.si. Pri tem ni bistveno, ali je to izrecno označeno ali ne. Med vključena avtorska dela sodijo vse informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije ipd.), ravno tako pa tudi načrt spletne strani oziroma struktura sistema spletne strani z vključeno računalniško izdelavo. V tem smislu se uporabljajo v celoti za spletno stran www.withcar.si določila Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 16/07 - uradno prečiščeno besedilo, 68/08, 110/13, 56/15, 63/16 - ZKUASP, 59/19), tudi če to ni posebej navedeno na strani www.withcar.si in na njenih podstraneh. V skladu z določili Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah ni dovoljeno izkoriščanje avtorskega dela, kar pomeni predvsem prepoved vsakega reproduciranja in distribuiranja avtorskega dela. Izjemoma je reproduciranje lahko dovoljeno, a izključno v izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer se morajo obvezno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, objava, prenos, ipd.) mora biti kot vir reproduciranega materiala navedena družba GLEDRING trgovina in proizvodnja izdelkov iz gume in orodij d.o.o., Ljubljana. Pridržujemo si pravico, da bomo v primeru ugotovljenih kršitev pravic intelektualne lastnine ukrepali proti kršiteljem v skladu z določbami Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.
Ravno tako se bo vsakršno posnemanje spletne strani www.withcar.si in njene vsebine (vključno z načinom podajanja informacij potrošnikom preko slikovnega/foto gradiva in video gradiva) za komercialne namene štelo za ravnanje nelojalne konkurenco, zaradi česar si pridržujemo proti kršiteljem ukrepati tudi v skladu z Zakonom o preprečevanju omejevanja konkurence (Uradni list RS, št. 36/08, 40/09, 26/11, 87/11, 57/12, 39/13 - odl. US, 63/13 - ZS-K, 33/14, 76/15, 23/17).

The trademarks appearing on this website are registered trademarks of company Gledring d.o.o., Ljubljana. The use of any other trademarks on this website, that are not registered trademarks of company Gledring d.o.o., Ljubljana, is intended only as necessary to indicate the type and intended purpose of an each individual product of the company Gledring d.o.o. Ljubljana, in accordance with Article 14, paragraph 1, point (c) of Directive (EU) 2015/2436 of the European Parliament and of the council to approximate the laws of the Member States relating to trademarks and in accordance with Article 48, paragraph 1, point (c) of Industrial Property Act of Republic of Slovenia. Therefore, company Gledring d.o.o., Ljubljana expressly states that there are no commercial, economic or any other links between the company and any of the holders/owners of used other trademarks for here described purposes.

Odvetniška pisarna Šebenik, d.o.o. | Law firm Šebenik, Ltd.


Imate dodatna vprašanja?

Pogosta vprašanja Kontaktirajte nas
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se