• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • Brezplačna vračila - v 30 dneh
 • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

AKCIJA - 10%

Gumi korito Gledring

Gumi korito za prtljažnik Gledring je najnovejši in prvi multifunkcijski tepih za prtljažnik na tržišču. Korito je proizvedeno v Sloveniji in je v celoti plod znanja podjetja Gledring. Gumi korito za prtljažnik odlikuje vrhunski dizajn, ki je narejen po najnovejših trendih avtomobilske industrije in v visoki kakovosti v kar priča tudi 5 letna garancija. Korito za prtljažnik je narejeno natančno po meri vašega avtomobila in prekriva celotni prtljažni prostor.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
 • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
 • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
 • 100 varen nakup - varna plačila

Gumi korito za prtljažnik

Gumi korito Gledring je narejeno iz najtrpežnejšega materiala na tržišču Rubbasol, ki ima vse lastnosti gume in ne spada v plastičen material kot jih poznamo v proizvodnji korit (TPE,PVC...). Material ima popolne lastnosti saj je mehak, kakovosten in nedrseč, tako da bo tovor ostal na mestu in ne bo drsel po prtljažnem prostoru. Material Rubbasol ima vse potrebne svetovne certifikate, certificiran je tudi iz strani prehrambene industrije, tako da je več kot primeren tudi za transport vaših hišnih ljubljenčkov.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
GUMI KORITA GLEDRING

Popolno prileganje

Gumi korita Gledring so narejena po meri vašega vozila in prtljažnega prostora. Korito Gledring odlikuje popolno prileganje saj se robovi korita naslonijo na stranice in se hermetično zaprejo.

Odlikovan z nagrado

Podjetje Gledring je za gumi korita prejelo prestižno nagrado za kakovost in design AutoBild, ki je največja evropska avtomobilistična revija in postavlja visoke standard kakovosti.

Enostavno čiščenje

Gumi korito za prtljažnik Gledring je prilagojeno visokemu zadrževanju umazanije in tekočine, zaradi svojega inovativnega designa pa nudi tudi enostavno in hitro čiščenje.

Multifunkcionalnost

Gumi korito Gledring je prvo in edino multifunkcionalno korito za prtljažnik na tržišču. V primeru, če se odločite še za nakup dodatne preproge Multimat, lahko z njo popolnoma zaščitite vaše vozilo na različne načine.

Slovenska kakovost

Gumi korita so proizvedena v Sloveniji. Podjetje Gledring ima tradicijo izdelovanja kabinskih gumi tepihov že od l. 1949. Dolgoletno znanje jim je uspelo prenesti tudi na zaščito prtljažnika, tako so ustvarili prvo multifunkcijsko prtljažno korito.

Popolno prileganje KORITA ZA PRTLJAŽNIK

 • Gumi korito Gledring je narejeno po meri prtljažnega prostora z 100% prileganjem. Podjetje Gledring samo skrbi za mere vseh produktov in jih ne kopira od že obstoječih linij. Na ta način uporabnikom zmeraj nudijo najboljše prileganje proizvodov na tržišču.
 • Gumi korito Gledring je zaradi svojega 100% prileganja popolna zaščita prtljažnega prostora. Gumi korito lahko nadgradite tudi z preprogo dogymat, k iše dodatno zaščiti zadnji odbijač vozila in podrte sedeže. V koritu se nahajajo 3L system za popolno zadrževanje umazanije. L1 je mreža za zadrževanja tekočine in umazanije. L2 je prvi nižji rob, ki preprečuje , da bi tekočina prišla do roba korita. L3 je visoki rob in skrbi, da umazanija ne zdrsne iz korita. Med L2 in L3 pa se nahaja še odtočni kanal, ki še dodatno skrbi za zaustavitev tekočine in umazanije.
 • Pri koritih narejenih iz plastike (PVC, TPE) prtljaga drsi po prtljažnem prostoru saj nima močnega oprijema. Gumi korito Gledring pa nudi močan oprijem tovora in mu s tem preprečuje drsenje po prtljažniku, ki je lahko zelo nevaren.

GUMI KORITO GLEDRING ODLIKOVANO Z NAGRADO

Prtljažno korito Gledring je zaradi svoje inovativnosti, dizajna in kakovostne izdelave prejel prestižno avtomobilistično nagrado Autobild. Nagrada je poleg zadovoljnih uporabnikov dobila še strokovno potrditev avto revije Autobild, ki je največja tovrstna Svetovna revija v industriji in je visoko merilo kakovosti in inovativnosti izdelka. Podjetje Gledring je poleg vsega nagrado prejelo saj se poleg kakovosti in multifunkcionalnosti, izdelek odlično prilega vozilu in nudi popolno zaščito skupaj z elegantnim videzom.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Gumi korita Gledring imajo prilagojen dizajn enostavnemu in hitremu čiščenju. Dizajn notranje mreže je brez ostrih notranjih linij iz katerih bi bilo umazanijo nemogoče odstraniti. Tudi struktura prtljažnega tepiha je zaradi dobre obdelave orodij gladka in ne hrapava, tako se umazanija ne zadržuje v porah korita za prtljažni proctor. Tako se lahko čiščenje Gledringovega korita za avto lotite z vsemi metodami čiščenja tudi z namenskim čistilom za suho pranje Gledring ali pa z visokotlačnim čistilcem.

MULTI FUNKCIONALNOST

 • Pri vsakem vozilu oziroma koritu za prtljažnik Gledring se lahko dokupi še multifunkcijsko preprogo Multimat, ki poskrbi za popolno zaščito vašega vozila. Multifunkcijsko preprogo Multimat se lahko uporabi kot zaščito odbijača ali podrtih sedežev s preprostim fiksiranjem na varnostne čepe. Gumi korito Gledring je z dodatno multifunkcijsko rešitvijo popolna izbira za vse, ki redno in intenzivno uporabljate prtljažni prostor.
 • Dodatna multifunkcijska preproga Multimat se lahko s čepi fiksira na korito za prtljažnik in služi kot zaščita zadnjega odbijača. Na ta način ste zaščitili odbijač pri nalaganju tovora. Omogočili vašemu hišnemu ljubljenčku varen vstop in izstop iz vozila brez, da bi mu zdrsnilo in bi pri tem tudi obdrsal odbijač. Lahko pa multifunkcijsko preprogo uporabite tudi za sedenje na odbijaču pri obuvanju brez, da bi si umazali spodnji del oblačila na umazanem odbijaču ali koritu za prtljažnik.
 • Zelo uporabna je tudi multifunkcija preproge Multimat kot zaščita podrtih zadnjih sedežev. Preprogo obrnete na drugo stran prtljažnega korita in jo pripnete v varnostne čepe. Z Multimat-om lahko mirno prevažate večji tovor, ki potrebuje več prostora v avtomobilskem prtljažniku brez, da bi pri tem umazali sedeže. To je nepogrešljiva funkcionalnost za vse, ki redno uporabljate prtljažni prostor. Športniki bodo hvaležni za prevoz športne opreme (smuči, kolesa…), obrtniki ( orodje, drevje…). Multifunkcionalnost omogoča veliko opcij uporabe na vas pa je, da jo določite sami.

SLOVENSKA KAKOVOST

Gumi korito Gledring je proizvod slovenskega podjetja Gledring. Pri izdelavi zaščite prtljažnika so uporabili svoje dolgoletno znanje izdelovanja kabinskih gumi tepihov in so tako ustvarili prvo multifunkcijsko korito za zaščito vašega prtljažnika. Gumi korito je zaradi svoje funkcionalnosti, sodobnosti, precizne izdelave in elegance postal best seller in obvezni kos avtomobilske dodatne opreme širom Sveta.
 • Tepih za prtljažnik Gledring v vsakem primeru odraža razvoj in vizijo podjetja Gledring. Od smernic pri oblikovanju do dvojnega robu. Vse s ciljem enostavnega čiščenja in zadrževanja umazanije in tekočin na površini tepiha za prtljažnik. Od najmanjših predmetov do težke prtljage zagotavlja podloga nepremičnost in popolni izkoristek prtljažnega prostora brez zibanja, mečkanja in skakanja predmetov. Video nazorno prikazuje inovativnost izdelka z dodatnim multifunkcijskim tepihom, ki bo uporaben pri prevozu večjega predmeta, kolesa, smuči ali domačih živali. Olajša pa tudi praktično uporabo odbijača za sedenje ali preobuvanje pri dnevnem smučanju ali pohodništvu. Gumi korito Gledring je odlična izbira za vse, ki cenite estetiko in praktičnost hkrati. Visoki robovi preproge za prtljažnik nudijo idealno zaščito vašega prtljažnega prostora, med tem ko notranji členi preprečujejo razlivanje tekočine po koritu za prtljažnik.
 • Material Rubbasol, iz katerega so narejena prtljažna korita, je podjetje Gledring razvilo samo in je material prihodnosti, saj ga odlikuje vrhunska kakovost, ima vse lastnosti gume, ne vsebuje vonja in v sebi nima nikakršnih nezaželenih kemikalij. Izdelek je odlikovan z vsemi potrebnim certifikati za prodajo na svetovnem in OEM trgu. REACH, PAH, test gorljivosti, test vonja in celo certifikat prehrambene industrije, kar pomeni, da se material Rubbasol, iz katerega so izdelana korita za prtljažnik, uporablja celo v prehrambene namene. Material je nedrseč, zato preprečuje drsenje prtljage po prtljažnem prostoru. Gumi korito Gledring vam nudi tudi dodatno inovativno namestitev Multimata, ki nudi popolno zaščito zadnjemu odbijaču in je še posebej priporočljiv vsem, ki redno uporabljajo prtljažni prostor, lastniki hišnih ljubljenčkov, športniki, obrtniki…
  Podjetje Gledring proizvaja tudi vrhunske gumi tepihe, ki se 100% prilegajo vašemu avtomobilu.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se