Tipski senčniki za avto

Sebe in svoje potnike v avtomobilu pred neposrednimi sončnimi žarki zaščitite s kakovostnimi tipskimi senčniki, ki jih namestite na zadnje in stranska zadnja stekla. Ti se natančno prilegajo vsakemu tipu vozila posebej, za montažo pa ne potrebujete nobenega posebnega orodja. Po želji jih lahko kadarkoli tudi snamete.

Med vožnjo lahko okna odprete in s tem zagotovite dotok svežega zraka, senčniki pa medtem ostanejo na mestu, delujejo kot zaščitne zavese in ščitijo pred neposrednim soncem. Obenem senčniki ščitijo pred mrčesom, ponoči pa tudi pred bleščanjem žarometov vozila za vami.

Če je vaš avtomobil opremljen s senčniki, se bo parkiran na soncu manj segrel. Ohlajanje notranjosti bo hitrejše in klimatska naprava zato manj obremenjena, kar pomeni tudi manjšo porabo goriva.

Senčniki

Če želite, da bo pot z avtomobilom čim bolj prijetna in udobna, ga opremite z dodatnimi tipskimi senčniki. Ti ščitijo pred neposrednimi sončnimi žarki in znižajo temperaturo v vozilu. To pomeni manj obremenjeno klimatsko napravo, manjšo porabo goriva ter nasploh prijetnejše počutje. Poleg tega senčniki poskrbijo tudi za privlačen videz vozila z zatemnjenimi s stekli.

Namestitev senčnikov je enostavna in brez posebnega orodja, po želji jih lahko kadarkoli odstranite, zanje pa tudi ni potrebna homologacija.

Tipski senčniki vas poleg UV žarkov varujejo tudi pred mrčesom, saj ostanejo na svojem mestu tudi ob odprtih steklih, prav tako pa preprečujejo vpogled v notranjost parkiranega vozila. Izdelani so iz kakovostnega in trpežnega materiala ter enostavni za čiščenje.

Facebook

Facebook