• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Senčniki po meri vozila

Senčniki po meri vozila so najnovejši izum, ki bistveno izboljša potovalne razmere potnikov v avtu. Nameščeni so na vsa bočna in na zadnje vetrobransko steklo. Senčniki znižujejo temperature v avtomobilu za do 20% in bistveno pripomorejo k zmanjšanju vpliv nevarnih UV-žarkov. Senčniki nudijo vašemu vozilu eleganten videz,saj od zunaj zgleda kot, da so zatemnjeni z orginalnimi folijami. Za senčnike ni potrebna homologacija, namestite pa jih sami v nekaj minutah s pomočjo pritrdilnih čepkov, ki ne posegajo oz. poškodujejo vozila.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Za koga so senčniki primerni?

Senčniki so narejeni po meri vsakega vozila in se popolnoma prilegajo steklom vozila. Tako sončni žarki nikakor ne bodo prišli v vozilo skozi stranske odprtine, ki ostanejo pri univerzalnih senčnikih za avto. Zaradi preprečevanja UV-žarkov in zmanjšanja temperature v vozilu vam bodo zelo hvaležni vaši sopotniki, še posebej pa otroci in hišni ljubljenčki, saj imate lahko med vožnjo okna odprta in s tem prezračujete vozilo, senčniki pa še zmeraj opravljajo svojo funkcijo. Senčniki nudijo vozilu tudi eleganten izgled, tako da se jih lahko uporablja tudi kot alternativa orginalnemu temnenju stekel, če ne želite posegati v vozilo in mu s tem zbijati tržne vrednosti.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
senčnikov CarShades

Zaščita pred UV-žarki

Senčniki ščitijo potnike v avtomobilu pred vdorom nevarnih in nadležnih UV-žarkov, poleg popolnega prileganja poskrbi za zaščito tudi posebno blago, ki ustavi oz. bistveno zmanjša vpliv UV-žarkov.

Zaščita za otroke in živali

Senčniki so popolna zaščita za otroke in hišne ljubljenčke, kajti senčniki za vozilo povečajo udobje med vožnjo, saj se lahko avto med vožnjo naravno zrači, zmanjša se vpliv UV-žarkov in s tem se znižuje temperature v vozilu.

Preprečujejo bleščanje

Senčniki poleg močnega sonca, preprečujejo tudi bleščanje žarometov drugih vozil in s tem povečujejo varnost v prometu.

Preprečujejo radovedne poglede

Senčniki preprečujejo radovedne poglede v vaše vozilo, saj zatemnijo celotni zadnji del vozila in s tem pomagajo preprečiti tatovom naključno krajo.

Varovanje pred nadležnim mrčesom

Senčniki so tudi pri odprtih steklih v svoji poziciji in preprečujejo nepovabljen vstop mrčesu in žuželkam v vozilo. Stekla so lahko odprta tudi med vožnjo.

Zmanjšujejo delovanje klimatskih naprav

Senčniki v celoti zatemnijo zadnji del vozila in preprečujejo segrevanje vozila. Tako bo tudi v vročih dneh vaše vozilo hladnejše in boste zmanjšali delovanje klime v vašem avtomobilu.

Senčniki po meri vozila

Ne obstaja popolnega univerzalnega senčnika, ki bi se odlično prilegal vsem steklom vozil. Zato se izdelava senčnikov po meri vozila CarShades prične že z natančnimi izmerami vozila, da se senčila prilegajo v perfekcijo po najvišjih standardih. Podjetje CarShades nudi po meri izdelane senčnike za več kot 700 najbolj priljubljenih vozil na tržišču, ki pa se seveda povečuje vsak dan. Tako boste do potankosti zaščitili celotni zadnji del vozila vključno z prtljažnimi vrati.

Funkcionalnost senčnikov

Prednost senčnikov narejenih po meri vozila pred univerzalnimi senčniki in temnenju vozila, je predvsem v široki funkcionalnosti. Senčniki zatemnijo celotni zadnji del avtomobila in tako znižujejo temperature v vozilu, posledično se zmanjša tudi delovanje klimatskih sistemov. Preprečujejo bleščanje žarometov drugih vozil, preprečujejo vstop nadležnim žuželkam in mrčesu in kot najvažnejše, zmanjšajo vpliv nevarnih UV-žarkov. Senčniki CarShades so popolna izbira za vse, ki cenite mirno in udobno vožnjo brez dodatnega stresa.

Ne potrebujejo homologacije

Prednost senčnikov CarShades, ki so narejeni po meri vozila je v tem, da za njih ne potrebujete homologacije, saj je vidnost iz vozila dobra in jih lahko po potrebi tudi v nekaj trenutkih odstranite iz vozila. Strošek homologacije je visok in vzame tudi veliko časa, zato so senčniki popolna izbira za vse, ki si želite vozilo zgolj zatemniti zaradi elegantnega izgleda.

Enostavna namestitev

Senčila odlikuje hitra montaža in demontaža. Senčnike se v nekaj trenutkih na vaše vozilo namesti s pomočjo posebnih montažnih čepov, ki se jih umesti med okvir vrat brez posega, ki bi poškodoval vozilo. Poznamo tri različne načine montaže, ki so prilagojene glede na tip avtomobila. Tudi demontaža je enostavna, saj senčnike enostavno z čepi vred izvlečete iz svoje pozicije in jih lahko shranite v priloženo vrečo za shranjevanje.

Senčila nagrajena s številnimi nagradami

Senčila so bistveno izboljšala potovalne razmere, kar občutijo predvsem vaši najobčutljivejši potniki, kot so to otroci in hišni ljubljenčki, saj jih v avtu ne moti več nadležno sonce, temperature in pretirano delovanje klime, da bi ohladili naše najdražje. Ravno zaradi tega so senčniki CarShades vsako leto prejemniki številnih nagrad iz sveta otrok in lastnikov hišnih ljubljenčkov.
  • Sebe in svoje potnike v avtomobilu pred neposrednimi sončnimi žarki zaščitite s kakovostnimi tipskimi senčniki, ki jih namestite na zadnje in stranska zadnja stekla. Ti se natančno prilegajo vsakemu tipu vozila posebej, za montažo pa ne potrebujete nobenega posebnega orodja. Po želji jih lahko kadarkoli tudi snamete.
  • Med vožnjo lahko okna odprete in s tem zagotovite dotok svežega zraka, senčniki pa medtem ostanejo na mestu, delujejo kot zaščitne zavese in ščitijo pred neposrednim soncem. Obenem senčniki ščitijo pred mrčesom, ponoči pa tudi pred bleščanjem žarometov vozila za vami. Če je vaš avtomobil opremljen s senčniki, se bo parkiran na soncu manj segrel. Ohlajanje notranjosti bo hitrejše in klimatska naprava zato manj obremenjena, kar pomeni tudi manjšo porabo goriva.
  • Če želite, da bo pot z avtomobilom čim bolj prijetna in udobna, ga opremite z dodatnimi tipskimi senčniki. Ti ščitijo pred neposrednimi sončnimi žarki in znižajo temperaturo v vozilu. To pomeni manj obremenjeno klimatsko napravo, manjšo porabo goriva ter nasploh prijetnejše počutje. Poleg tega senčniki poskrbijo tudi za privlačen videz vozila z zatemnjenimi s stekli.
  • Namestitev senčnikov je enostavna in brez posebnega orodja, po želji jih lahko kadarkoli odstranite, zanje pa tudi ni potrebna homologacija. Tipski senčniki vas poleg UV žarkov varujejo tudi pred mrčesom, saj ostanejo na svojem mestu tudi ob odprtih steklih, prav tako pa preprečujejo vpogled v notranjost parkiranega vozila. Izdelani so iz kakovostnega in trpežnega materiala ter enostavni za čiščenje.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se