• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

DELILNE MREŽE

Podjetje Travall nudi tipske delilne in razdelilne mreže, ki se natanko prilagajajo meram vašega vozila. Delilna mreža loči potniški prostor od prtljažnega, razdelilna mreža pa razdeli prtljažni prostor na dva dela, tako da lahko brez težav vozite na eni strani hišnega ljubljenčka, na drugi pa prtljago. Mreže so izdelane iz kakovostnega aluminija, prevlečene so s praškasto plastično prevleko, zaradi katere je mreža odporna na mehanske poškodbe. Montaža in demontaža sta preprosti in ju lahko opravite sami brez dodatnega orodja v samo petih minutah.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

POVEČAJTE VARNOST V POTNIŠKEM PROSTORU

Delilna mreža je idealna zaščita potniškega prostora, ki ob morebitnem trku preprečuje vdor tovora iz prtljažnega prostora v kabino. Podjetje Travall je vodilno podjetje za izdelavo zaščitnih mrež, ki pri svoji proizvodnji upošteva najvišje varnostne standarde. Mreže so izdelane iz kakovostnega aluminija, prevlečene so s praškasto plastično prevleko, zaradi katere je mreža odporna na mehanske poškodbe.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
DELILNE MREŽE

Izdelano po meri vozila

Delilne mreže so narejene 100% po meri vašega vozila. Namestijo se na predpisane točke, ki jih določi proizvajalec vozila in tako nudijo popolno prileganje.

100% povečanje varnosti

Ob potencialnem trku bo delilna mreža poskrbela, da vsebina iz prtljažnika ne more penetrirati v potniški prostor in s tem poskrbi za varnost vaših sopotnikov.

Enostavna in hitra montaža

Mreže se montiranjo na določene točke, ki jih je predpisal proizvajalec avta. Mreže se namestijo hitro in brez poseganja v vozilo (vrtanje, lepljenje) ali orodja, tako da si jih lahko sami hitro namestite.

POPOLNO
PRILEGANJE

Podjetje Travall izdeluje najkakovostnejše pasje mreže po meri vozila. Prileganje je tako natančno, da je postal prvi proizvajalec orginalne avtomobilske industrije. Torej, če kupite delilno mrežo v avtomobilskem salonu, boste zagotovo dobili mrežo, ki jo je proizvedlo podjetje Travall.

KAKOVOSTNA
IZDELAVA

Mreže so proizvedene iz kakovostnega in lahkega aluminija, ki zdržijo vse obremenitve. Za prenašanje višjih sil, pa so materialu dodali še prašno barvano železo, ki nudi 100% zaščito ob potencialnem trku. Mreže nudijo popolno prileganje in so obvezna oprema vsakega, ki vestno in redno uporablja prtljažni prostor. Delilne mreže so že dolga leta prodajni hit v skandinavskih državah, kjer dajo ljudje velik poudarek na varnost v prometu.

ENOSTAVNA IN
HITRA MONTAŽA

Delilne mreže se vpenjajo na točke, ki jih v naprej določi proizvajalec vozila. Za montažo se ne potrebuje orodja ali poseganja v vozilo, tako da mrežo namestite v nekaj trenutkih popolnoma sami. Vsakem paketu so priložena nazorna navodila.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se