• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

RAZDELILNE MREŽE

Podjetje Travall nudi tipske delilne in razdelilne mreže, ki se natanko prilagajajo meram vašega vozila. Delilna mreža loči potniški prostor od prtljažnega, razdelilna mreža pa razdeli prtljažni prostor na dva dela, tako da lahko brez težav vozite na eni strani hišnega ljubljenčka, na drugi pa prtljago. Razdelilno mrežo je mogoče namestiti le, če imate v vozilu nameščeno tudi delilno mrežo.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

RAZDELITE PRTLJAŽNI PROSTOR NA DVA DELA

Razdelilne mreže so nepogrešljive za vse, ki v prtljažniku prevažajo hišne ljubljenčke, večji tovor ali preprosto želijo prtljažnik razdeliti na dva dela.
Mreže so izdelane iz kakovostnega aluminija, prevlečene so s praškasto plastično prevleko, zaradi katere je mreža odporna na mehanske poškodbe.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
RAZDELILNE MREŽE

Izdelano po meri vozila

Razdelilne mreže so narejene 100% po meri vašega vozila. Namestijo se na predpisane točke, ki jih določi proizvajalec vozila in tako nudijo popolno prileganje. Razdelilna mreža se lahko namesti samo na delilno mrežo!

100% povečanje varnosti

Razdelilna mreža loči prtljažnik na dva dela, tako da ob potencialnem trku zaščiti vašega hišnega ljubljenška pred prtljago v prtljažniku

Enostavna in hitra montaža

Mreže se montiranjo na določene točke, ki jih je predpisal proizvajalec avta. Mreže se namestijo hitro in brez poseganja v vozilo (vrtanje, lepljenje) ali orodja, tako da si jih lahko sami hitro namestite.

Ne potrebujete pasje kletke

V primeru razdelilne mreže ne potrebujete več pasje kletke, da bi zaščitili vašega psa hkrati pa mu povečate prostor gibanja v prtljažniku.

POPOLNO
PRILEGANJE

Podjetje Travall izdeluje najkakovostnejše pasje mreže po meri vozila. Prileganje je tako natančno, da je postal prvi proizvajalec orginalne avtomobilske industrije. Torej, če kupite delilno mrežo v avtomobilskem salonu, boste zagotovo dobili mrežo, ki jo je proizvedlo podjetje Travall.

RAZDELITE PRTLJAŽNIK
NA DVA DELA

Razdelilna mreža deli prtljažnik na dva dela, tako da ima kužek svoj varen prostor, kamor ne more vdreti prtljaga in mu s tem tudi povečate varnost pri transport.

KAKOVOSTNA
IZDELAVA

Mreže so proizvedene iz kakovostnega in lahkega aluminija, ki izdržijo vse obremenitve. Za prenašanje višjih sil pa so materialu dodali še prašno barvano železo, ki nudi 100% zaščito ob potencialnem trku. Mreže nudijo popolno prileganje in so obvezna oprema vsakega, ki vestno in redno uporablja prtljažni prostor. Delilne in razdelilne mreže so že dolga leta prodajni hit v skandinavskih državah, kjer dajo ljudje velik poudarek na varnost v prometu.

ENOSTAVNA IN
HITRA MONTAŽA

Razdelilne mreže se vpenjajo na točke, ki jih v naprej določi proizvajalec vozila. Za montažo se ne potrebuje orodja ali poseganja v vozilo, tako da mrežo namestite v nekaj trenutkih popolnoma sami. Vsakem paketu so priložena nazorna navodila. Razdelilna mreža se lahko montira zgolj na predhodnje nameščeno delilno mrežo.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se