• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

NOSILCI ZA VOZILA BREZ SANI

Podjetje Nordrive je priznan proizvajalec izredno kakovostnih strešnih nosilcev po meri osebnega vozila in dodatkov za strešne nosilce. Strešni nosilci so primerni za vozila, ki na strehi nimajo strešnih sani. Odlikuje jih visoka nosilnost do 100kg in 5 letna garancija. Strešni nosilci Nordrive so visokokakovostni, aerodinamični in vam nudijo udobno vožnjo.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Uporaba strešnih nosilcev

Zgornja stran je prevlečena s protizdrsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu. Vsi sistemi so opremljeni s protivlomno ključavnico. Pritrdilne roke so prilagojene vsakemu tipu vozila, tako da je montaža čim lažja, obenem pa nudijo čvrsto vez med streho in tovorom. Namestitev prtljažnih sistemov je zaradi odličnih tehničnih rešitev preprosta in lahko jih namestimo brez dodatnega orodja.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
STREŠNIH NOSILCEV

Kakovostna izdelava

Strešni nosilci za osebna vozila Nordrive spadajo v najvišji kakovostni razred strešnih nosilcev, ki jih je mogoče dobiti na tržišču zato ponujajo tudi 5 letno jamstvo na kakovost.

Enostavna in hitra montaža

Tipski strešni nosilci Nordrive so prilagojeni za hitro in enostavno montažo brez dodatnega orodja. Namesti se jih na predpisana mesta, ki jih je določil proizvajalec vozila.

Popolno prileganje

Strešni nosilci Nordrive so narejeni po meri vašega vozila in mu nudijo popolno in predvsem varno prileganje.

Aerodinamična oblika

Nosilci so oblikovan aerodinamično, kar je izredno pomembno zaradi dodatnega upora na strehi, ki lahko povzroči močan hrup. S strešnimi nosilci za avto Nordrive bo vaša vožnja udobna in tiha.

Strešni dodatki

Podjetje Nordrive vam ponuja tudi kakovostne strešne dodatke: strešni kovčki, nosilci za prevoz koles in še mnogo več.

IZDELANO PO MERI VOZILA

Strešni nosilci Nordrive za osebna vozila so izdelani 100% po meri vašega vozila in mu nudijo popolno in predvsem varno prileganje. Prileganje je tako popolno, da navdušijo vsakega uporabnika. Strešni nosilci so primerni za vse tipe vozil, ki niso že v osnovi opremljeni s strešnimi sanmi. Oblikovani so tako, da jih lahko preprosto namestite na za to določena mesta na strehi vozila ter jih po želji tudi kadarkoli snamete.

ENOSTAVNA IN
HITRA MONTAŽA

Tipski strešni nosilci Nordrive so prilagojeni za hitro in enostavno montažo brez dodatnega orodja. Namesti se jih na predpisana mesta, ki jih je določil proizvajalec vozila. Vsak paket vsebuje tudi navodila za enostavno montažo, tako da jih lahko hitro in zanesljivo namestite sami doma. Montaža in demontaža sta enostavni, pri tem pa ne potrebujete nobenega posebnega orodja.

KAKOVOSTNA
IZDELAVA

Strešni nosilci za osebna vozila Nordrive spadajo v najvišji kakovostni razred strešnih nosilcev, ki jih je mogoče dobiti na tržišču zato ponujajo tudi 5 letno jamstvo na kakovost. Podjetje Nordrive opremi svoje nosilce z vsemi potrebnimi certifikati za prodajo na svetovnem tržišču med drugimi tudi TÜV. Podjetje Nordrive je priznan proizvajalec izredno kakovostnih strešnih nosilcev in dodatne strešne opreme za osebna vozila. Nosilci so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar z enako nosilnostjo – do 100 kg.

AERODINAMIČNOST
STREŠNIH NOSILCEV

Pri izbiri strešnih nosilcev je poleg same kakovosti pomemben tudi faktor upora, ki nudi udobno in tiho vožnjo brez glasnega bobnenja, ki ga ustvarjajo strešni nosilci. Avtomobilski strešni nosilci Nordrive so izdelani aerodinamično in so popolna izbira za vse, ki redno uporabljate strešne nosilce. Poleg tega pa je odmik strešnega nosilca od strehe vozila precej majhen, kar vam ne ustvarja dodatne višine in s tem tudi vetrnega upora. Če želite kakovostne strešne nosilce in udobno, predvsem pa neslišno vožnjo, se odločite za strešne nosilce Nordrive.

STREŠNI
DODATKI

Podjetje Nordrive je tudi priznan proizvajalec strešnih dodatkov kot so strešni kovčki, nosilci za kolesa in ostalih sistemov. Na vse svoje produkte nudijo 5 letno jamstvo, kar priča o kakovosti izdelkov. Kakovosten strešni prtljažnik je eden izmed najpomembnejših elementov za varen prevoz tovora na strehi vozila, saj ga tudi pri večjih obremenitvah učinkovito zadrži na svojem mestu.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se