• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

STREŠNI NOSILCI ZA TOVORNA VOZILA

Podjetje Nordrive je priznan proizvajalec izredno kakovostnih strešnih nosilcev po meri tovornega vozila in dodatne strešne opreme. Odlikuje jih visoka nosilnost do 200Kg in 5 letna garancija. Tovorni strešni nosilci so kompaktni, aerodinamični in vam nudijo udobno vožnjo.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

KAKOVOSTNA IZDELAVA STREŠNIH NOSILCEV

Strešni tovorni nosilci so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar so kakovostnejši in prenesejo ekstremne obremenitve in visoko nosilnostjo do 200Kg. Zgornja stran je prevlečena s protizdrsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
STREŠNIH NOSILCEV

Kakovostna izdelava

Tovorni strešni nosilci Nordrive spadajo v najvišji kakovostni razred strešnih nosilcev, ki jih je mogoče dobiti na tržišču, zato ponujajo tudi 5 letno jamstvo na kakovost. Strešni nosilci imajo vse certifikate in teste, ki poskrbijo za varnost v prometu in uporabniku omogočajo brezskrbno vožnjo. V kakovost spada tudi precizna izdelava strešnih nosilcev in enostavnost uporabe.

Visoka nosilnost

Tovorni strešni nosilci Nordrive so narejeni iz odpornega aluminija, ki prenaša ekstremne obremenitve. Tako je nosljivost na prečko 50kg, kar pomeni, da lahko v primeru štirih prečk na strehi prevažate 200 kg tovora. Zgornja stran prečke je prevlečena z gumo, ki preprečuje zdrs tovora.

Popolno prileganje

Strešni nosilci za tovorna vozila Nordrive so narejeni natančno po meri in nudijo 100% prileganje. Izdelani so precizno in kakovostno, tako da bodo kos vašim zahtevam.

Aerodinamična oblika

Nosilci so oblikovani aerodinamično, kar je izredno pomembno, saj zavzemajo veliko površino na visokem terenskem vozilu, kar ustvarja velik zračni upor. Aerodinamična izdelava omogoča neslišno vožnjo brez močnega zvoka nosilcev.

Dodatki za strešne nosilce

Strešni nosilci Nordrive imajo po vseh oseh posebne kanale, ki omogočajo montažo dodatkov za lažji in bolj varen transport.

TOVORNI
STREŠNI NOSILCI

Podjetje Nordrive je priznan proizvajalec izredno kakovostnih strešnih nosilcev in dodatne strešne opreme za tovorna in osebna vozila. Nosilci so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar z enako nosilnostjo – do 200 kg.

NATANČNA IN
KAKOVOSTNA IZVEDBA

Zgornja stran je prevlečena s protizdrsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu. Strešni nosilci imajo tudi kanale, ki omogočajo montažo dodatkov za enostavnejši transport tovora na strehi kombiniranega vozila. Vsi sistemi so opremljeni tudi s protivlomno ključavnico.

IZDELANO PO
MERI VAŠEGA VOZILA

Pritrdilne roke so prilagojene vsakemu tipu vozila, tako da je montaža čim lažja, obenem pa nudijo čvrsto vez med streho in tovorom.
Namestitev prtljažnih sistemov je zaradi odličnih tehničnih rešitev preprosta in lahko jih namestimo brez dodatnega orodja.

DODATKI ZA
STREŠNE NOSILCE

V naši spletni trgovini vam ponujamo tudi paleto različnih dodatkov, ki se namestijo na strešne nosilce v zato predvidene kanale in vam omogočajo hitrejšo nalaganje tovora na streho. Pri tem pa dodatki za strešne nosilce povečajo tudi varnost pri transportu, saj poskrbijo, da je tovor varno pritrjen na streho vozila.
  • Številni obrtniki ste se verjetno že srečali z zadrego, kako prepeljati tovor večjih dimenzij. Če ga ne morete spraviti v notranjost svojega gospodarskega vozila ali dostavnika morate dolge lestve, cevi ali mavčne plošče namestiti na streho. Za to uporabite kakovostne tipske nosilce, ki omogočajo varen prevoz tovora ter ustrezajo vsem zahtevanim standardom. Zaradi tipske izdelave je takšen prtljažnik primeren za različne modele vozil, montaža pa je enostavna in ne zahteva nobenega posebnega orodja.
  • Strešni nosilci se lahko pohvalijo tudi z veliko nosilnostjo in zato omogočajo prevoz večjih količin tovora, kar pomeni tudi večjo ekonomičnost in manjše stroške, ki bi jih utegnili imeti z urejanjem drugih oblik prevoza. Zato so praktično nepogrešljivi za vse, ki pri svojem delu potrebujete možnost prevoza tovora večjih dimenzij.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se