• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Nosilci za osebna vozila s sanmi

Strešni nosilci podjetja Nordrive se popolnoma prilegajo na serijske strešne sanke z nosilnostjo do 100kg in so idealna rešitev za prevoz dodatnega tovora. Strešni nosilci zaradi svoje kakovosti nudijo 5 letno garancijo.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

UPORABA STREŠNIH NOSILCEV

Zgornja stran je prevlečena s protizdrsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu. Pritrdilne roke so prilagodljive za kar najboljše prileganje, stiki pa obloženi z gumo, da na strešnih sankah ne puščajo nobenih prask ali sledi. Namestitev prtljažnih sistemov je zaradi odličnih tehničnih rešitev preprosta in lahko jih namestimo brez dodatnega orodja.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
STREŠNIH NOSILCEV

Kakovostna izdelava

Strešni nosilci za osebna vozila Nordrive spadajo v najvišji kakovostni razred strešnih nosilcev, ki jih je mogoče dobiti na tržišču, zato ponujajo tudi 5 letno jamstvo na kakovost.

Enostavna in hitra montaža

Tipski strešni nosilci Nordrive so prilagojeni za hitro in enostavno montažo brez dodatnega orodja. Namesti se jih na predpisana mesta, ki jih je določil proizvajalec vozila.

Popolno prileganje

Čeljusti strešnih nosilcev Nordrive so narejeni po meri vašega vozila in mu nudijo popolno in predvsem 100% varno prileganje.

Aerodinamična oblika

Nosilci so oblikovani aerodinamično, kar je izredno zaradi dodatnega upora na strehi, ki lahko povzroči močan hrup. S strešnimi nosilci za avto Nordrive bo vaša vožnja udobna in tiha.

Strešni dodatki

Podjetje Nordrive vam ponuja tudi kakovostne strešne dodatke: strešni kovčki, nosilci za prevoz koles in še mnogo več.

Strešni nosilci za odprte sani

Na sliki lahko vidite primer prtljažne prečke za odprte sani, ki je prilagojena tako, da z močno čeljustjo objame strešno sanko. Strešni nosilci za odprte sani spadajo pod pol univerzalen program, saj so čeljusti in velikosti še vedno prilagojene vašemu vozilu oz. strešnim sanem, kar nudi 100% in varno prileganje.

Strešni nosilci za zaprte sani

Na prikazu slike lahko vidite strešne nosilce za zaprte strešne sani oziroma integrirane strešne sani. To so strešne sani, ki se po celotni dolžini dotikajo strehe. Roke strešnih letev so narejene po meri vašega vozila, tako da nudijo 100% in zanesljivo prileganje. Nameščajo se na predvidena mesta, ki jih je predpisal proizvajalec vozila.

Kakovostna izdelava

Strešni nosilci za osebna vozila strešni Nordrive spadajo v najvišji kakovostni razred strešnih nosilcev, ki jih je mogoče dobiti na tržišču, zato ponujajo tudi 5 letno jamstvo na kakovost. Podjetje Nordrive opremi svoje nosilce z vsemi potrebnimi certifikati za prodajo na svetovnem tržišču med drugimi tudi TÜV. Podjetje Nordrive je priznan proizvajalec izredno kakovostnih strešnih nosilcev in dodatne strešne opreme za osebna vozila. Nosilci so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar z enako nosilnostjo – do 100 kg.

Aerodinamičnost strešnih nosilcev

Pri izbiri strešnih nosilcev je poleg same kakovosti pomemben tudi faktor upora, ki nudi udobno in tiho vožnjo brez glasnega bobnenja, ki ga ustvarjajo strešni nosilci. Avtomobilski strešni nosilci Nordrive so izdelani aerodinamično in so popolna izbira za vse, ki redno uporabljate strešne nosilce. Poleg tega pa je odmik strešnega nosilca od strehe vozila precej majhen, kar vam ne ustvarja dodatne višine in s tem tudi vetrnega upora. Če želite kakovostne strešne nosilce in udobno, predvsem pa neslišno vožnjo, se odločite za strešne nosilce Nordrive.

Visoka nosilnost

Prtljažne prečke so izdelane iz trde kovine ali aluminija in zato dovoljujejo tudi večje obremenitve do 100kg, njihove pritrdilne roke pa so zasnovane tako, da tvorijo trdno vez s streho vozila. Zato strešni nosilci tudi pri večjih obremenitvah ostajajo trdno na svojem mestu in s tem preprečujejo morebitne poškodbe tovora oziroma prtljage ter strehe vašega avtomobila.

Strešni dodatki

Podjetje Nordrive je tudi priznan proizvajalec strešnih dodatkov kot so strešni kovčki, nosilci za kolesa in ostalih sistemov. Na vse svoje produkte nudijo 5 letno jamstvo, kar priča o kakovosti izdelkov. Kakovosten strešni prtljažnik je eden izmed najpomembnejših elementov za varen prevoz tovora na strehi vozila, saj ga tudi pri večjih obremenitvah učinkovito zadrži na svojem mestu.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se