• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

TEMNENJE STEKEL AVTOMOBILA BREZ HOMOLOGACIJE

Zmanjšajte uporabo klime (porabo goriva) ter zaščitite potnike pred vročino in močnimi sončnimi žarki.

Se vaši potniki na zadnjih sedežih pritožujejo, da jim je vroče in jih motijo močni UV žarki?. Olajšajte jim potovanje z avtom tako, da hitro in brez homologacije namestite senčnike, narejene po meri vozila. Tako bo vaš avto že danes pripravljen za počitnice in udobno vožnjo.

Poiščite senčnike po meri svojega vozila in pri vas bodo že naslednji dan!
Senčniki za vaše vozilo!

TEMNENJE STEKEL S SENČNIKI PO MERI VOZILA

S temnenjem stekel s senčniki za avto ne boste zagotovili le, da UV žarki ne bodo prodirali v vozilo, ampak boste tudi zmanjšali delovanje klime za okoli 20%, kar dobro vpliva na potnike v vozilu, hkati pa boste s tem privarčevali tudi pri porabi goriva.

Zatemnitev vozila omogoči tudi vožnjo z odprtimi okni, senčniki pa so še zmeraj na svoji poziciji in opravljajo svojo funkcijo. Hkrati preprečujejo tudi nadležno bobnenje vetra v vozilo, ki prihaja skozi zadnja odprta okna. Senčniki zatemnijo stekla z zunanje strani, tako da preprečujejo radovedne poglede in s tem pripomorejo k večji varnosti. Ko so okna odprta in senčniki za avto nameščeni, služijo tudi kot komarniki, saj nadležnemu mrčesu preprečujejo vstop v vozilo. Tako ste lahko popolnoma mirni, da vam v vozilu družbe ne bodo delale tudi ose, muhe, komarji in vse ostale male nadloge.

Temnenje stekel s senčniki po meri vozila so idealna rešitev, če potujete z malčkom, saj povečajo udobje med vožnjo s tem, da preprečujejo vstop UV žarkov in insektov ter zmanjšujejo delovanje klime, ki lahko tudi sredi poletja povzroči prehlad in nepotrebna obolenja. Veliko uporabnikov zatemnitve vozila prevaža tudi hišne ljubljenčke, ki jim senčniki prav tako povečajo udobje med vožnjo in lajšajo pot. Ravno hišni ljubljenčki so tisti člani družine, ki ne znajo povedati, da jim je vroče ali da jih motijo močni žarki, zato je treba poskrbeti za preventivo.

Prednosti temnenja stekel s senčniki:

- ne potrebujete homologacije
- povečujejo udobje med vožnjo
- priporočljivi, kadar so v vozilu otroci in hišni ljubljenčki
- ščitijo pred UV žarki in vročino
- zmanjšujejo delovanje klime za do 20%
- odlična zaščita proti insektom
- preprečujejo poglede radovednežev
- senčniki so narejeni po meri vozila
- senčniki ostanejo na poziciji tudi pri odprtih oknih
- zatemnitev vozila s senčniki preprečuje bobnenje pri odprtih zadnjih oknih

HOMOLOGACIJA PRI TEMNENJU STEKEL S SENČNIKI

Temnenje stekel s senčniki po meri vozila ne potrebuje homologacije, saj je izdelek po želji snemljiv. Senčniki Car Shades so edina alternativa temnenju stekel, ki ne potrebuje homologacije. S tem privarčujete denar in čas. Večina senčnikov iz naše spletne trgovina je ves čas na zalogi, tako da so pri vas že v roku 24 ur od prevzema naročila. Senčnike samo namestite in s tem povečate udobje med vožnjo. Vaše vozilo je pripravljeno za potovanje ali kratek izlet, vaši potniki pa vam bodo hvaležni. Temnenje vozila s senčniki Car Shades je najcenejša in najhitrejša oblika temnenja stekel po meri vozila.

- senčniki ne potrebujejo homologacije
- privarčujte na času in denarju za homologacijo

MONTAŽA SENČNIKOV CAR SHADES

Montaža senčnikov po meri vozila je zelo enostavna in hitra, poteka brez orodja ali poseganja v vozilo. V kompletu za zatemnitev stekel s senčniki vedno dobite vsa senčila, ki bodo zatemnila vaše vozilo od srednjega stebrička nazaj. Senčniki so natančno narejeni po meri vsakega vozila posebej, glede na njegove dimenzije in število stekel v avtomobilu. Paket senčnikov po meri vozila ne zajema vetrobranskega stekla in stranskih sprednjih stekel. Senčila se na avto nameščajo s pomočjo zatičev, ki se jih porine pod gumo ob steklu.

Poznamo več vrst zatičev, ki so prilagojeni vozilu, vendar se v nobenem primeru ne posega v samo vozilo. Pri vsakem paketu dobite natančna navodila za montažo, ki so prilagojena obliki stekel in tipu vozila. Montažo brez problema opravite sami, v primeru težav pri nameščanju pa se lahko kadarkoli obrnete na našo podporo po elektronski pošti na [email protected] ali po telefonu na številko 0804740.

KOMU POSEBEJ PRIPOROČAMO ZATEMNITEV STEKEL S SENČNIKI PO MERI?

Temnenje stekel s senčniki priporočamo vsem, ki redno uporabljate vozilo, želite svojim potnikom ali sebi povečati udobje med vožnjo in zmanjšati vročino v avtomobilu. Senčniki so tako funkcionalni kot tudi estetski, saj zelo lepo zatemnijo zadnji del vozila.

Temnenje stekel s senčniki so pravi hit med mladimi družinami, ki vedo, da močni UV žarki motijo otroka. Dobra lastnost senčnikov je tudi ta, da imate lahko med vožnjo odprta zadnja stekla, senčniki pa še vedno ostajajo na svojem mestu in opravljajo svojo funkcijo. Ker so senčniki še zmeraj na svojem mestu, lahko med vožnjo naravno prezračujete vozilo, in to brez skrbi, da vašemu otroku piha, da mu škodijo UV žarki ali da prileti kakšna žuželka v vozilo, ter z zmanjšanim bobnenjem v vozilu. Senčniki namreč odbijajo veter in ne dovolijo, da bi zrak krožil po vozilu in s tem ustvarjal glasen in moteč zvok.

Vsi lastniki hišnih ljubljenčkov dobro veste, kako težko je zaradi vročine v spomladanskih in poletnih mesecih kužku pričarati udobno potovanje z vozilom, saj mu je neprestano vroče in ga mučijo močni sončni žarki. S temnenjem stekel s senčniki po meri vozila boste zatemnili celotni zadnji del vozila, tudi prtljažnik. S tem boste pomagali, da kužku ne bo več vroče, saj lahko med vožnjo tudi odprete zadnja okna in kužku zagotovite dovod svežega zraka, zaradi česar bo v poletnih mesecih lažje zadihal. Seveda kljub zatemnjenim steklom še vedno svetujemo, da imate med vožnjo dovolj postankov, ko kužku zagotovite svežo vodo. Vsekakor hišnih ljubljenčkov nikar ne zapirajte samih v vozilo in jih ne puščajte na vročini.

- zatemnitev vozila s senčniki priporočamo vsem, ki jih motijo UV žarki in vročina
- senčniki so priporočljivi, kadar so v vozilu otroci
- priporočamo jih tudi lastnikom hišnih ljubljenčkov
- vsem, ki imate radi elegantno zatemnjeno vozilo
- vsem, ki si želite povečati udobje med vožnjo

PREPREČUJEJO SVETLOBNO ZASLEPITEV IN ZMANJŠUJEJO UTRUJENOST

Močna sončna svetloba in intenzivno bleščanje vplivata na utrujenost voznika. Temnenje stekel s senčniki preprečuje nenadno zaslepitev zaradi močnega sonca in bleščanja. Omogoča torej udobnejše in varnejše vozne pogoje v poletnih mesecih, ko je sonce najmočnejše.

SENČNIKI KOT IZOLATOR PROTI PREGREVANJU NOTRANJOSTI VOZILA

V toplih in vročih dneh lahko visoka temperatura močno segreje tudi notranjost vozila, ki ni parkirano v senci. Zatemnitev stekel s senčniki odbija sončne žarke in jim preprečuje vstop v vozilo, tako da se bo vozilo manj segrevalo, kadar stoji na soncu. Kadar pa vozilo parkirate v senci, pod kakšnim drevesom ali nadstreškom, in rahlo odprete okna, se bo avto zračil, senčniki pa bodo odvračali radovedne poglede mimoidočih. Temnenje stekel s senčniki bo zmanjševalo pregrevanje notranjosti vozila.

GARANCIJA IN VZDRŽEVANJE SENČNIKOV

Za senčnike Car Shades nudimo 1-letno garancijo na obrabo senčnikov. Materiali, uporabljeni za izdelavo senčnikov, so visoke kakovosti, zaradi česar se senčniki ne obrabijo. Vzdrževanje senčnikov je zelo enostavno; ko se umažejo, jih lahko preprosto očistite z vlažno krpo, dodate lahko tudi neagresivno sredstvo za čiščenje. Podjetje Gledring d.o.o. je i tudi proizvajalec čistila za gumijaste tepihe Gledring, ki je narejeno na vodni osnovi in ga lahko uporabite tudi za čiščenje senčnikov brez dodatnih kemikalij.

DOBAVA IN ZALOGA SENČNIKOV

Podjetje Car Shades ponuja zatemnitev stekel s senčniki za več kot 700 modelov vozil. Ker je naša spletna trgovina withcar.si zastopnik za slovenski trg, se trudimo. da so senčila zmeraj na zalogi in dostavljena na vaš naslov v roku 24 ur. V primeru, da senčnikov ni na zalogi, so dostavljeni najkasneje v roku 10 delovnih dni. Zato se v primeru, da se odpravljate na pot in bi radi zatemnili svoje vozilo s senčniki Car Shades, na naši spletni strani pozanimajte o zalogi in času dobave. Prav tako smo dosegljivi na [email protected] in brezplačni telefonski številki 0804740.

Naročite senčnike po meri svojega vozila že danes!

VIDEO:

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se