• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

WITHCARJEV NASVET: KAM NA IZLET?

Ideja, ki jo želimo deliti z vami je oddaljena le slabih 30 minut iz Ljubljane in je na gorenjskem koncu - Cerklje na Gorenjskem. Bolj natančno Grad Strmol. Grad stoji ob vznožju Dvorjanskega hriba, ime pa je dobil po svojih prvih lastnikih Strmolskih. Celotna posest ima zelo zanimivo zgodovino, o kateri je napisana tudi knjiga. Za vse, ki si želite o gradu vedeti še več, pa vam priporočamo voden ogled po gradu za katerega pa se  morate prej najaviti, najbolje preko spleta. Sicer pa, če se le zapeljete tja, vas čaka simpatičen sprehod okoli gradu in ribnika, ki ga obdaja. Kratek sprehod je idealen tudi za dojenčke in malčke. Otroci lahko nabirajo kamenčke in jih mečejo v ribnik, vi pa uživate v prečudoviti naravi. Seveda se tudi prileže dobra kavica in okusen prigrizek, ki si ga lahko privoščite v kavarni ob parkingu. Otroci se lahko igrajo na igralih, vi pa uživate na soncu. V kolikor ste razpoloženi za obilnejšo hrano pa Withcarjevci radi obiščemo gostilno Ančka, ki ponuja dobro domačo hrano.
Še hitri namig. V kolikor se peljete mimo Brnika, se ustavite ob letališču, kjer otroci zmeraj uživajo ob vzletanju in pristajanju avionov.
Ste mogoče navdihnjeni bolj športno ali adrenalinsko?
- S kolesom ali pa z avtom na Ambrož pod Krvavcem
Zelo zahtevna vožnja s kolesom. Leta 2020 je potekalo državno prvenstvo od  Ljubljane do Ljubljane vmes pa Cerklje na Gorenjskem, Ambrož in veliko vzponov. Podroben opis vas čaka tukaj: POVEZAVA
- Gokart pri Brniku
Želite nepozabno doživetje in imate radi adrenalin? 690m proge in 13 ovinkov.  Potem je Prokarting pri Brniku idealen za vas. Bodite pozorni le na lepo vreme in prej pokličite za rezervacijo.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se