• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Priprava avta na poletje

Čeprav nam dane razmere ne omogočajo enostavnega odhoda od doma in prečkanje meja, pa moramo vseeno v življenju načrtovati in se veseliti dopustov, izletov in prostih dni. Ker je življenje že tako hitro in polno vsakodnevnih informacij, smo vam pripravili kratek zapis, kako pripraviti avto na poletje. Servis, pregled gum in zavor, naj bodo opravljeni, da vas ne bo na poti kaj presenetilo. In da bo vožnja kar se da udobna, vam predstavljamo naslednje izdelke, ki so več kot dobrodošli in nujni na poti:

Gumi tepihi VS. Tekstilni tepihi

Ne glede na to ali imate rajši gumijaste tepihe ali tekstilne tepihe, vam polagamo na srce, naj bodo varni. To pomeni, da se držijo tal v avtu (po navadi s čepi) in da vam ne morejo zdrsniti pod pedala, kar je lahko zelo nevarno. To boste najlažje storili, če si kupite tepihe narejene po meri. Zaradi praktičnosti je bolje imeti gumijaste, ker se iglice ne zatikajo, tepih pa v poletnih mesecih le stresete in imate že skoraj čiste. Vsi, ki radi menjate tepihe, vam priporočamo še sesalnik za na pot.

Urejen prtljažnik

Se vam zdi nemogoče? Pa je. Pred polivanjem in umazanijo ščiti dno vašega prtljažnika gumijasto korito Gledring, ki hkrati še polepša vaš prtljažnik. Podaljšek doggymat zaščiti odbijač ali pa podrte sedeže, če prevažate kaj večjega. Popoln komplet najdete tu: Gumi korito Gledring. Da bo vse izgledalo kot v škatlici, pozabite na trde kovčke, vreče, raznovrstne torbe. Preverite ponudbo za torbe po meri prtljažnika Kjust. Ne le, da boste imeli vse pri roki, ko boste odprli prtljažnik, ampak boste lahko spakirali do 30% več prtljage.

Premalo prostora?

Z aluminijskimi nosilci Nordrive (možnost tudi železnih), ki so zelo enostavni za montažo, boste lahko spravili na streho še do 100kg prtljage. Lahko so to kolesa, napolnjen strešni kovček Nordrive ali pa surf. V kovček lahko zložite voziček, poganjalček ali pa marelo za na plažo. Verjamemo, da vam ne bo zmanjkalo idej :). Če imate več koles in kljuko na avtu, si lahko ogledate naše nove nosilce koles za na kljuko.

Moti SONČEK?

Za manjšo uporabo klime med vožnjo, si namestite senčnike po meri vaših stekel. Otroci jih ne bodo mogli potrgati dol, pa še sonček jim ne bo nagajal. Kuža vam bo hvaležen, če ne bo vanj sijalo direktno sonce. Ob odprtem oknu bo manj bobnelo po avtu, insekti bodo ostali zunaj in več privatnosti boste imeli na zadnjih sedežih. Ne potrebujete homologacije za senčenje stekel, pospravite jih lahko kadarkoli v zato priloženo vrečo. Ščitijo pred UV žarki in toploto.

Izdelke enostavno naročite preko spletne strani in prejmite na dom. Ob naročilu 2 izdelkov ali več pa je poštnina brezplačna. Možen je tudi osebni prevzem, ki ga označite pod zavihkom Dostava (Osebni prevzem - Logatec). Svetujemo vam, da predno odidete na pot preverite, kakšne so trenutne razmere, kaj potrebujete za na pot in kaj potrebujete, ko se vračate nazaj.

Srečno pot vam želi ekipa Withcar.si.

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se