Kako narediti vožnjo na morje udobno?

Pa smo dočakali tudi tisti del leta, ko lahko čevlje zamenjamo za natikače in delovne hlače za kopalke. Po celoletnem delu se še kako prileže letni oddih in številne malenkosti, ki pridejo s težko pričakovanim dopustom. Preden pa se zasidrate v vašo končno destinacijo ob morju, v gorah ali kakšnem jezeru, pa vas prav vse čaka še tisti čas, ki se ga ponavadi najmanj veselimo - vožnja.

Kljub vsem dopustniškim radostim je vožnja do destinacije za mnoge lahko prava nočna mora. Dejstvo je, da se boste mnogi srečali z dolgimi zastoji in vročino (sploh, če odhajate na morje) in z natrpano prtljago do zadnjega kotička v stilu selitvenega servisa.

Vsekakor boste prišli na cilj, vendar ste se tako prikrajšali do celotnega udobja in prijetne izkušnje že v prvem stiku z avtomobilom, ki bo na vašem oddihu vaš glavni spremljevalec.

V spletni trgovini Withcar.si najdete kar nekaj izdelkov, ki vam znatno pomagajo pri tem, da bo vaš dopust in vožnja kar se da brezskrbna.

Strešni kovček priznane britanske znamke Nordrive vam bo razbremenil prostor v prtljažniku in na zadnjih sedežih. Prostornino kovčka si lahko izberete sami (330l, 430l in 530l) glede na količino prtljage, ki jo ponavadi prevažate. Prav tako pa lahko izbirate med 5 različnimi barvami in ga kar najbolje prilagodite svojemu avtomobilu.

 

Skupaj z našo veliko ponudbo nosilcev lahko tako poskrbite, da odvečna prtljaga nikoli več ne bo problem. V ponudbi najdete tako nosilce, ki se namestijo na streho, kot prečne, ki se namestijo na že obstoječe sanke.

rsz__mg_5085

Dolga vožnja v poletnih dneh seveda ne gre brez klimatskih naprav, ki pa niso ravno najboljša rešitev za dolgo in intenzivno uporabo. S senčniki visoke kvalitete, lahko potnike v avtu zaščitite tudi pred svetlobo in UV žarki. Odlična rešitev pa so tudi pred vsemi nepridipravi, ki na parkiriščih iščejo vredne predmete na sedežih avtomobila. Senčniki dobro zakrivajo pogled in hkrati zmanjšujejo temperaturo v avtu tudi do 20%. Po mnenju številnih strank, gre za super artikel visoke kakovosti. Ogledate si jih lahko tukaj.

Senčniki za avto

Tako se boste v neizogibnih zastojih lahko v prijetni senci in zaščiti pred soncem veliko lažje sprostili in počakali na zaslužen skok v morje.
Poskrbite tudi za zaščito v notranjosti avtomobila. Odlična prednost po meri narejenih gumijastih preprog Gledring je, da se vzamejo ven in le splaknejo z vodo. Enostavno čiščenje bo odstranilo mivko, listje in iglice in celo smolo - kar vemo, da zna biti prava tegoba.

Ne pozabite spremljati tudi naših akcij, ki se tedensko posodabljajo desno spodaj na strani. Morda najdete ravno kaj, kar vam bo naredilo vožnjo udobnejšo in tako dodatno polepšalo že tako najlepše tedne v letu.

Brezkrben dopust vam želi ekipa Withcar.si.

Sorodne objave

Facebook

Facebook