• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Preberite, če imate v avtu takšno družbo

Imate štirinožnega prijatelja? Je pogosto z vami na poti?

Prilagodite vaše vozilo, tako da postane kužku prijetno in mu hkrati omogočite bolj varno vožnjo. Pa še avto ostane dlje časa čist.

Če imate manjšo "verzijo" psa, potem vam toplo priporočamo multifunkcijsko pasjo košaro, ki je primerna za zadnje sedeže. Kužek ostane znotraj košare in prav tako tudi večina dlak.  Varno se pripne na zadnje sedeže. V kolikor veste, da to vašemu psičku ne ustreza, pa lahko zaščitite s pasjo prevleko, ki je primerna tako za zadnje kot tudi za sprednji sedež. Lahko jo uporabljate tako, da zaščiti robove sedežev ali pa jih dvignete in postane košarica. Še vedno smo pri manjših pasmah. Lahko se odločite za prenosno ali neprenosno pasjo torbo. Obe sta primerni za varen transport psa. S prenosno lahko odnesete kužka recimo k veterinarju ali pa h komu na obisk, tačke pa ostanejo čiste.

V kolikor je vaš štirinožni prijatelj med večjimi pasmami, lahko vaše zadnje sedeže zaščitite s kompletno pasjo prevleko zadnjih sedežev. Je enostavna za namestitev in tako kot vse zgoraj omenjene, se enostavno očisti. Kot tudi naslednja univerzalna zaščita za celoten prtljažnik.

In še za konec, da bo avto res čisto v tem letu in še vsa naslednja, vam priporočamo sprotno sesanje avta z avtomobilskim sesalcem Tornado in imate ga lahko vedno pri roki, berite v avtu.

S kodo UNI10 si zagotovite 10% popust na katerikoli univerzalni izdelek v naši ponudbi.

Zapeljimo varno in čisto v novo leto.

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se