• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Izdelek kompatibilen za:

Gumi tepihi za Skoda Yeti 2013-

13% popusta
Darilo
Brez poštnine
31,00 €
27,00 € vključno z DDV
27.0000 EUR
  • Na zalogi, odprema v roku 24 ur 
27.0000 EUR

Zaloga:

NA ZALOGI

Dobava:

1-2 dni

Poštnina:

4 EUR

Ob nakupu vsaj dveh izdelkov brezplačno.

Narejeno po meri vozila

Priloženi varnostni čepi

Premium kakovost

Enostavno čiščenje

19točk

Za nakup tega izdelka prejmeš 19 točk. Več o programu

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Opis

Tipske gumijaste preproge so slovenski izdelek podjetja Gledring. Narejene so natančno po merah avtomobilov in z visokimi robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Opremljene so z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki skrbijo, da se preproge ne premikajo prosto ali se pomaknejo pod stopalke avtomobila, kar je lahko zelo nevarno.

Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji, so človeku prijazni, prijetnega vonja in brez kakršnih koli strupenih primesi. Ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji.

Preproge so prepoznavne zaradi edinstvenega dizajna, ki onemogoča zastajanje in nabiranje umazanije ob izbočenih linijah preprog. Pranje in vzdrževanje je popolnoma preprosto, potrebujete samo vodo in gobo.

Vsebina kompleta

  • 4 tipske preproge (voznik, sovoznik in dve zadnji preprogi)
  • Pritrdilni čepi

Natančno prileganje

Gumi tepihi so izdelani točno po meri in se natančno prilegajo posameznemu modelu vozila. Gumi tepihi so opremljeni z varnostnimi čepi. Podjetje Gledring jamči za mere in obliko gumi preprog.

Gumi tepihi visoke kakovosti

Gumi tepihi so izdelani iz kakovostne EKO gume, po najnovejših standardih in temeljito preizkušene z najsodobnejšim postopki. Guma, iz katere se proizvajajo gumi tepihi je opremljena z vsemi varnostnimi certifikati in je brez neprijetnega vonja. Gumi tepihi Gledring nudijo tudi 1 letno garancijo na obrabo.

Slovensko poreklo in tradicija

Gledring tepihi so v celoti plod slovenskega znanja in izdelave ter na voljo v več kot 30 državah po vsem svetu. Vsak četrti novi avtomobil v Evropi je opremljen z gumi tepihi Gledring, v Sloveniji zasedajo cca. 80% delež prodaje vseh tepihov. Gledring je na trgu že od leta 1949.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Poseben dizajn omogoča temeljito čiščenje, visoki robovi pa preprečujejo razlivanje tekočine po preprogi. Izkoristite lahko možnost visokotlačnega mokrega ali suhega čiščenja s čistilom za suho pranje gumi tepihov, ki ga je razvilo podjetje Gledring.

Gumijasti tepihi se zanesljivo namestijo

Gumijasti tepihi za avto ne drsijo in se ne premikajo, njihovi robovi pa se ne vihajo. Zanesljivo nameščanje s pomočjo varnostnih čepov, ki preprečujejo premikanje preproge pod pedalke vozila in s tem povečajo varnost med vožnjo.

Eko material

Gumi tepihi za avto so narejeni iz naravne gume, ki ima poleg vseh potrebnih certifikatov tudi oznako EKO, kar pomeni, da naravnemu materialu niso primešane nobene surovine, ki bi lahko bile človeku škodljive. Guma iz katere so izdelani gumijasti tepihi je posebej razvita za slovensko podjetje Gledring, ki upošteva najvišje standarde kakovosti.

Dodatne informacije

Model Škoda: Yeti
Šifra izdelka: 0339

Pomoč

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Zastavite vprašanje našim prodajnim referentom.

080 47 40

Montaža

Gumijaste preproge preprosto namestite pod sedeže in jih pritrdite s čepi (če so predvideni v vozilu). Pri avtomobilih, kjer so priloženi samorezni čepi, slednje navrtajte v dno avtomobila (ne poškodujejo preproge) in nanje nataknite preproge.   

Pri nekaterih avtomobilih (ponavadi uvoženih iz: Belgije, Italije …) lahko pride do različnega razmika med čepi v avtomobilu. V tem primeru vam priporočamo, da se prej pozanimate o izvoru avtomobila in nam sporočite mere pred naročilom. 

Garancija

V primeru nezadovoljstva, lahko kupljene izdelke vrnete v zameno za kupnino v roku 30 dni.

Na gumijaste preproge vam pripada enoletna garancija, ki pokriva nepredvidene odrgnine ali strganine, ki so povezane z normalno rabo.

Potrebujete pomoč?

Mnenja

Za oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

ZA VAŠ MODEL AVTOMOBILA SO NA VOLJO
TUDI:

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite na svoj prvi nakup!
Registrirajte se