• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Pokrivalo proti toči - Velikost L  

Darilo
Brez poštnine
79,90 € vključno z DDV
79.9 EUR
  • Na zalogi, odprema v roku 24 ur 
79.9 EUR

Zaloga:

NA ZALOGI

Dobava:

1-2 dni

Poštnina:

4 EUR

Ob nakupu vsaj dveh izdelkov brezplačno.

Dodatna bočna zaščita

Dodatno sredinsko zapenjanje

Odprtina proti kondenzaciji

Vreča za enostavno shranjevanje

5
7 Ocen
56točk

Za nakup tega izdelka prejmeš 56 točk. Več o programu

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Opis

Pokrivalo ščiti avtomobil proti toči, dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi tako v letnem kot v zimskem obdobju.

Vreča proti toči Wagner EVO II je odlična zaščita proti toči, avtomobil pa ne varuje samo proti toči ampak tudi dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi. Tako je ponjava za avto, ki ščiti avtomobil pred točo primerna za vse vremenske pogoje in celoletno uporabo. Zgornji del pokrivala je obložen z debelo zaščitno peno (5mm), katera vam ščiti izpostavljene dele vašega avtomobila pred točo in udarnimi poškodbami. Pri modifikaciji vreče za točo nove generacije se je upoštevalo tudi, da toča velikokrat poškoduje avto na bokih in ne samo na zgornji strain vozila zato so dodane tudi bočne zaščite na sprednji in zadnji strani vozila.

Pokrivalo za avto proti toči Wagner EVO II ima tudi tri-točkovno zapenjanje, tako da veter ne more odpihniti vreče iz vozila, kar je zelo pomembno zlasti pri močnejših sunkih vetra in tako je pokrivalo za avto proti toči Wagner izjema na trgu saj imajo vse ostale različice na voljo le dvo-točkovno zapenjanje. Prevleka za avto proti toči ima dodano tudi bombažno vrečo za shranjevanje, tako da vam več ne bo potrebno paziti pri zlaganju in hrambi vreče kot pri starih torbah, ki so se zmeraj znova trgale.

Pregrinjalo za avto je odlična izbira za vse, ki nimate možnosti garažiranja vozila in bi vseeno želeli zaščititi avtomobil pred točo in ostalimi vremenskimi vplivi. Zaščita za avto proti toči je na voljo v štirih velikostnih razredih: M, L, XL, XXL v tabeli spodaj si najdite vrečo, ki je primerna za vaš avtomobil. Izberite primerno pregrinjalo za avto v primeru, če v tabeli velikosti ne najdete ustrezne ponjave za avto lahko kontaktirate našo podporo in skupaj boste našli ustrezno pokrivalo za avto.

4x modificirano pokrivalo proti toči

Dodatna bočna zaščita na sprednjem in zadnjem boku

Zapenjanje na sprednjem in zadnjem odbijaču + sredinsko zapenjanje

Odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom (preprečujejo kondenzacijo)

Dodana dodatna vreča za enostavnejše shranjevanje

Komplet vsebuje

  • Pokrivalo za točo s pritrdilnim sistemom
  • Pakirna torba za shranjevanje

Dodatna bočna zaščita

Pokrivalo je nadgrajeno z dodatnimi bočnimi zaščitami, ki bistveno pripomorejo pri zaščiti bokov vozila ob padanju toče.

Dodatno sredinsko zapenjanje

Zapenjanje na sprednjem in zadnjem odbijaču + sredinsko zapenjanje

Odprtina proti kondenzaciji

Odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom (preprečujejo kondenzacijo)

Vreča za enostavno shranjevanje

Paketu je dodana tudi dodatna vreča za enostavnejše shranjevanje

Dodatne informacije

Šifra izdelka: 0013

Pomoč

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Zastavite vprašanje našim prodajnim referentom.

080 47 40

Garancija

30-dnevna garancija na zadovoljstvo, 1-letna garancija na izdelek.

Potrebujete pomoč?

Mnenja

5
85.71% (6)
14.29% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
Oddaj svoje mnenje
15točk

Za oddano mnenje za izdelek prejmeš 15 točk, če dodaš še sliko pa 30 točk. Oceniš lahko samo izdelek, ki si ga kupil prek svojega uporabniškega profila.
Več o programu

Zarfin J., Koper, Objavljeno 23. 02. 2021

Izdelek je res odličen in uporaben! Priporočam nakup!

Tomaž, *****, Objavljeno 4. 08. 2020

Odlično pokrivalo, sem ga že večkrat uporabil in je res hitro in enostavno gor in dol. Za proti tiči še ga pa na srečo ni bilo potrebno stestirati, tako da v tem primeru pa ne morem podati mnenja :)

Igor, Ljubljana, Objavljeno 7. 05. 2020

Sicer zelo zadovoljen glede na namen. Tudi avto je v večini lepo suh pod njo v primeru dežja. Ker pa jo uporabljam praktično preko celega leta sem z novo verzijo bil malo razočaran. Prejšnja verzija istega proizvajalca mi je držala tam nekje dve leti, nakar je začela zgornja plast nekoliko razpadati in puščati pod seboj prah ter se tudi malo trgati po stranicah. Ta nova verzija pa je že po enem letu praktično razpadla po stranskih stranicah, se začela trgati in le mali pritisk na stranico je pokazal luknjo.

E, *****, Objavljeno 24. 04. 2020

Pokrivalo proti toči, ki se je lani večkrat pojavila deluje učinkovito. Sicer človek težko jamči za izredno veliko točo, za te standardne, ki pa se pojavljajo pogosteje pa prevleka deluje odlično.

Sama prevleka je bila sicer nekaj popacana na notranji strani in je malo smrdela, ampak se je vonj izgubil z uporabo (madež pa je še viden).

Sama prevleka ni tako primerna v primeru dežja ipd. saj je debelejša in se napije vode - po uporabi jo je potrebno posušiti.

Joze, Črna, Objavljeno 9. 02. 2020

Zgleda super. Prej sem že imel pregrinjalo istega proizvajalca....to je sedaj izboljšana inačica. Bomo videli ( še bolje če ne ) kako se obnese ob toči......

Jernej, *****, Objavljeno 4. 07. 2019

Vedno ko so napovedane nevihte namestim prevleko in sem miren. Letos se mi je njena uporaba že dvakrat obrestovala, ko je padala toča, avto pa jo je odnesel brez posledic.

Maja, 5, Objavljeno 18. 07. 2018

Sicer še nikoli sprobano na pravi toči, na "suho" pa izgleda kvaliteno narejeno. Super ko zadevo pritrdiš pod avtom, elastike so dovolj trdne. Upam, da ne bo nikoli preizkusilo prave toče :)

Za oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

ZA VAŠ MODEL AVTOMOBILA SO NA VOLJO
TUDI:

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se