• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Pozimi pač ne gre brez njih!

Služba, nogomet, plesne vaje, glasbena šola, vikend potovanja, izleti, počitnice – le kam vas ne odpelje vaš avto?

Povsod z avtom

Če na hitro pomislimo, veliko časa preživimo v avtu. Odpeljemo otroke v šolo, vrtec, odpravimo se v službo, jih poberemo iz vrtca, nogometne tekme, plesnih vaj in nato še vsi tisti sobotni opravki. Koliko krat v povprečju bi rekli, da v tednu odprete vrata prtljažnika, zadnjih vrat ter prenašate stvari sem ter tja? Prevečkrat in stavim, da jih ne morete našteti! :)

Vsakič, ko stopimo v avto, čevlji prinesejo nekaj z nami. Mogoče je samo nekaj koščkov trave iz nogometnega igrišča ali nesrečna smola, ko ste po naključju stopili v pasji kakec, ki ste se ga tako skrbno poskušali izogniti v parku za pse.

Avtomobili postanejo umazani, to je dejstvo. Da ne omenjamo polno zasedenega življenja, otroke, ki radi jedo v avtu, in kepo dlak na štirih tačkah, vse to se lepo dopolni z dodatnim razlitjem soka po avtu in neredom.

Na Gledringu to razumemo.

Želeli smo olajšati čiščenje vaših avtomobilov, zato smo to tudi storili ;). Oblikovali smo gumijaste tepihe Gledring z enostavnim čiščenjem in za ljudi z aktivnim življenjskim slogom.

Ščiti vaše vozilo od umazanih čevljev! – Ne skrbite več in pojdite na ta moker in blaten pohod. Naj blato, voda, pesek ne bodo glavni dejavniki ostajanja doma. Z Gledringovimi tepihi, bo vsaka nesnaga, ki jo dobite v avto, z lahkoto odstranjena.

Preprečite drago čiščenje in odstranjevanje madežev. Med vožnjo ne moremo preprečiti razlitij, naši tepihi pa preprečujejo poškodbe talne obloge.

Pokrijte že obstoječe madeže in poškodbe tal - Če se želite izogniti dragi popravilom, so gumijasti tepihi Gledring stroškovno učinkovita rešitev za kritje obstoječe škode in preprečevanje nastanka škode v prihodnosti.

Omogoča enostavno čiščenje vašega avtomobila - Gumijasti tepihi Gledring so prilagodljivi za udobno odstranitev in namestitev, zato je čas, da očistite avtomobil, vse, kar morate storiti, je, da jih vzamete ven, jih sperete in postavite nazaj.

Dolgotrajna obstojnost – Nakup opravite enkrat. . . in to je to! Računajte na leta! Vzdržljivost gumijastega materiala je skrbno razvita, da obstoji kar najdlje. Seveda pod pogojem, da se tepihe redno čisti. Priporočamo čistilo Gledring narejeno na vodni osnovi, za katerega ne potrebujete vode. Tepihi imajo tudi 1 letno garancijo.

Hitra in enostavna namestitev - tepihe preprosto postavite na svoje mesto brez rezanja, obrezovanja ali kakršnegakoli spreminjanja. V kolikor imate vgrajene čepe, jih imamo prav tako tudi mi. Če imate ježke, jih lahko zamenjate s čepi v obliki sidra. Več si pa lahko ogledate na naši spletni strani.

Zadržijo razlitje in nesnago od zunaj - ena stvar je umazanija in pesek. Kaj pa takrat, ko se skodelica kave razlije po tleh? Zahvaljujoč višjemu robu okoli celotnega tepiha, zadržijo večino tekočine na tepihu.

Brez merjenja tal - Med procesom oblikovanja smo opravili trdo delo mi;) Ni vam treba meriti dimenzije tal vašega vozila, da bi dobili pravo velikost tepihov. Le v naš napredni iskalnik vpišite znamko, model, obliko in letnik vozila.

Ohranite vaše vozilo in ga lažje prodajte. Pri ocenjevanju vozila vsaka majhna podrobnost vpliva na končno ceno. Z gumijastimi tepihi Gledring na svojem mestu vaše vozilo ne bo izgubilo vrednosti na račun umazanih pohodniških čevljev ali razlitij!

Omogočite si brezskrbno doživetje - z gumijastimi tepihi Gledring na mestu, umazana tla niso več nikakršen problem, ne glede na to, ali ste na poti v gore, na plažo, na smučišče ali po mestnih cestah hitite po vsakodnevnih opravkih.

Slovenska kakovost, denarnici prijazna cena - Prihranite denar za zaščito tal v vašem avtomobilu dokler si ne kupite novega jeklenega konjička oziroma ga zamenjate.

Preprosto odstranite dlake vaših kosmatih prijateljev - Vemo, da je potovanje boljše s kosmatim prijateljem, in zahvaljujoč gledringovim tepihom se ne rabite mučiti z odstranjevanjem dlak iz tekstila. Fleksibilna guma omogoča enostavno čiščenje. Preprosto obrišite dlake s krpo ali tepihe vzemite ven in jih dobro pretresite in očistite!

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se