• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Izdelek kompatibilen za:

Gumi korito za prtljažnik SKODA OCTAVIA II KARAVAN (spodnje dno) 2004-04/2013

20% popusta
Darilo
Brez poštnine

* Obvezna polja

43,90 €
35,12 € vključno z DDV
43,90 €
35,12 € vključno z DDV
  • Na zalogi, odprema v roku 24 ur
35.1200 EUR

Zaloga:

NA ZALOGI

Dobava:

1-2 dni

Poštnina:

4 EUR

Ob nakupu vsaj dveh izdelkov brezplačno.

Narejeno po meri vozila

Multi funkcija

Premium kakovost

Enostavno čiščenje

25točk

Za nakup tega izdelka prejmeš 25 točk. Več o programu

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Opis

Slovensko podjetje Gledring je razvilo novo generacijo gumi korit za prtljažnik, ki so izredno kakovostna in privlačnega dizajna. Narejena so po meri vozila in skupaj z 1,7cm visokim robom nudijo popolno zaščito prtljažnega prostora pri tem pa odvečna višina roba ne zavzema površino prtljažnega roba. Vsa gumi korita za prtljažnik Gledring so na zadnjem delu poravnana z dnom, tako da se vam prtljaga pri jemanju iz vozila ne bo več zatikala. Vzorec na gumi koritu Gledring je je oblikovan tako, da prepreči drsenje prtljage ali tovora po prtljažnem prostoru hkrati pa v svojih členih zadrži vso prelito tekočino in ji  prepreči dodatno prelivanje po prtljažniku.

Gumi korito za prtljažnik Gledring se lahko pohvali, da je tudi edino korito za prtljažni prostor na tržišču na katerega je mogoče namestiti zaščito odbijača poimenovano Doggy mat. Zaščita odbijača Doggy mat se lahko v naši spletni trgovini dokupi in izjemno dobro služi vsem, ki želite kljub redni uporabi prtljažnega prostora ohraniti cel in brezhiben zadnji odbijač. Zaščita je zelo priporočljiva za lastnike hišnih ljubljenčkov, obrtnike, športnike in vse, ki redno uporabljate prtljažni prostor.

Rubbasol je najtrpežnejši material na tržišču

Nov, inovativen material Rubbasol, ki ga je podjetje razvilo za svoje preproge je najtrpežnejši material na tržišču in je naredil pravo revolucijo. Rubbasol ima vse potrebne certifikate za uporabo v avtomobilski industriji. Najpomembnejši certifikati so: REACH, PAH, test gorljivost, test vonja…

Podjetje Gledring je posebej ponosno na certifikat za možnost uporabe materiala Rubbasol v prehrambeni industriji, kar priča o neoporečnosti materiala.

Gumi material Rubbasol in tudi gumi korita Gledring za prtljažnik odlikujejo številne dobre lastnosti in prednosti pred podobnimi izdelki. Material je upogljiv in ima vse lastnosti gume in se po tej lastnosti razlikuje od vseh ostalih plastičnih(PVC,TPE…) korit katera so popolnoma neelastična. Material Rubbasol je brez vonja, odlikuje ga vrhunska kakovost z 5 letno garancijo na obrabo.

Vsebina kompleta

  • Gumi korito za prtljažnik po meri vozila (+ doggymat, če je izbran pri nakupu)

Popolno prileganje

Gumi korita Gledring so narejeni po meri vašega vozila in prtljažnega prostora. Korito Gledring odlikuje popolno prileganje saj se robovi korita naslonijo na stranice in se hermetično zaprejo.

Odlikovan z nagrado

Podjetje Gledring je za gumi korita prejela prestižno nagrado za kakovost in design AutoBild, ki je največja Evropska avtomobilistična revija in postavlja visoke standard kakovosti.

Enostavno čiščenje

Gumi korito za prtljažnik Gledring je prilagojen visokemu zadrževanju umazanije in tekočine zaradi svojega inovativnega designa pa nudi tudi enostavno in hitro čiščenje.

Multifunkcionalnost

Gumi korito Gledring je prvo in edino multifunkcionalno korito za prtljažnik na tržišču. V primeru, če se odločite še za nakup dodatne preproge Doggymat lahko z njo popolnoma zaščitite vase vozilo na različne načine.

Slovenska kakovost

Gumi korita so proizvedena v Sloveniji. Podjetje Gledring ima tradicijo izdelovanja kabinskih gumi tepihov že od l. 1949. Dolgoletno znanje je uspelo prenesti tudi na zaščito prtljažnika tako so ustvarili prvo multifunkcijsko prtljažno korito.

Dodatne informacije

Model Škoda: Octavia
Šifra izdelka: 1519

Pomoč

Vas zanimajo dodatne informacije o artiklu?
Zastavite vprašanje našim prodajnim referentom.

080 47 40

Potrebujete pomoč?

Mnenja

Za oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

ZA VAŠ MODEL AVTOMOBILA SO NA VOLJO
TUDI:

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite na svoj prvi nakup!
Registrirajte se