Tekstilni tepihi za Hyundai Santa Fe 2012->

Pridobljene točke Oddaj mnenje in prejel boš točke zvestobe.

Tekstilni tepihi za Hyundai Santa Fe 2012->

29,00 €
Pridobljene točke Za nakup tega izdelka prejmeš 20 Točk.
29 EUR
  • Dobavljivost Za zalogo povprašajte
  • Dobava 14-28 dni
  • Poštnina 4 EUR v primeru nakupa dveh ali več proizvodov je poštnina BREZPLAČNA.
Tipske tekstilne preproge

Tipske tekstilne preproge se natančno prilegajo notranjosti avtomobila. Pritrdilni čepi, ki se namestijo v dno avtomobila, pa poskrbijo za večjo varnost, saj se tako preproge ne premikajo in zatikajo za stopalke.

Izdelane so iz 100-odstotnega polipropilena, imajo mehko površino in poseben gel proti drsenju na spodnji strani preproge. S privlačnim videzom in popolnim prileganjem poskrbijo za lepo urejeno notranjost avtomobila.

 

Natančno prileganje

Tekstilne preproge so izdelani točno po meri in se natančno prilegajo posameznemu modelu vozila. Vsi avtomobilski tepihi so opremljeni z varnostnimi čepi za dodatno varnost.

Kakovostni avto tepihi

Tekstilni tepihi so izdelani iz kakovostnega tekstila in sicer iz 100-odstotnega polipropilena. Tekstilne preproge so izredno trpežne, mehke in ne prepuščajo tekočine. Naše avto preproge so kakovostne izdelave elegantnega videza in mehke na otip.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Tekstilne avto preproge so enostavne za vzdrževanje. V večini primerov je dovolj le uporaba sesalnika. Če je madež na njih trdovratnejši, se morajo tekstilne preproge našamponirati, sprati z vodo in nato posesati.

Zanesljiva namestitev

Tekstilne preproge za avto ne drsijo in se ne premikajo, robovi pa se ne vihajo. Zanesljivo nameščanje se izvede s pomočjo varnostnih čepov, ki preprečujejo premikanje tekstilne preproge pod pedalke vozila in s tem povečajo varnost med vožnjo.

Video Opis Dodatne informacije Montaža Garancija Potrebujete pomoč? Mnenje:
Facebook

Facebook