• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Zaščitne podloge za tovorna vozila

Veliko dostavnih ali 2-sedežnih vozil nima dodatno zaščitenega tovornega prostora, večinoma so samo pobarvana in ne ščitijo pred praskami, umazanijo in udrtinami. Ob vožnji so poškodbe neizogibne, kar povzroča rjavenje, širjenje nesnage in uničenje prtljažnih tal.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

KAKOVOSTNA IN UČINKOVITA ZAŠČITA

Naša podloga učinkovito ščiti tla pred praskami in umazanijo ter dodatno blaži drsenje predmetov. Kljub temu je mogoče premikati tovor. Za razliko od ostalih rešitev, vezne plošče itd, je poseg s prtljažno zaščito minimalen, saj se pritrdi na obstoječe pritrditve na dnu vozila.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
ZAŠČITNE PODLOGE ZA TOVORNA VOZILA

Izjemna trdota PE plastike

Podloga je narejena iz rahlo upogljive trde plastike, saj je namen podloge tudi lažje premikanje tovora. Plastika je odporna na večino kemikalij.

Debelina 4mm

Gostota in debelina plastike omogočata dolgo življenjsko dobo uporabe potovalnega dela kombija. Težki in ostri predmeti ne bodo kos podlogi za tovorni prostor.

Enostavna montaža

Tovorna podloga se enostavno razširi po tovornem prostoru in privijači na točno določena mesta vsakega kombija. Tudi podloga je opremljena z luknjami za pritrditev.

Protikorozijska zaščita

Praske in udrtine povzročajo hitro nastanek rje. Plastična podloga zaščiti notranjost pred uničenjem in razpadanjem tovornega prostora tudi skozi leta uporabe.

Lahka teža

Zaščitna podloga tehta le nekaj kilogramov (odvisno od vozila), kar je odlična specifična teža glede na površino, ki jo pokriva. S tem se ne posega v nosilnost tovornega vozila.

Zaščita pred korozijo

V številnih dostavnih kombijih ali dvosedežnih avtomobilih z nakladalnim prostorom je ta le pobarvan in nikakor ni zaščiten pred praskami ali umazanijo. Takoj, ko nekaj prevažate, se bo barva neizogibno poškodovala, kar pogosto vodi do rje. Naša preproga za tovorne površine učinkovito ščiti tla pred praskami in umazanijo in ima celo nekoliko protizdrsni učinek. Kljub temu je možno premikati in porivati tovor po podlagi. V nasprotju s težkimi ploščami iz vezanega lesa, ki jih je možno naknadno vgraditi, se obremenitev vozila s plastično podlogo le minimalno zmanjša.

Odporna podloga

Zaščita prtljažnega prostora je odporna tudi na kemikalije in vse vrste tekočin. Plastična zaščita bo dovolj dobra zaščita proti razlitju, saj površina sega po meri do vseh robov tovornega prostora. Ker je plastična zaščita brez robu, bo potrebna previdnost le pod samo podlago, če pride do večjega razlitja.

Enostavna montaža

Tovorna zaščita je pakirana v folijo in zložena v rolo. Ob montaži podlogo le raztegnete v tovornem prostoru in pritrdite na predvidena mesta za vijačenje. Ponavadi imajo kombiji že luknje s čepi, ki jih odvijete in čez privijete podlogo, ki ima že predvidene luknje. Podloga se po montaži zdi kot del tovornega prostora.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se