• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

ZAŠČITNE NALEPKE ZA ODBIJAČ

Nalepka za zaščito odbijača je odličen in najlažji način za preprečitev odrgnin in prask na vašem odbijaču. Z nalepko, ki je narejena po meri odbijača na vašem avtomobilu lahko prevažate živali ali predmete brez skrbi, da boste odrgnili odbijač. Nalepke so na voljo v prozorni barvi in so na avtomobilu skoraj nevidne.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Zaščitite odbijač s prozorno nalepko

Želite zaščititi odbijač proti odrgninam? To lahko naredite s prozorno nalepko, ki je narejena po meri vašega vozila. Zaščita odbijača z nalepko je idealna rešitev proti praskam, ki vam jih na odbijaču ustvarijo vaši hišni ljubljenčki ali tovor.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
NALEPK ZA ODBIJAČ

Izdelano po meri vozila

Zaščitne nalepke so izdelane po meri vašega odbijača in mu nudijo 100% prileganje.

Odlična zaščita

Nalepka je narejena iz kakovostne folije, ki odlično ščiti vaš odbijač pred nastalimi praskami.

Enostavna montaža

Folijo hitro namestite na odbijač s pomočjo milnice, ki vam omogoča, da se pri montaži tudi zmotite a izdelek na koncu še vedno popolno namestite.

Obdržite orginalen izgled vozila

Folije je prozorna in na vozilu nevidna. S tem ohranite izgled vašega avtomobila originalen, saj se bo odbijač videl v celoti.

Zaščitne nalepke
za odbijač

Hišni ljubljenček s svojimi krempeljčki ali nalaganje težjih in večjih predmetov v prtljažnik vašega vozila lahko hitro povzročijo poškodbe zadnjega odbijača. V izogib le-tem ga zaščitite s posebnimi zaščitnimi nalepkami za odbijač, ki jih namestite na njegov zgornji del oziroma pod prtljažna vrata. Praske in poškodbe so tako preteklost, vaš avtomobil pa veliko lepšega videza.

Eleganten
izgled

Nalepke so izdelane iz prozornega in trpežnega materiala in zato praktično nevidne, s pomočjo priloženih navodil pa se lahko pohvalijo tudi z daljšo življenjsko dobo. Zaščitna nalepka za odbijač se tesno oprime površine in zato na svojem mestu ostane tudi, če vozilo redno perete v avtopralnici. Nalepka je izdelana iz trpežnega materiala in se zato lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo in dolgotrajno zaščito vašega vozila.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se