• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila
Brezplačna poštnina
V primeru nakupa vsaj 2 izdelkov
Brezplačna vračila
Vračilo izdelka v 30 dneh
100% varen nakup
Zagotavljamo varna plačila

Zakaj potrebujemo verige?

Čeprav pozimi zimske pnevmatike večinoma zadoščajo, pa v obvezno zimsko opremo preudarnega in odgovornega voznika sodijo tudi snežne verige. Te so namreč v težjih razmerah nepogrešljive in na močno zasneženih cestah občutno povečajo varnost. Če se pozimi pogosto odpravljate na smučanje v tujino oziroma morate na pot, ne glede na vremenske razmere, potem so verige malodane obvezne!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA
NAKUP SNEŽNIH VERIG?

Enostavna in hitra montaža

Naše verige omogočajo hitro in enostvno montažo klasičnega sistema, saj je zanesljiv pri uporabi.

Za vse dimenzije pnevmatik

S celotnim programom zimskih verig za avto pokrivamo vse dimenzije osebnih, tovornih in 4x4 vozil. Za delovne stroje kot so traktorji, bagerji itd. verig nimamo v programu.

Kompaktna embalaža

Za vse verige vam nudimo kompaktne embalaže za shranjevanje snežnih verig za vozila.

Verige za osebna vozila

Verige priznanega proizvajalca Hilfer so izdelane iz kakovostnega jekla s posebnimi legurami, kar povečuje odpornost proti poškodbam in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Odlikuje jih tudi enostavna montaža, saj jih povprečno izkušen voznik ali voznica brez dodatnega orodja in brez premikanja vozila namesti v manj kot petih minutah.

Vozila za tovorni in 4x4 program

V programu tovornih ali 4x4 vozil se lahko odločite med dvema kategorijama verig iz naše spletne trgovine. Za vse, ki snežne verige redno in resno uporabljate vam svetujemo verige za suv-e in kombinirana vozila. Na voljo imamo tudi 4x4 akcijski program. Če imate težavo pri izbiri snežnih verig za vaše vozilo vas prosimo, da kontaktirate našo podporo.

Nameščanje snežnih verig

Verige v avtomobilu hranite na dostopnem mestu in ne pod kupom prtljage, pri nameščanju pa pride prav tudi par zaščitnih rokavic. Vsekakor pa upoštevajte preprost nasvet – verige najprej na svoj avtomobil namestite za vajo, na domačem dvorišču ali v garaži in takrat, ko imate dovolj časa.
Njihovo nameščanje v mrzlem ponedeljkovem jutru, v snežnem metežu, na robu ceste in takrat, ko se vam mudi v službo, je že samo po sebi dovolj neprijetno opravilo, še bolj pa, če ne veste natančno, kaj morate storiti.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se