Modifikacije pokrivala za točo v letu 2019

Dodatna bočna zaščita na sprednjem in zadnjem boku

Zapenjanje na sprednjem in zadnjem odbijaču + sredinsko zapenjanje

Odprtini, ki skrbita za pretok zraka pod pokrivalom (preprečujejo kondenzacijo)

Dodana dodatna vreča za enostavnejše shranjevanje

Pokrivalo za avto proti toči varuje vozilo pred točo, dežjem, drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi tako v letnem kot zimskem obdobju.

Material, iz katerega je izdelano pokrivalo za avto, je obložen z debelo zaščitno oblogo, ki ščiti izpostavljene dele avtomobila pred udarnimi poškodbami.

Pregrinjalo za avto Wagner EVO II generacije lahko preprosto in hitro namestite na avtomobil. Ponjava za avto se namesti s pomočjo treh napenjalnih elastik zagotovite dobro pritrditev pokrivala na avtomobil, kar je zelo pomembno ob močnejših sunkih vetra.

Pokrivalo

Pokrivalo primerno za vaš avtomobil poiščite v spodnji tabeli.

 

Toča ne povzroča škode le na pridelkih, temveč lahko močno poškoduje tudi vašega jeklenega konjička. Najboljša zaščita je seveda garaža, če pa te nimate, je zelo uporabna tudi posebna vreča za zaščito proti toči. Ta je izdelana iz večslojnega materiala in zato površino vozila učinkovito zaščiti tudi pred močnejšo točo. Na voljo je v več standardnih velikostih ter tako primerna za različne tipe in velikosti vozil. Vrečo za točo enostavno razgrnete prek vašega vozila in jo pritrdite s posebnimi trakovi, s tem pa preprečite, da bi ta vremenska nevšečnost poškodovala vaše vozilo. Popravilo tudi manjših poškodb namreč utegne biti precej zahtevno in pomeni nepotreben strošek, pa tudi če popravilo krije zavarovalnica, to vseeno negativno vpliva na vrednost vozila.

Facebook

Facebook