• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Zaščita prtljažnika BOOTECTOR

Bootector je popolna zaščita vašega prtljažnika. Ščiti talne obloge tal, bočnih kolotekov in hrbtišč zadnjih sedežev. Dodaten jeziček zaščiti zadnji del odbijača pred poškodbami (npr. pri vstopu in izstopu psa iz avtomobila).
Narejen je iz vodoodpornega plastificiranega tekstila, natančno po merah vašega prtljažnega prostora in nudi popolno zaščito za vse bolj ekstremne uporabnike prtljažnega prostora, zlasti za lastnike živali, obrtnike, športnike, vrtnarje itd.

Izberite kompatibilen izdelek za svoje vozilo
  • Brezplačna vračila izdelkov v 30 dneh
  • Brezplačna poštnina ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • 100 varen nakup - varna plačila

Popolna zaščita prtljažnika BOOTECTOR

Če v prtljažniku svojega avtomobila pogosto prevažate hišnega ljubljenčka, športne rekvizite ali kakšen drug tovor, potem je kakovostna zaščita praktično nepogrešljiva. Zaščita prtljažnika Bootector nudi celovito zaščito, saj prekriva pod, boke, koloteke in zadnji del naslonjal zadnjih sedežev.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP
BOOTECTORJA

Popolno prileganje

Bootector je narejen 100% po meri vašega vozila in nudi odlično prileganje celotnemu prtljažniku.

Zaščita celotnega prtljažnika

Zaščita prtljažnika Bootector zaščiti celotni prtljažnik vključno s stranicami in sedeži vozila. Primeren je za vse, ki redno uporabljate prtljažni prostor zlasti za obrtnike, lastnike psov in športnike.

Dodatna zaščita odbijača

Dodatna zaščita odbijača omogoča varen vstop/izstop psa ali natovarjanje tovora brez, da bi pri tem poškodovali odbijač.

Hitra in enostavna montaža

V prtljažnik vozila se namesti s pomočjo samolepilnih ježkov, tako da bo Bootector zmeraj ostal na mestu.

Enostavno čiščenje

Zaradi gladkega platnenega in vodoodpornega materiala, je čiščenje Bootectorja zelo enostavno, saj se umazanija ne penitrira v strukturo materiala. Bootector lahko čistite v vozilu ali ga snamete in očistite zunaj vozila.

BOOTERCTOR CELOSTNA ZAŠČITA

Bootector je narejen po meri vašega prtljažnika in zaščiti celoten prtljažnik vključno s sedeži in boki vozila. Zaradi celostne zaščite je primeren za vse, ki redno in bolj ekstremno uporabljate vaše vozilo oziroma prtljažnik vozila. Ker je Bootector narejen popolnoma po meri vozila boste lahko tudi podirali sedeže in med njimi preklapljali saj ima zadrgo, ki se prilegaja sedežem.

IDEALNO ZA LASTNIKE PSOV

Ali tudi vi po izletu odprete prtljažnik vozila hišnjemu ljubljenčku, ki moker in blaten skoči direktno v prtljažnik in ga tako celotnega umaže? V tem primeru je Bootector za vas popolna rešitev, saj bo natančno prekrivanje in vodoodporen material v celoti zaščitil vaše vozilo in tudi dlake se ne bodo več prijemale na blago v prtljažniku.

BOOTECTOR KOT ZAŠČITA ODBIJAČA

Bootector ima integriran tudi jeziček, katerega navlečete čez odbijač. Z dodatno zaščito ne rabite več skrbeti, da bi vam hišni ljubljenček popraskal odbijač. Dodatni jeziček za odbijač je tudi primeren za vse, ki redno uporabljate prtljažnik in pri tem nehote udarite s tovorom v rob odbijača.

BOOTECTOR ZA PREVOZ
ORODJA IN UMAZANIJE

Bootector je zaradi svojih značilnosti idealen tudi za vse, ki v svojem vozilu prevažate orodja ali vrtnarske potrebščine. V prmeru, če se vam v prtljažniku odpre paket zemlje, prevrne roža ali odpade listje ne rabite skrbeti, da bi umazanija našla pot do orginalnega tekstila v vozilu in ga uničila.

BOOTECTOR ZA VSE OBRTNIKE

Obrtniki velikokrat uporabljajo svoje vozilo za prevoz material na objekt in pri tem uničujete svoje vozilo. S kakovostno zaščito prtljažnika Bootector boste prtljažnik svojega vozila učinkovito zaščitili pred vlago, umazanijo in poškodbami. Prevleka za prtljažnik je izdelana iz trpežnega materiala, poleg tega pa s posebnim delom prekrije tudi zadnji odbijač in ga zaščiti pred poškodbami, ki nastanejo zaradi krempeljčkov vašega hišnega ljubljenca ali pri nalaganju večjih predmetov.
Z zaščito Bootector bo prtljažnik vašega vozila ostal čist in nepoškodovan, s čemer boste vozilo kot rabljeno lažje prodali oziroma zanj iztržili boljšo ceno.
Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se