Delilne mreže

Delilne mreže

Delilne mrežePodjetje Travall nudi tipske delilne in razdelilne mreže, ki se natanko prilagajajo meram vašega vozila. Delilna mreža loči potniški prostor od prtljažnega, razdelilna mreža pa razdeli prtljažni prostor na dva dela, tako da lahko brez težav vozite na eni strani hišnega ljubljenčka, na drugi pa prtljago.

Mreže so izdelane iz kakovostnega aluminija, prevlečene so s praškasto plastično prevleko, zaradi katere je mreža odporna na mehanske poškodbe.

Montaža in demontaža sta preprosti in ju lahko opravite sami brez dodatnega orodja v samo petih minutah.

Mreže so nepogrešljive za vse, ki v prtljažniku prevažajo hišne ljubljenčke, večji tovor ali preprosto želijo prtljažnik razdeliti na dva dela.

V primeru, da na seznamih ne najdete delilne mreže za vaše vozilo, nas prosimo kontaktirajte prek e-pošte.

S klikom na ikono izberi znamko svojega vozila

Audi
Audi
BMW
bmw
Chevrolet
chevrolet
Citroen
citroen
Dacia
dacia
Daewoo
daewoo
Fiat
fiat
Ford
ford
Honda
honda
Hyundai
hyundai
Jeep
jeep
Kia
kia
Land Rover
land rover
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
mercedes-benz
Mitsubishi
mitsubishi
Nissan
nissan
Opel
opel
Peugeot
peugeot
Renault
renault
Seat
seat
Škoda
skoda
Subaru
subaru
Toyota
toyota
Volkswagen
volkswagen
Volvo
volvo

Tipske delilne mreže

Z uporabo tipske delilne mreže boste poskrbeli, da bo prevoz prtljage ali tovora resnično varen. Tipska mreža se namreč natančno prilega vsakemu modelu vozila posebej ter s trdno pregrado razmeri prtljažni prostor in kabino. Prtljaga zato vedno ostane na svojem mestu in ne more vdreti v kabino.

Pri močnem zaviranju ali celo trku sicer nepravilno naložena ali nepritrjena prtljaga lahko poleti naprej po kabini vozila ter ob tem povzroči hude poškodbe voznika in potnikov. S kakovostno tipsko razdelilno mrežo pa lahko takšne poškodbe preprečite ter s tem poskrbite za večjo varnost.

Tipska delilna mreža je praktično nepogrešljiv pripomoček za različne obrtnike in za vse, ki v prtljažniku svojega avtomobila prevažate različne rekreacijske pripomočke ali hišnega ljubljenčka.