Tipske gumijaste avto preproge

Tipski gumijasti tepihi Gledring so učinkovita zaščita za notranjost vašega vozila. Vlaga, umazanija, blato – vse to se sicer rado zažre v pod avtomobila, gumi preproge pa lahko preprosto odstranite in očistite.

Ker gre za tipske izdelke, namenjene vsakemu modelu vozila posebej, se natančno prilegajo obliki notranjosti in jo učinkovito zaščitijo pred umazanijo. Njihovi robovi so izdelani tako, da preprečijo razlivanje vode, inovativna oblika v stilu profila avtomobilske pnevmatike pa je poleg privlačne oblike tudi enostavna za čiščenje.

Predpražniki Gledring so izdelani iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav, posebni čepki pa jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvile pod stopalke.

Enostavno čiščenje gumi tepihov Gledring

Gumi preproge Gledring so zaradi svoje oblike prilagojeni enostavnemu čiščenju.

Gumijaste preproge nimajo ostrih kotov, tako da lahko z krpo in čistilom hitro odstranite vso umazanijo iz gumi preproge. V primeru večje umazanije, kot je to tudi prikazano v videoposnetku se lahko poslužite visokotlačnega čiščenja in gumi tepihu vrnete prvoten izgled brez dodatnega napora.

Slovenski proizvajalec gumijastih preprog Gledring je inovator na področju hitrega in enostavnega čiščenja preprog.

Zaradi svoje enostavnosti čiščenja in odlične zaščite so gumi preproge Gledring primerne za vse letne čase.