Tipske gumijaste preproge

Tipske gumijaste preproge

Tipski gumijasti avto tepihi

Tipske gumijaste preproge so slovenski izdelek podjetja Gledring. Narejene so natančno po merah avtomobilov in z visokimi robovi nudijo najboljšo talno zaščito vašega avtomobila. Opremljene so z originalnimi pritrdilnimi čepi, ki skrbijo, da se preproge ne premikajo prosto ali se pomaknejo pod stopalke avtomobila, kar je lahko zelo nevarno.

Materiali, ki se uporabljajo pri proizvodnji, so človeku prijazni, prijetnega vonja in brez kakršnih koli strupenih primesi. Ustrezajo vsem evropskim direktivam in zakonom, ki veljajo v avtomobilski industriji.

Avto preproge so prepoznavne zaradi edinstvenega dizajna, ki onemogoča zastajanje in nabiranje umazanije ob izbočenih linijah preprog. Pranje in vzdrževanje je popolnoma preprosto, potrebujete samo vodo in gobo.

S klikom na ikono izberi znamko svojega vozila

Alfa Romeo
Alfa Romeo
Audi
Audi
BMW
bmw
Chevrolet
chevrolet
Citroen
citroen
Dacia
dacia
Fiat
fiat
Ford
ford
Honda
honda
Hyundai
hyundai
Iveco
iveco
Jeep
jeep
Kia
kia
Lancia
lancia
Land Rover
land-rover
Mazda
Mazda
Mercedes-Benz
mercedes-benz
Mini
mini
Mitsubishi
mitsubishi
Nissan
nissan
Opel
opel
Peugeot
peugeot
Renault
renault
Seat
seat
Škoda
skoda
Smart
smart
Suzuki
suzuki
Tesla
tesla
Toyota
toyota
Volkswagen
volkswagen
Volvo
volvo

Tipske gumijaste avto preproge

Tipski gumijasti tepihi Gledring so učinkovita zaščita za notranjost vašega vozila. Vlaga, umazanija, blato – vse to se sicer rado zažre v pod avtomobila, gumi preproge pa lahko preprosto odstranite in očistite.

Ker gre za tipske izdelke, namenjene vsakemu modelu vozila posebej, se natančno prilegajo obliki notranjosti in jo učinkovito zaščitijo pred umazanijo. Njihovi robovi so izdelani tako, da preprečijo razlivanje vode, inovativna oblika v stilu profila avtomobilske pnevmatike pa je poleg privlačne oblike tudi enostavna za čiščenje.

Predpražniki Gledring so izdelani iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav, posebni čepki pa jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvile pod stopalke.

Enostavno čiščenje gumi tepihov Gledring

Gumi preproge Gledring so zaradi svoje oblike prilagojeni enostavnemu čiščenju.

Gumijaste preproge nimajo ostrih kotov, tako da lahko z krpo in čistilom hitro odstranite vso umazanijo iz gumi preproge. V primeru večje umazanije, kot je to tudi prikazano v videoposnetku se lahko poslužite visokotlačnega čiščenja in gumi tepihu vrnete prvoten izgled brez dodatnega napora.

Slovenski proizvajalec gumijastih preprog Gledring je inovator na področju hitrega in enostavnega čiščenja preprog.

Zaradi svoje enostavnosti čiščenja in odlične zaščite so gumi preproge Gledring primerne za vse letne čase.