Izdelek meseca - Tipske tekstilne preproge

Vsem znano dejstvo je, da leta in prevoženi kilometri vašega vozila ne vplivajo le na volanski obroč, sedeže in stopalke, temveč tudi na pod. Ta se zaradi vlage in umazanije ter vstopanja v avtomobil s čevlji sčasoma obrabi – še posebej opazno je to na voznikovi strani v bližini stopalk, kjer je frekvenca samega vstopanja in izstopanja v avtomobil ter zunanjih vplivov največja.

 Pozimi nas velika večina zaradi snega, večje količine vode in umazanije, pod avtomobila zaščiti z gumijastimi preprogami, poleti, ko pa si želimo malo osvežitve, jih seveda za nekaj časa postavimo v kot in jih shranimo za prihajajočo zimo.  Tudi zaradi tega, da osvežimo videz in občutek v notranjosti avtomobila, v istem trenutku pa pozabimo, da se vplivi na notranjost avtomobila ne spremenijo tako drastično – dež, voda, blato, smola, iglice, sol, pesek ipd.

Zato vam v naši spletni trgovini nudimo široko paleto tipskih tekstilnih preprog, ki se natančno prilegajo notranjosti posameznega modela avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo posebnih čepov, drsenje po podu pa preprečuje tudi s posebnim gelom premazan spodnji del.

Tipske tekstilne preproge

Tepihi so izdelani iz kakovostnega polipropilena, brez neprijetnih vonjav ter mehki in prijetni na otip. Z njimi bo notranjost vašega vozila videti imenitno, obenem pa bo tudi zaščitena pred različnimi poškodbami.

Ravno zaradi tega smo se odločili, da si predstavljen produkt zasluži naziv »IZDELEK MESECA«, tako da vam ga v času med 10.08.2015 in 17.08.2015 nudimo po akcijski ceni z 20% popustom.

Odklikajte na našo spletno stran in preverite ponudbo tipskih tekstilnih preprog za vaš avto.

Srečno vožnjo!

Sorodne objave

Facebook

Facebook