Nagradna
igra

Postani milijonar za en dan in uresničile se ti bodo sanje o celodnevnem luksuznem razvajanju, ki vključuje

ZAJETNO
žepnino

HUD
avto

SPROŠČUJOČO
masažo

FENSI
večerjoDa bo užitek še večji, boš lahko masažo in večerjo delil z osebo po tvoji izbiri!

 
Logo

Želiš postati milijonar za en dan?

Ti je všeč naš video? Tudi sam sanjariš o tem, kako bi bilo preživeti dan kot pravi milijonar? S prijavo na nagradno igro si odpreš veliko možnosti, da se ti ta želja tudi uresniči. Kaj vse bo imel na voljo zmagovalec nagradne igre?

GLAVNA NAGRADA:

  • 500€ žepnine
  • Ferrari 430 Scudeira
  • Masaža
  • Večerja

Se sliši dobro, kajne? In tudi bo, za tistega, ki bo v nagradni igri izžreban in za njegovega sopotnika. Kajti, zmagovalec nagradne igre Postani milijonar si bo lahko na to enkratno enodnevno potovanje vzel s seboj še eno osebo po lastni izbiri. Kaj potrebuješ za sodelovanje v nagradi igri Postani milijonar? Izpolni obrazec, to je vse! Precej simpl, kajne? Ne odlašaj, prijavi se in drži pesti, da bo uspelo ravno tebi!

*Pravila nagradne igre si preberite TUKAJ

Prijavi se!

Srečni izžrebanec nagradne igre je ŽIGA PESJAK. ČESTITAMO!

Snemanje z Mikićem

Poglej bloperse in
foto galerijo iz snemanja!!

Na galerijo

500 € žepnine

Žepnina običajno pomeni denar, s katerim si si lahko kot otrok privoščil nekaj manjšega, ampak v tej nagradni igri je to znesek v višini 500 € in s tem si lahko na ta poseben dan lahko kupiš točno tisto, kar si srce v tistem trenutku poželi. Pozor, žepnina bo na voljo samo en dan, tako da boš moral dejansko razmišljati kot milijonar, da jo boš lahko v enem dnevu potrošil. Bodi pripravljen na zapravljanje!

Gledring

Ferrari 430 Scuderia

Si že kdaj sanjal o tem da se voziš v rdečem Ferrariju? Želja se ti bo izpolnila! Kako hudo se ti to zdi? Zverina s 490 konjskimi močmi te bo odpeljala na nepozabno vožnjo. Poznaš občutek, kako se je voziti v res strupenem avtu, ko te pospešek prilepi na sedež in ko ti da cesta občutek popolne svobode? Ko kradeš poglede vseh ljudi in v njih zbujaš zavist? Bodi pripravljen na najboljšo furo v svojem lajfu!

Avto

Tajska masaža THAI

Čaka te razvajanje s tajsko masažo z aromatičnimi olji za dva v salonu Thai v Ljubljani. Ker je dan v življenju milijonarja poln razburljivih doživetij, si bosta vzela urico časa in se povsem sprostila in umirila. Prijeten ambient, goreče svečke, nežna glasba in spretne roke tajske maserke, ki bodo sprostile telo, da bosta v tem dnevu še bolj uživala kot sicer. Bodita pripravljena na najboljše sproščanje!

Thai

Ošterija Pr'Noni

Kako bolje zaključiti ta nepozaben dan kot z večerjo v dvoje v odlični restavraciji? Pravi milijonar se zna prepustiti kulinaričnim užitkom, preizkuša nove jedi in pijače. Pričakujejo vaju v Ošteriji Pr'Noni v Ljubaljni v rustikalnem ambientu ob odprtem kaminu, kjer si bosta lahko poleg mojstrsko pripravljenih jedi privoščila tudi vrhunsko vino. Pripravita se na nepozaben zaključek dneva!

Pr Noni

Luksuz za en dan?

Zakaj pa ne, sodeluj v nagradni igri!

Prijavi se

Pokrovitelji


THAI – Tajske masaže in savne. V 5 centrih po Sloveniji si v salonih Thai lahko privoščite tradicionalno tajsko masažo, masažo s toplimi zelišči, aromatičnimi olji, masažo lomi lomi, masažo hrbta, obraza in protistresno masažo. Zdravilno bodo na vas učinkovale tudi turška, finska ali infrardeča savna. Več o centrih Thai na povezavi: www.thai.si

Pokrovitelj

OŠTERIJA PR'NONI – Gostilna z romatičnim ambijentom in prekrasnim vrtom ob pritoku Ljubljanice je znana po svojih kulinaričnih posebnosti s pridihom italijanske kuhinje, širokim izborom vin, vrhunsko postrežbo in odličnim izborom sladic. V hladnješih dneh posebno vzdušje pričara odprt kamin. Več o Ošteriji Pr'Noni na povezavi: www.prnoni.si

Pokrovitelj

PIRMAN RACING- Podjetje vam omogoča, da se popeljete v svet adrenalinske vožnje s Ferrariji, Buggyi in ostalimi dirkalniki, kar je lahko tudi odlično darilo za posebne priložnosti. Več o Pirman racing na povezavi: www.pirman-racing.com

Pokrovitelj

GLEDRING-Gledring - družinsko podjetje, ki od leta 1949 izdeluje izdelke iz gume, vodilni evropski proizvajalec gumijastih tepihov, izdelanih po meri za vse vrste vozil. Gumi tepihi Gledring so prepoznavni zaradi edinstvenega dizajna, enostavnega čiščenja in vrhunske kakovosti. Vse izdelke si lahko ogledate na spletni strain: www.withcar.si

Gledring
 
Pokrovitelj