Tipske gumijaste avto preproge

Tipski gumijasti tepihi Gledring so učinkovita zaščita za notranjost vašega vozila. Vlaga, umazanija, blato – vse to se sicer rado zažre v pod avtomobila, gumi preproge pa lahko preprosto odstranite in očistite.

Ker gre za tipske izdelke, namenjene vsakemu modelu vozila posebej, se natančno prilegajo obliki notranjosti in jo učinkovito zaščitijo pred umazanijo. Njihovi robovi so izdelani tako, da preprečijo razlivanje vode, inovativna oblika v stilu profila avtomobilske pnevmatike pa je poleg privlačne oblike tudi enostavna za čiščenje.

Predpražniki Gledring so izdelani iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav, posebni čepki pa jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvile pod stopalke.

Enostavno čiščenje gumi tepihov Gledring

Gumi preproge Gledring so zaradi svoje oblike prilagojeni enostavnemu čiščenju.

Gumijaste preproge nimajo ostrih kotov, tako da lahko z krpo in čistilom hitro odstranite vso umazanijo iz gumi preproge. V primeru večje umazanije, kot je to tudi prikazano v videoposnetku se lahko poslužite visokotlačnega čiščenja in gumi tepihu vrnete prvoten izgled brez dodatnega napora.

Slovenski proizvajalec gumijastih preprog Gledring je inovator na področju hitrega in enostavnega čiščenja preprog.

Zaradi svoje enostavnosti čiščenja in odlične zaščite so gumi preproge Gledring primerne za vse letne čase.

Gumijasti tepihi - kakovost

Gumijaste preproge Gledring so izdelane iz kakovostne gume, ki nima neprijetnega vonja in ne drsi, poleg tega pa so pri izdelavi preprog upoštevani najvišji kakovostni, ekološki in drugi standardi.

Stroji za njihovo izdelavo so plod slovenskega znanja, v podjetju Gledring pa vsako preprogo pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi.

S pomočjo posebne naprave simulirajo njeno uporabo v vsakdanjem življenju ter s tem optimizirajo obrabo, drsnost in druge lastnosti, zato so preproge Gledring vodilne na trgu gumijastih preprog za osebna in lahka gospodarska vozila. V podjetju Gledring se namreč lahko pohvalijo z dolgo tradicijo že od leta 1949, bogatim znanjem in številnimi izkušnjami, kar se odraža tudi v kakovosti njihovih izdelkov.

Podjetje Gledring je za svoje gumi preproge razvilo namensko čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo gumi tepihov Gledring.

S prilagojenim čistilom za suho pranje lahko hitro in učinkovito očistite gumi tepihe Gledring v vašem vozilu brez uporabe vode, tudi v primeru močne umazanije.

Zaradi dodatne impregnacije bodo ob redni uporabi čistila vaše gumi preproge na izgled kot nove.

Eko čistilo je narejeno na vodni osnovi(H2O) in ne vsebuje grobih detergentov ali kemikalij, zato je prijazno okolju in človeku.

Vsebina čistila 500ml je primerna tudi za več kot 25 čiščenj celotnega kompleta gumi preprog Gledring.

Gumi tepihi

Pred vlago, umazanijo, snegom in snežno brozgo tla kabine vašega vozila učinkovito zaščitite z gumijastimi preprogami Gledring, ki izpolnjujejo najvišje kakovostne, okoljevarstvene in druge standarde.

Izdelane so iz kakovostne gume, ki ne vsebuje zdravju škodljivih snovi, poleg tega pa imajo preproge tudi prijeten vonj in ne drsijo. Preproge Gledring se lahko pohvalijo s privlačnim dizajnom avtomobilske pnevmatike in so brez ostrih robov, kar poleg imenitnega videza pripomore k enostavnemu čiščenju.

Tipske preproge Gledring so na voljo za več kot 500 modelov osebnih vozil ter se tako popolnoma prilegajo notranjosti avtomobila. Pritrdijo se s pomočjo originalnih čepov, kar prepreči premikanje in pripomore k večji varnosti.

Facebook

Facebook