Gumijasti avtotepihi Gledring

Izdelki Withcar.si predstavljeni v video obliki.

 

Avtopreproge Gledring so slovenski izdelek, iz človeku prijaznih materialov prijetnega vonja in brez strupenih primeri.

Gumijasti tepihi so izdelani natanko po merah avtomobilov, imajo visoke robove in nudijo izjemno dobro zaščito avtomobila pred umazanijo. Imajo tudi pritrdilne čepe, ki poskrbijo, da se avtopreproge ne premikajo.

 

Preproge so prepoznavne zaradi edinstvenega dizajna, ki onemogoča zastajanje in nabiranje umazanije ob izbočenih linijah preprog. Pranje in vzdrževanje je popolnoma preprosto, potrebujete samo vodo in gobo.

Tipske gumijaste avtotepihe Gledring, ki so izdelane točno po meri vašega avtomobila, si lahko izberete na povezavi: https://www.withcar.si/ponudba/avto-tepihi.

 

Gumijaste preproge Gledring so izdelane iz kakovostne gume, ki nima neprijetnega vonja in ne drsi, poleg tega pa so pri izdelavi preprog upoštevani najvišji kakovostni, ekološki in drugi standardi.

Stroji za njihovo izdelavo so plod slovenskega znanja, v podjetju Gledring pa vsako preprogo pred končno izdelavo tudi temeljito preizkusijo v skladu z najstrožjimi kriteriji in standardi.

S pomočjo posebne naprave simulirajo njeno uporabo v vsakdanjem življenju ter s tem optimizirajo obrabo, drsnost in druge lastnosti, zato so preproge Gledring vodilne na trgu gumijastih preprog za osebna in lahka gospodarska vozila. V podjetju Gledring se namreč lahko pohvalijo z dolgo tradicijo že od leta 1949, bogatim znanjem in številnimi izkušnjami, kar se odraža tudi v kakovosti njihovih izdelkov.

 

Podjetje Gledring je za svoje gumi preproge razvilo namensko čistilo za suho pranje in dodatno impregnacijo gumi tepihov Gledring.

S prilagojenim čistilom za suho pranje lahko hitro in učinkovito očistite gumi tepihe Gledring v vašem vozilu brez uporabe vode, tudi v primeru močne umazanije.

Zaradi dodatne impregnacije bodo ob redni uporabi čistila vaše gumi preproge na izgled kot nove.

Eko čistilo je narejeno na vodni osnovi(H2O) in ne vsebuje grobih detergentov ali kemikalij, zato je prijazno okolju in človeku.

Vsebina čistila 500ml je primerna tudi za več kot 25 čiščenj celotnega kompleta gumi preprog Gledring.

Facebook

Facebook