• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

WITHCAR.SI V PRENOVLJENI PODOBI

Konec leta 2020 smo za vas prenovili spletno stran Withcar.si. Verjamemo, da smo vam blizu že v tem trenutku, vendar vam želimo biti še bližje. Nova spletna stran je bolj prijazna vam, uporabnikom, z bogatimi vsebinami, hitrejšim in naprednejšim iskalnikom, lepšim in privlačnejšim izgledom. V trenutku boste našli točno to kar iščete, kliknili na bogato galerijo z izdelki in pogledali videje, ki vam bodo nadzorno predstavili izdelek in vam ga kar najbolje približali. Vse informacije o izdelku boste našli na enem mestu in z nekaj kliki bo paket na poti do vas. Še vedno vam bomo naprej omogočili hitro dostavo, saj poslujemo z bogato zalogo, nudili kakovostne izdelke in varno nakupovanje.

PREJ: Stara spletna stran

 

ZDAJ: Nova spletna stran

Kaj točno se je s prenovo zgodilo?

Kot smo že omenili, dodali smo nove vsebine, opise, video posnetke in slike. Galerije so pregledne, vse informacije so na enem mestu.

Dodali smo nov program kakovostnih univerzalnih izdelkov. V programu so le izbrani izdelki, za katere lahko jamčimo, da so kakovostni in uporabni za to, čemur so namenjeni. Več pa si lahko ogledate na spletni strani.

Od 10.11. do 23.11. vas razvajamo s popusti vse do 25%. Kliknite, preverite, preberite, poglejte, izberite ?

V sekciji O nas boste lahko izvedeli več o nas, kako in kdaj smo začeli, našo zgodbo, naše poslanstvo, zgodovino o podjetju. Če boste imeli vprašanje o izdelku, dostavi, drugih povezanih temah, pa boste našli zbrana pogosta vprašanja in odgovore. Če to še vedno ne bo dovolj, nas vedno lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefonske podpore, socialnih omrežij. Vsak dan od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro.

Kaj je tisto, kar nas ločuje od stare strani je tudi to, da boste lahko sami preverili, kje se nahaja vaš paket, takoj ko boste prejeli GLS-ovo številko za sledenje paketu. V kolikor bo prišlo do neljube situacije, lahko oddate reklamacijo preko reklamacijskega obrazca na spletni strani, da bomo še hitreje in učinkoviteje rešili situacijo. Brali boste lahko nov prenovljen blog s svežimi novičkami o Withcarju ali o aktualnih temah, ki so povezane z avtomobilsko industrijo.

Če še niste, vam predlagamo, da se registrirate na naši strani in takoj prejmete popust v vrednosti 5% od nakupa. Z nadaljnjim nakupovanjem, komentiranjem in dodajanjem slik na naši strani pa zbirate točke za popuste vse do -20%. Prvi ste oz. boste obveščeni o novostih in akcijah, ki potekajo na naši spletni strani. Izbirate lahko med različnimi načini plačila: plačilo ob prevzemu paketa, s kreditnimi karticami, preko Paypal-a ali po predračunu.


Sorodne objave