• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Uživajte pri odprtih steklih!

Zlasti v zmernih, pomladnih temperaturah lahko z odpiranjem stranskih stekel učinkovito ohladite kabino svojega vozila in izboljšate počutje med vožnjo, pred premočnim vetrom pa sebe in potnike zavarujte s kakovostnimi zračnimi odbojniki.

Danes je klimatska naprava praktično nepogrešljivi del opreme vsakega novega avtomobila, nekateri vozniki pa so pri njeni uporabi vseeno precej zadržani. Poleg upoštevanja načel varne oziroma zdrave uporabe klimatske naprave nekateri strokovnjaki tudi menijo, da je ob zmernih temperaturah bolje, da odprete stranska okna in s tem omogočite dostop svežega zraka.

Pri starejših vozilih brez klimatske naprave je odpiranje stranskih oken pravzaprav edini način, da med vožnjo ohladite kabino vozila. Vožnja z odprtimi stranskimi okni je lahko svojevrsten užitek, a pri tem pazite, da piš vetra ne bo premočan in usmerjen neposredno v vas ali potnike v vozilu, saj s tem tvegate prehladna obolenja in bolečine v vratu.

slider_new_img_odbojniki

Zato svoj avtomobil opremite s kakovostnimi tipski zračnimi odbojniki portugalskega proizvajalca DGA, ki se natančno prilegajo vsakemu tipu vozila posebej. Ti odbojniki preprečujejo premočan piš vetra in med vožnjo z odprtimi okni ustvarjajo naravno kroženje zraka. Tipske zračne odbojnike DGA odlikuje enostavna in hitra montaža brez uporabe posebnega orodja, izdelani pa so iz kakovostne in trpežne prozorne plastike, odporne proti poškodbam in praskam.

Zračni odbojniki preprečujejo vstop padavin v vozilo, zato se z odprtimi stranskimi stekli lahko vozite tudi v deževnem vremenu in brez uporabe klimatske naprave preprečite rosenje.

deflector_zracni_odbojnik_39Zračni odbojniki tako pripomorejo k boljšemu počutju med vožnjo ter manjšujejo potrebo po uporabi klimatske naprave, kar posledično pomeni tudi prihranek pri gorivu in nižje stroške. Tipski zračni odbojniki DGA so na voljo za veliko večino modelov avtomobilov, v spletni trgovini www.withcar.si pa boste našli tudi široko paleto druge dodatne opreme za svoje vozilo.

Za več  informacij lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 47 40, kjer vam bodo prijazni svetovalci z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

logo-withcar-small080 47 40_1 2

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se