IZDELEK MESECA: Strešni nosilci znižani za 10%

Kakršenkoli zimski izlet se ponavadi začne s prostorsko stisko. Če razmišljate o smučanju - je hitro jasno, da bo del opreme moral iti na streho. V tem primeru smo se odločili za decembrski izdelek meseca približati kupcem strešne nosilce priznanega proizvajalca Nordrive.

V naši ponudbi najdete dva tipa nosilcev. Tipski nosilci za osebna in tovorna vozila so narejeni po meri vozila, hkrati pa so narejeni iz odpornega aluminija in so veliko lažji od podobnih, narejenih iz železa, vendar z enako nosilnostjo – do 100 kg.
Univerzalni nosilci pa se pritrdijo na že nameščene sanke na strehi vozila.
Zgornja stran je prevlečena s protidrsno gumo, ki preprečuje premikanje tovora po strešnem nosilcu, vsi sistemi pa so opremljeni s protivlomno ključavnico. Pritrdilne roke so prilagojene vsakemu tipu vozila, tako da je montaža čim lažja, obenem pa nudijo čvrsto vez med streho in tovorom.
Najnovejši nosilci v naši ponudbi, pa so nosilci za polne sani, ki se tudi prilagajo po dolžini.
Namestitev prtljažnih sistemov je zaradi odličnih tehničnih rešitev preprosta in lahko jih namestimo brez dodatnega orodja.
Ne pozabite - če vam izdelek ne ustreza, lahko uveljavite našo 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo in preprosto dobite povrnjen denar.
Od 3. do 17. februarja jih lahko skupaj s strešnimi kovčki istega proizvajalca najdete znižane za 10%!

Sorodne objave

Facebook

Facebook