Oblikujte preprogo Gledring nove generacije!

Gledring fb banner web version-2Mednarodno priznano slovensko podjetje Gledring vas vabi, da pod vodstvom vrhunskih mentorjev oblikujete gumijasto avtomobilsko preprogo nove generacije in razširite svoje znanje na področju oblikovanja.

Družinsko podjetje Gledring je edini slovenski proizvajalec gumijastih preprog za osebna in lahka gospodarska vozila, njihovi izdelki pa so izjemno cenjeni tudi v mednarodnem prostoru. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1949, proizvodnje gumijastih preprog so se lotili leta 1988, v začetku leta 2006 pa so začeli pospešeno vlagati v razvoj novih izdelkov ter na podlagi lastnega znanja razvili tipske gumijaste preproge. Te so v celoti plod slovenskega znanja, enako velja za vrhunske materiale in stroje, ki jih uporabljajo pri izdelavi preprog.

Preproge Gledring, ki so v celoti plod slovenskega znanja, slovijo po svoji kakovosti, saj so izdelane iz najkakovostnejše gume, ki je trpežna, prijetna na pogled in otip ter brez kakršnegakoli neprijetnega vonja. Poleg natančnega prileganja vsakemu tipu vozila posebej se lahko pohvalijo tudi s privlačnim dizajnom avtomobilske pnevmatike, ki je za povrh še enostaven za čiščenje.

V podjetju Gledring so ponosni na svojo tradicijo, domače znanje in slovensko kakovost, čemur ostajajo zvesti tudi v prihodnje. Zato k sodelovanju vabijo mlade slovenske oblikovalce, ki bodo pod strokovnim mentorstvom priznanega slovenskega oblikovalca Andreja Kregarja iz podjetja Kreatif Design razvili svojo idejo dizajna gumijaste avtomobilske preproge prihodnosti ter si obenem pridobili dodatno znanje na področju oblikovanja. Cilj projekta ni le razvoj novega dizajna, temveč tudi edinstvena priložnost mladim slovenskim oblikovalcem, da se uveljavijo tako v domačem kot tudi tujem prostoru.

Gledring fb banner web version

Vse sodelujoče čakajo privlačne denarne nagrade, najboljši dizajn pa bo seveda krasil tudi novo generacijo vrhunskih gumijastih preprog Gledring. Nekaj najboljših zamisli bo, skupaj z imeni avtorjev, predstavljenih tudi v vodilnih slovenskih in nekaterih tujih avtomobilskih medijih ter na najpomembnejših svetovnih sejmih (v Frankfurtu, Dubaju, Parizu, Istanbulu, Las Vegasu …), katerih se družba Gledring redno udeležuje.

Za sodelovanje na natečaju jim na elektronski naslov natecaj@gledring.com do 15. 03. 2016 pošljite kratko predstavitev članov svoje ekipe, dosedanje dosežke, skico poljubne preproge, ki bo prepričala žirijo, ter seveda svoje kontaktne podatke. Pravila in pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani www.gledring.com

Sorodne objave

Facebook

Facebook