Kako pripraviti vozilo na zimo?

Poskrbite za svojega jeklenega konjička še pred zimo – njegovo notranjost zaščitite pred vlago in umazanijo, za na smučanje pa izberite kakovosten strešni kovček in ne pozabite na snežne verige!

Zima je eden izmed najlepših letnih časov, a poleg pravljične beline in številnih zimskih radosti prinaša tudi nizke temperature, vlago in umazanijo. Sebe boste zaščitili s toplo bundo in nepremočljivimi čevlji, ustrezno pa morate poskrbeti tudi za svojega jeklenega konjička.

Njegovo notranjost zaščitite s kakovostnimi tipskimi gumijastimi preprogami Gledring, ki se natančno prilegajo vsakemu modelu avtomobila posebej. Odlikuje jih visok rob, ki preprečuje, da bi se  voda in umazanija razlivali po tleh, poleg tega pa se preproge Gledring lahko pohvalijo z inovativnim vzorcem avtomobilske pnevmatike, ki poleg privlačnega videza omogoča enostavno čiščenje. Zaščitite tudi prtljažnik, kamor boste tako lahko brez zadrege zložili mokre smučarske čevlje in drugo opremo. Kakovostne preproge Gledring so izdelane iz trpežne gume, tako da ščitijo tudi pred poškodbami.

Če se boste smučanje odpravili s celo družino, bo prtljažnik verjetno premajhen – smuči morajo na streho! V ta namen izberite kakovostne strešne nosilce Nordrive, ki so prilagojeni posameznemu tipu avtomobila in zato omogočajo čvrsto pritrjevanje na streho vozila. Smuči ali drugo opremo lahko spravite tudi v kakovosten strešni kovček Nordrive, ki je izdelan iz trpežne plastike in zahvaljujoč posebnemu premazu odporen na praske in druge zunanje vplive.

Med obvezno opremo vsakega odgovornega voznika sodijo snežne verige, z njimi pa zadostite tudi predpisom glede obvezne zimske opreme. Izberite snežne verige Hilfer, ki jih odlikuje enostavna in hitra montaža, poleg številnih dimenzij pa so na voljo tako verige s členi premera 8 milimetrov kot tudi robustnejše verige s 16-milimetrskimi členi, ki so primerne za dostavna vozila in vozila pogonom na vsa štiri kolesa.

snezne-verige_1_1_1_1_1_1_1_1

Vse to boste našli v spletni trgovini www.withcar.si, izbirate pa lahko tudi med številno drugo opremo in dodatki za vaš avtomobil. Za dodatne informacije nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 57 40, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Sorodne objave

Facebook

Facebook