• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Kaj sam lahko storim za varno pot?

Začetek pomladno-poletne sezone je tu in prav tako tudi dolge vožnje do cilja ali pa roadtripov, ko boste na enem mestu lahko preživeli manj kot en dan. Dolge vožnje in sedenje pa na vseh pusti posledice. Pojavi se utrujenost, bolečine v hrbtu, nogah in zadnjici. Zato si je priporočljivo vzeti vsaj nekaj minut za raztezanje oziroma za prekrvavitev telesa.

Zato smo vam pripravili 5 vaj, ki jih boste z lahkoto opravili in osvojili, ko se boste ustavili na postajališču in si vzeli čas za postanek. Bolje se boste počutili, prebudili se boste in dobili novo moč za pot. Po vajah vam priporočamo še počitek in popito zadostno količino vode.

Pa kar začnimo ;)

VAJA 1: Skoki čez črto Poiščemo belo črto ali neko točko. Naredimo rahel razkorak in začnemo poskakovati iz ene noge na drugo. Da se še bolj ogrejemo, je dobro dvojno poskakovanje iz ene noge na drugo. To ponovimo 2krat po 20 poskokov.

VAJA 2: Ogrejmo tricepse Tu si boste najlažje pomagali z odbijačem. Odprite prtljažnik, razširite Doggymat (če ga imate), obrnite se in položite roke. Pazite, da imate komolce in dlani pod kotom 90 stopinj. Prav tako bodite pozorni na noge, da bodo pod ravnim kotom, prsti na nogi naj gledajo proti nebu. Začnite se spuščati in dvigovati, vso moč morate čutiti na vaših tricepsih. Ponovite 3krat po 8 ponovitev.

VAJA 3: Sklece Tudi pri tej vaji si lahko pomagate z odbijačem. Postavite se pred prtljažnik, položite roke, noge pa naj grejo daleč od vas, da ste skoraj v vodoravnem položaju. Roke naj bodo v vodoravni liniji z glavo, vendar širše. Začnite se spuščati in dvigovati. Moč boste začutili v ramenih in med lopaticami. Pazite, da ramena potiskate dol. Ponovite 3krat po 10 ponovitev.

VAJA 4: Izmenično skakanje Poiščemo najbližji robnik ali pa pločnik. Začnemo izmenično skakati z desno in levo nogo, gor in dol. To vam bo zelo pognalo kri po nogah in celem telesu. Ponovite vajo vsaj dvakrat po 20 izmeničnih skokov.

VAJA 5: Relax počep Zakrožite z rokami in naredite počep. To naredite v prvi ponovitvi vsaj 8 krat ter ponovite vajo tolikokrat, da se boste počutili popolnoma sproščene.

Seveda ne pozabite na vodo in počitek, ki sta še tako zelo pomembna, da boste na cesti varni. Srečno pot in obilo lepih trenutkov na poti in na cilju vam želi Withcar.si.

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite na svoj prvi nakup!
Registrirajte se