• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Izdelek meseca - tipske preproge Gledring (znižane 20%)

Kvaliteta in kakovost Gledring preprog sega nazaj v leto 1949, ko je slovensko družinsko podjetje Gledring začelo s proizvodnjo gumijastih izdelkov. V 27-ih letih, odkar so začeli s proizvodnjo gumi preprog za osebna in poltovorna vozila, so razvili že več kot 400 modelov preprog, kar jih uvršča med največja podjetja v tem segmentu.

Vožnja avtomobila se začne s pritiskom na pedalko in neizogibnim stikom stopala s talno oblogo ali zaščito. Morda le mi tako razmišljamo - vendar lepe in čiste preproge že vnaprej vožnjo naredijo vsaj malo bolj udobno. Gledring preproge iz kvalitetne, 100% SBR gume brez aditivov imajo unikaten dizajn, ki omogoča enostavno čiščenje, tudi z visokotlačnim čistilcem. Tako preproge res najbolje služijo vam in ne vi njim, saj jih ne glede na umazanijo lahko kompletno očistite v parih minutah.

Nekako splošno sprejeto je, da pozimi zaradi snega in večje količine umazanije pod avtomobila zaščitimo z gumijastimi preprogami, vendar pa pozabljamo, da se vplivi na notranjost avtomobila ne spremenijo drastično poleti. V avto vnašamo iglice, pesek, sol ter imamo hkrati večjo frekvenco vstopanja in izstopanja v vozilo.

Prav zato so Gledring preproge s svojim unikatnim dizajnom, ki dobro zadržuje vodo in suho umazanijo, idealne v vseh vremenskih razmerah in letnih obdobjih. Preproge so narejene po meri vozila za več kot 400 modelov, ter s popolnim prileganjem dobro ščitijo pred vlago, prahom in umazanijo.

30 KOMPLET

Gumijaste preproge preprosto namestite pod sedeže in jih pritrdite s čepi (če so predvideni v vozilu). Pri avtomobilih, kjer so priloženi samorezni čepi, slednje navrtajte v dno avtomobila (ne poškodujejo preproge) in nanje nataknite preproge.

Do 16. septembra lahko preko spletne trgovine Withcar.si najdete preproge znižane do kar 20%! Zagotovite si svoje s klikom na povezavo.

Ob registraciji pridobite
-5%na vse izdelke
na svoj prvi nakup! Registrirajte se