Gremo na smučanje

Ob menjavi letnega časa oz. prehajanje v zimsko obdobje in s tem povezano menjavo vremena, poskrbimo za svojo garderobo, natikače zamenjajo zimski čevlji, lahkotno jakno debela puhovka, v žepe zatlačimo rokavice, ušesa zaščitimo s kapo, vrat s šalom itn., vendar pa prepogosto pozabimo, da omenjene spremembe, kot so povečan vnos vode, blata, snega, soli, umazanije ipd. z zimskim časom neizmerno narastejo, z njimi pa se tako spremeni tudi vpliv na naš avto.  

Da bi zaščitili pod avtomobila in se izognili vsem neprijetnosim in dragim globinskim čiščenjem, ga zaščitite s slovenskimi tipskimi gumijastimi preprogami podjetja Gledring, ki so narejene natančno po merah vsakega vozila posebej in z visokimi robovi preprečijo razlivanje vode in s tem nudijo najboljšo zaščito vašega avtomobila, inovativna oblika v stilu profila avtomobilske pnevmatike pa je poleg privlačne oblike tudi enostavna za čiščenje. Izdelani so iz najbolj kakovostne gume ter zato brez neprijetnih vonjav, posebni čepki pa jih čvrsto držijo na svojem mestu ter s tem preprečujejo, da bi se spodvile pod stopalke.

Ko smo ravno pri varnosti na cesti, naj omenimo, da se vas bo velika večina podala na smučanje v bližnje Alpe, Dolomite ali kakorkoli v višje ležeče predele, kjer so vremenske razmere še veliko bolj nepredvidljive, zato je naloga vsakega odgovornega voznika, da se na to pripravi in opremi s snežnimi verigami, saj si enostavno ne more privoščiti, da bi obtičal v snegu. Snežne verige Hilfer so najbolje prodajane verige v Sloveniji zadnjih 15 let, v spletni trgovini www.withcar.si pa jih najdete najceneje na spletu. Njihovo nameščanje je sila enostavno in ne zahteva nikakršnega dodatnega znanja ali orodja.

Če pa se boste na smučanje odpravili s celo družino, boste kaj kmalu ugotovili, da bo v vašem avtomobilu zmanjkalo prostora za vso želeno prtljago, še posebej za par parov smuči. Kam z njimi? Seveda, na streho! V ta namen izberite kakovostne strešne nosilce Nordrive, ki so prilagojeni posameznemu modelu avtomobila in zato omogočajo čvrsto pritrjevanje na streho.

nosilci

V kolikor pa vam bo poleg smuči primanjkovalo prostora tudi za dodaten kos prtljage ali dva, na streho namestite kakovosten strešni kovček istega proizvajalca, ki jIMG_5138e izdelan iz odporne ABS-plastike s posebnim premazom proti praskam, opremljen pa je tudi s protivlomno ključavnico, ki bo tekom vašega dopusta poskrbela za varnost vaših smuči in drugih predmetov.

Za celostno zaščito in piko na i, pa poskrbite tudi za prtljažnik vašega avtomobila, da boste vanj lahko brez zadrege zložili mokre smučarske čevlje in drugo opremo ali pa vanj brez skrbi spus tili vašega mokrega, zasneženega, razposajenega štirinožca in ga zaščitite s tipskim koritom, ki se popolnoma prilega obliki vašega prtljažnega prostora. Korita so izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, zato nudijo učinkovito zaščito in se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, visoki robovi pa bodo preprečili razlivanje večjih količin vode in umazanije, prav tako pa bodo zaščitili robove prtljažnega prostora. Ko pa boste svoj avtomobil prodajali, ga preprosto odstranite in prtljažnik bo videti kot nov!

Vse to najdete v spletni trgovini www.withcar.si, kjer pa je na voljo tudi široka paleta druge dodatne opreme za vaše vozilo, vsi izdelki pa so na zalogi in dobavljivi najkasneje v štiriindvajsetih urah od obdelave naročila. Za več informacij nas lahko kontaktirate preko e-pošte info@withcar.si, naše Facebook strani ali pa nas pokličete tudi na brezplačno telefonsko številko 080 47 40,  kjer vam bodo prijazni svetovalci z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Sorodne objave

Facebook

Facebook