• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Avtoskop za mesec MAJ 2019

Vas zanima, kaj vas čaka v mesecu MAJU? Vas in vašega jeklenega konjička? Poiščite vaš znak in si preberite, kaj vam tokrat prinašajo zvezde v AVTOSKOPU, ki ga je za  vas pripravil Withcar.si.

  OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)

Pazite, da se ne boste prehitro zaljubili v tem mesecu, saj ste do sedaj resno delali na pogljabljanju ljubezenskih vezi. Zato naj vas ne zavedejo ogromni reklamni panoji, ki vas napeljujejo k novem jeklenem prijatelju. Ustavite se, zadihajte in nato šele naredite nov korak. Po 20. bodo stvari ponovno oživele, na splošno boste kipeli od energije in prav tako vaš jekleni konjiček, ki še zdaleč ni za staro šaro.

 BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)

Maj bo srečen mesec za vas in vaše vozilo. V tem mesecu boste zgovorni, samozavestni in prepričljivi. To bo odličen čas za potovanje, zato si začrtatje pot, katero boste prepotovali in poskrbite za dobro družbo (lahko je tudi vaša družina ;). Druga polovica meseca vama bo popolnoma naklonjena, zato izkoristita ponujeno in opravita vse kar vama leži na duši - tudi tiste opravke, ki jih že kar nekaj časa prelagata. Večere si rezervirajte za romantiko, nekje pod zvezdami na havbi vašega konjička :).

 DVOJČEK in njegov avtomobil (22.5. - 21.6.)

Počutila se bosta neustavljiva, vseeno pa bodita previdna, da ne bosta prehitro zapravila vse energije. Ker bo vaš duh nemiren, se boste gnali novim dogodivščinam naproti. Z avtom bosta obšla vse glavne ulice, spoznavala nove ljudi, vendar pazite, da ne boste posegli po nečem, kar bi lahko kasneje obžalovali. Se pravi, kar bosta v prvem mesecu "zasadila", to se vama bo v drugi polovici začelo obrestovati :).

 RAK in njegova raketa (22.6. – 22.7.)

Če boste vi negativni, se bo to zrcalilo tudi na vašega jeklenega prijatelja. Distancirajte se od negativnih energij, vsaj v prvh 14 dneh meseca ne sprejemajte radikalnih odločitev. Mali servis le naredite na avtu, velikega pa raje prestavite oziroma počakajte na pravi čas. Po 15. v mesecu se bosta oba bolje počutila :). Ljubezen bo cvetela na vseh področjih. Avto boste gledali z zaljubljenimi očmi, prav tako srčno izbranko oziroma izbranca. Tudi za družino si boste vzeli več časa. Brez večjega truda boste dosegli želeno.

 LEV in njegova strela (23.7. - 23.8.)

Prva polovica meseca bo idealna, da pokažete več drznosti tako v ljubezni kot v financah. Ljubezensko poskrbite zase, finančno pa za vaše vozilo. Osvežite ga, kupite mu dišavo, operite ga in dobro očistite notranjost, da boste ponosni nase in nanj. Ko boste imeli tako urejen avto, boste bolj samozavestni, lažje boste spoznali nove ljudi in stkali pomembne vezi. Po 21. pričakujta oba z jeklenim konjičkom naval nove pozitivne energije.

 DEVICA in njen turbo avto (24.8 - 22.9.)

V sredini meseca bo vaša koncentracija na vrhuncu, saj bo Merkur v znamenju bika, zaradi tega boste imeli več časa za priprave na potovanje z vašim vozilom. Merkur bo nadvse ugoden za vse vaše želje, saj jih boste lažje uresničili. Po 15. maju boste občutili več skladnosti z vašim jeklenim prijateljem. Po temeljitem premisleku boste vložili raje v nepremičnino kot pa v novega jeklenega konjička. Maj bo na splošno odlično obdobje za razmišljanje o prihodnosti...

 TEHTNICA in njen lahek avto (23.9. - 23.10.)

Razmislite, katere zadeve potrebujejo epilog. Če jih ne boste pravočasno zaključili, se lahko obrišete pod nosom za čudovit roadtrip, katerega si lahko privoščite proti koncu meseca. Mars v raku, kateri bo vstopil 16. maja, bo upočasnil vaš napredek in tudi na cesti boste bolj počasni. Vseeno ne odnehajte le zato, ker stvari ne potekajo po planu. Venera vam bo vseeno omogočila, da zasijete v vsej svoji luči po 21. v mesecu. To vas bo naredilo bolj igrive in poskočne. Pazite le na prevelike cilje, ki lahko prinesejo frustracije, če so nedosegljivi.

 ŠKORPIJON in hitri grom (24.10. - 22.11.)

Ali še govorite? V prvem delu meseca boste tihi kot električen avto, ki pa ni pravi nakup za vas, če razmišljate v tej smeri, saj želite stabilnost, električen avto pa vam jo zaenkrat težko ponudi. Ker se boste umaknili od središča pozornosti, boste dobili občutek kot da stojite na enem mestu, vendar to ni res. Vaš jekleni prijatelj vas bo odpeljal od točke A do točke B, zato dobro izkoristite, kar vam je dano v tistem trenutku. Najbolje se boste počutili med 16. in 21. majem.

 STRELEC in avto lep kot puška (23.11. - 21. 12.)

Do 16. maja bosta z vašim prevoznim sredstvom nabita z energijo. Vendar ne dajajte obljub svojim najbližjim, če boste že takoj na začetku vedeli, da jih boste težko izpolnili. Z avtom se držita bolj zase in ko bosta res pripravljena se začnite dogovarjati za zmenke in sestanke. Napredek lahko pričakujete tudi na finančnem področju, saj bo vaš avto čudežno manj porabil kot ponavadi, vi pa boste imeli bolj debelo denarnico. Avto vam bo omogočil prijeten skok v nov mesec.

 KOZOROG in prevozno sredstvo (22.12. - 20.1.)

Največ energije lahko pričakujete 6. maja, ko bo Merkur vstopil v znamenje bika, in 15. maja, ko vas bo Venera pobožala z ljubeznijo. Zelo dobro se boste počutili v vašem avtomobilu, saj vam bo nudil zadovoljstvo, srečo, vseeno pa pazite, da ne zgubite s stika z realnostjo in pogleda na cesto. V tem mesecu se ne smete prepustiti brezdelju, ker vas planeti lahko hitro zapustijo. Zato vstanite zgodaj, prižgite avto in se odpeljite novim opravkom naproti.

 VODNAR in njegov dirkalnik (21.1. - 18.2.)

Začutili boste naval ustvarjalnosti. Do sredine meseca boste z lahkoto izrazili svoje mnenje, glas, delili želje in ideje pa čeprav bo kdaj pa kdaj navzoč le vaš jekleni konjiček. To sploh ni pomembno, pomembna je vaša volja in navdušenje do življenja. Ko boste v avtu, boste začutili svež vetrič, ki vam bo pomagal in vas bo opogumil, da naredite korak v neznano. Če želite doseči kar se da najboljše rezultate, poskrbite, da je vaše vozilo brezhibno in čisto.

 RIBI in jekleni konjiček (19.2. - 20.3.)

Tako kot je maj čas prebujanja narave, tako se boste prebudili vi, vaš avto in vaše brbončice. Požrešni boste in to se bo odražalo tudi na vašem vozilu. Vedno, ko boste na pumpi, boste izkoristili nakup tudi zase. Vseeno se skušajte izogibati nočnim prigrizkom, da vam ne bo poleti žal. Sonce in Merkur bosta z 21. majem prinesla nekaj novih izzivov in težav. Pomembno bo le to, da jih boste znali obrniti sebi v prid. Če boste pazljivi tako v medosebnih situacijah kot tudi na cesti, boste mesec končali z občutkom zadovoljstva.

 

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se