• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

Avtoskop za mesec APRIL 2019

Vas zanima, kaj vas čaka v mesecu APRILU? Vas in vašega jeklenega prijatelja? Poiščite vaš znak in si preberite, kaj vam tokrat prinašajo zvezde v AVTOSKOPU, ki ga je za  vas pripravil Withcar.si.

  OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)

Oven, tokrat tebe in tvoje vozilo čaka živahno in razburljivo obdobje. Stremeli boste po novem, vendar ne po novem jeklenem konjičku, temveč po novih poteh, ki jih boste prevozili skupaj s svojim avtom. Napolnite prtljažnik z dobrotami in se s prijatelji odpeljite v naravo na piknik, saj je idealen čas, da okrepite vezi z vsemi, ki vam kaj pomenijo.

 BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)

Pred vama je prijeten mesec. Med vožnjo se boste lahko zalotili v globoki debati s samim seboj ali pa z vašim jeklenim konjičkom, s čimer si lahko odprete nova vrata k uspehu. V tem mesecu se bo vse bolj vrtelo okoli duhovnosti. Na vozilo boste gledali z drugimi očmi in ne le kot strošek. 21. aprila bo v vaše znamenje stopilo sonce in prineslo novo energijo. Energije vam ne bo primanjkovalo, zato ne iščite izgovorov, da nimate časa za čiščenje avta. Pa končno zamenjajte te gume ;)

 DVOJČEK in njegov avtomobil (22.5. - 21.6.)

V aprilu boste zelo ambiciozni. Ker vas bodo preplavile vse mogoče misli, se poizkusita z vozilom dobro organizirati, da se ne bosta brezciljno vozila naokoli in nič opravila. Sicer pa bo april odličen za podpis novih poslovnih dogovorov, zato se le dobro pripravite in še pravočasno odpravite na pot. Konec meseca vas čaka nekaj več romantičnih doživetij, zato le poskrbite, da bo vaš avto čist, ko se boste odpravili na zmenek. Nikoli ne veste, koga boste morali odpeljati domov ;)

 RAK in njegova raketa (22.6. – 22.7.)

Mars bo močno vplival na vašo vožnjo in ambicije. Zelo intuitivni boste v tem mesecu, zato se le poslušajte in prav tako poslušajte vaše vozilo. Če je čas za servis, le to storite. Sicer pa je prvih dveh tednih meseca čas za ljubezen. Bodite pozorni na vse okoli sebe. Ne glede na to, s kom si boste zrli iz oči v oči, boste napolnjeni z energijo. Prav tako boste sanjali o prejšnjem avtu. Ste šli res iz dežja pod kap?

 LEV in njegova strela (23.7. - 23.8.)

V tem mesecu bodo vsi opazili vas in vaše vozilo. Izžarevali boste energijo, ki se bo kar vila za vami. Za vse boste našli čas, resno pa se boste posvetili vašemu jeklenemu konjičku, ki vam bo še kako hvaležen. Bodite družabni, dobro vam bo delo. Dogovorite se s prijatelji, skupaj se odpeljite v mesto. Bodite tokrat vi tisti, ki poskrbite za zabavo.

 DEVICA in njen turbo avto (24.8 - 22.9.)

Omejitve bodo tokrat načele živce vam in vašemu jeklenemu konjičku. Kamorkoli se boste obrnili, bosta občutila napetost in stres. Spremljal vaju bo rdeči val na cesti, zato bosta začutila željo po uporu. Bolj boste pozorni na to, kaj si vi želite in česa ne. Po drugi strani pa boste v ljubezni zelo naklonjeni svoji drugi polovici, svojemu vozilu in družinskemu življenju. Prepustite se sanjarjenju in si ne postavljajte vprašanja kot je ali bi slučajno morali narediti glavni servis na avtu? Raje počakajte na maj :)

 TEHTNICA in njen lahek avto (23.9. - 23.10.)

Ne "tehtajte" preveč in še danes začnite načrtovati nepozaben roadtrip, ki ga boste uresničili še v tem mesecu. V aprilu boste zelo komunikativni, poglobili boste vezi z vašimi najbližjimi, vaš avto vam bo hvaležen, ker mu boste posvetili tisto urico in ga temeljito očistili ter pripravili za nove dogodivščine. Nasploh bo vse prijetno in v barvah pomladi. Če bosta z jeklenim konjičkom konec meseca uresničila tisto potovanje, utegneta spoznati ogromno zanimivih ljudi. Pa srečno pot! Brum brrrum :)

 ŠKORPIJON in hitri grom (24.10. - 22.11.)

V tem mesecu imate dve možnosti, ostati doma in se smiliti samemu sebi ali pa pokazati pogum, se usesti v avto in rešiti vse kar vam pride na pot. Če boste ubrali drugo opcijo, boste bolj samozavestni, kar se bo poznalo na vaši zunanjosti. Z avtom bosta blestela. Ampak naj vas to ne preslepi, pogledati bo treba širšo sliko, saj ni vse zlato, kar se sveti. Mogoče bo potrebno dvigniti pokrov motorja in se poglobiti v dušo avta.

 STRELEC in avto lep kot puška (23.11. - 21. 12.)

V zraku bo posebna, naelektrena energija, kar bo v vas vzbudilo tekmovalni duh. Ni pomembno kje boste, čakajoči na zeleno luč na semaforju, v križišču, v neki stranski cesti, vsi okoli vas bodo potencialni tekmovalci. Vendar bodite pazljivi, saj bodo nepremišljena dejanja vodila k posledicam. Od 10.aprila dalje vas bo retrogradni Jupiter nagovarjal, da naredite korak naprej. Sicer si boste prizadevali, da boste več naredili na duhovnosti pa vseeno ne boste morali mimo popolnoma novega jeklenega konjička, ki vam bo pomežiknil čez cesto. Je čas za novega?

 KOZOROG in prevozno sredstvo (22.12. - 20.1.)

Aprila boste zelo hvaležni vašemu jeklenemu konjičku, saj vas bo spremljal ob vseh pomembnejših dogodkih. Ker boste pozitivno gledali na svet, boste razbremenjeni in to vam bo omogočilo, da boste lažje sledili zastavljenim ciljem, vendar le do 19. aprila. Po tem datumu se boste zaprli v vaše vozilo in v vaš svet. Zato vozilo pripravite na pomlad in ga očistite, to bo dobro delo vam in vašemu vozilu.

 VODNAR in njegov dirkalnik (21.1. - 18.2.)

Ker boste v tem mesecu zelo komunikativni, vas bodo večkrat zalotili v pogovoru z vašim jeklenim konjičkom. Ja kaj pa lahko naredite, če vas le on tako dobro razume pa še največ časa preživita sama. Vaše besede bodo zelo prepričljive in kmalu boste sami sebe prepričali, da ta mesec še ni potrebno očistiti avta, kaj šele narediti glavni servis. Zaradi venere boste čustveni in strastni, kar lahko zaneti spogledovanje s sosedovim avtomobilom, ki je pravkar kupil novega. Ampak ni večje bojazni, da bi zamenjali starega, v maju boste že pozabili na to misel.

 RIBI in jekleni konjiček (19.2. - 20.3.)

Sanjarjenje bo vaše glavno početje v tem mesecu. Ker komunikativnost v tem mesecu ne bo vaša glavna vrlina, se boste zato na duhovni ravni še bolj povezali z vašim avtom. Iskali boste intelektualnost, ki pa je žal ne boste dobili pri soljudeh. Zato se prepustite vožnji, odpeljite se na kratek roadtrip in poskrbite, da z jeklenim konjičkom ne bosta lačna še manj pa žejna. To pomeni, da pravočasno obiščite bencinsko črpalko in ne vozite na hlape. Če boste slučajno začutili zamenjavo po avtu, partnerju ali službi - to storite do 19. aprila.

 

 

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se