• Brezplačna poštnina - ob nakupu vsaj 2 izdelkov
  • Brezplačna vračila - v 30 dneh
  • 100% varen nakup - varna plačila
0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

0 Košarica
0.00 EUR

Izdelki v košarici

V košarici še ni izdelkov.

AVTO HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2019

Vas zanima, kaj vas čaka v tem mesecu? Vas in vašega jeklenega konjička, ki vam vsak dan dela družbo? Poiščite vaš znak in si preberite, kaj vam tokrat prinašajo zvezde v prvem AVTOSKOPU, ki ga je za  vas premierno pripravil Withcar.si.

 

  OVEN in njegov avto (21.3. - 20.4.)

Še nekaj dni bo vaše vozilo lahko uživalo v prisotnosti Marsa, kar se bo predvsem odražalo na energiji avta. Odpeljite vaše prijatelje na lepše, saj bo vaš jekleni konjiček oddajal zelo pozitivno energijo in vsi skupaj se boste počutili odlično! Pa varno pot! Polna luna 19. februarja bo poskrbela, da avto pogledate skozi finančne in materialne oči. Hmm le kaj bi to pomenilo? Vprašali se boste ali se vam vaš avto izplača ali se boste raje na naslednji izlet odpeljali z javnim prevozom!

 BIK in osebna formula (21.4. - 21.5.)

Februar bo zelo lep mesec, saj bo avto v znamenju bikca prav veselo gnal po cestah in kljub mrazu hitro ogrel notranjost vozila. Zlasti s strani Merkurja lahko pričakujete nekaj prijetnih presenečenj. Na začetku meseca bo v ospredju vaša skrb za prijatelje in njihovo dobro. Odnosi se bodo poglobili, v drugi polovici meseca pa prinesli še več zabave in smeha. Preživite čim več časa v avtu z družbo, in če se da podnevi ter z 0,0!

 DVOJČEK in njegov avtomobil (22.5. - 21.6.)

Pred vašim avtom je dokaj napet mesec, saj se bo občutek jasnosti in gotovosti, ki ste ga imeli vsi skupaj, počasi razblinil. Osredotočenost avta ne bo več 100%, vihrali boste sem ter tja. Skratka: planeti bodo prinesli nekaj zmede in tesnobe. Kaj manjka mojemu avtu? Mars bo prinesel nekaj boljše energije in takrat boste popolnoma pozabili na svoje dvome. Stresno obdobje se bo okrepilo okoli 19. v času polne lune. Odvečno energijo lahko usmerite v urejanje avta. Operite ga in posesajte. Hvaležen vam bo!

 RAK in njegova raketa (22.6. – 22.7.)

Med vami in avtom se bo spletla posebna čustvena vez. Radi ga imate in hvaležni ste mu, da obstaja. Vseeno pa bosta prva dva tedna nekoliko fizično naporna in utrujajoča, zaradi česar se boste morali v drugi polovici meseca malo manj voziti– četudi ne boste želeli. Polna luna 19. Februarja bo poskrbela za tople misli in vzajemnost z vašim jeklenim konjičkom.

 LEV in njegova strela (23.7. - 23.8.)

Začetek februarja bo v vašem avtu vzbudil občutek, kot da sanja. Je mogoče kriv voznik? Prepustite se energiji in mislim, ki vas obdajajo, ko ste sami z vašim avtom in tretjega v mesecu zavijte nekam, kamor vas vleče srce.  Pred polno luno (19.2.) skušajta z jeklenim konjičkom opraviti prav vse posle in opravke. Jupiter bo vse skozi z vama!

 DEVICA in njen turbo avto (24.8 - 22.9.)

Zaradi vpliva Merkurja in Sonca bodo na začetku meseca najprej vašemu avtu v ospredju drugi na cesti, se pravi boste zelo obzirni do drugih, še predvsem pa do vaše ljubljene osebe, ki vam bo delala družbo v avtu. Položaji in tranzicije planetov bodo omogočile, da bo vaš avto malo manj trošil bencina kot po navadi. Ne pustite avtu, da okolica preveč vpliva nanj, osredotočite se na cesto in prometne znake.

 TEHTNICA in njen lahek avto (23.9. - 23.10.)

Pohitita z vašim jeklenim konjičkom in čim prej zaključita zadeve. Do 3. ga v mesecu naredita vse potrebno, saj bosta potem oba dokaj zasanjana zaradi vpliva Venere. Vožnja bo impulzivna in hkrati zelo lahkotna. To bo malce ohladilo vaše ljubezensko življenje in ustavilo potrošnjo bencina (oziroma vsaj razumska poraba denarja bo).

 ŠKORPIJON in hitri grom (24.10. - 22.11.)

V začetku meseca se bodo pojavili konflikti med vami in vašim vozilom, ki se bodo že takoj po tretjem februarju umirili. Venera bo podprla delovanje vašega avta , četudi to pomeni manj traparij in lepih oziroma navihanih trenutkov preživetih v avtu. Vašemu avtu grozi drug novejši avto. To boste opazili nekje okoli 19. ga v mesecu. Goreče čustvo se lahko razvije med vami in drugim vozilom. Vprašanje je le, če boste popustili.

 STRELEC in avto lep kot puška (23.11. - 21. 12.)

Jupiter bo skupaj z Marsom in Uranom dvignil vaše avto v nove višave. Zlasti v prvi polovici meseca mu ne bo primanjkovalo energije in zagona. Spremljali ga bosta vztrajnost in močna volja, zaradi česar vam bodo odprta vsa vrata in poti. Odpeljite se! Poleg tega pa bo Venera skrbno pazila na vaše finančno področje ter poskrbela, da bencin ne bo hlapel iz vašega avta.

 KOZOROG in prevozno sredstvo (22.12. - 20.1.)

Vaše vozilo bo srečno. Skupaj bosta v sožitju potovala okoli in prav nič vam ne bo prišlo na pot. Venera bo pozitivno vplivala na vajin odnos. Preskočila bosta skoraj vse bencinske pumpe in mogoče skupaj tudi koga spoznala. Po 18. Februarju boste čutili še več pripadnosti avtu in obratno. Na zamenjavo ne boste pomislili.

 VODNAR in njegov dirkalnik (21.1. - 18.2.)

Sonce in Merkur bosta na začetku meseca ugodno vplivala na vaše vozilo, zato izkoristite njun vpliv in dokončajta, kar morata oziroma uresničite, kar si želita oba z vašim jeklenim konjičkom. V prvi polovici meseca ga bo prijetno spodbujal tudi Mars, zaradi katerega boste tudi vi bolj samostojni. Z njegovo pomočjo boste pogosto dva semaforja pred ostalimi in na vrhuncu konjskih moči.

 RIBI in jekleni konjiček (19.2. - 20.3.)

Venera bo poskrbela za trdnost in stabilnost vašega jeklenega konjička. To bo prineslo občutek svobode in manj obiska avtomehanika ter črpalk. Vaše vozilo ima velik potencial, ostanita pozitivna. Vi boste srečni, avto bo zadovoljen. Okoli 19. ga se posvetite le njemu. Nahranite ga, počistite ga in osvežite. Obema bo lažje.

 

 

Ob registraciji pridobite kodo
-5%na vse izdelke
na svoj e-naslov! Registrirajte se
-5%na vse izdelke
Ob registraciji pridobite kodo na svoj e-naslov!
Registrirajte se